Dobogókő - Augusztus 20.

"A pozitivitás választása
Miért foglalkozunk most ezzel, miért olyan fontos?
A világban kb. kétharmados a negativitás, hazánkban kb. 90%-os! A negativitás gyors elhatalmasodását tapasztalom mindenütt. Tehát a negatív gondolatokat, állapotokat, emóciókat, társadalmi folyamatokat át kell formálni pozitívvá. Először legalább annyira, hogy a pozitivitás „tartálya”, energiája legalább olyan erős legyen, mint a negativitásé!

Ha azonban az egész társadalmat vesszük, az abban burjánzó negativitást hiányok formájában (Isten, hit, szeretet, haza, kultúra, pénz, egészség = hiány!), akkor nem állhatunk meg a saját kis egyensúlyunknál, hanem minél több pozitív energiát, minőséget szükséges felhalmoznunk. Legyen az: jóság, szépség, derű, szeretet, bőség, figyelmesség, nagyvonalúság, fogékonyság, erő, magasabb frekvenciájú energiák, forrásközelség, bátorság, tudomás, összeszedettség, átfogó szemlélet!

Nem a hasamra, hanem a szívemre ütve azt mondom, ha valaki képes 90%-ban naivitás és tompaság-mentesen, azaz aktívan feltölteni magát az említett pozitív minőségekkel, az akár ezer ember negativitását is semlegesítheti!

Itt érezhetünk egy önmagunkon messze túlmutató felelősséget.

Hawkins (Erő kontra erő – című könyv irója) kutatásai szerint „Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és rezgései megfelelnek a megvilágosodás, az üdvözült boldogság és a végtelen béke energiájának, 10 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak. Hozzávetőlegesen 22 ilyen bölcs él napjainkban”.

„Mit tehetni egyesség és így egyesülés és összefogás nélkül? …a mai világban – s csuda, hogy mennyi idő kellene ily egyszerűség kitalálására – már ki-ki átlátja, hogy a magános ember semmi, s csak egyesülésnek van hosszú élete s igazi súlya… (Gróf Széchenyi István tanításaiból)

A Mindennapcsoda Alapítvány szervezésében augusztus 20-án (11:45 a parkolónál) vagy 12-kor találkozunk Dobogókőn a (Székelykapunál), szimbolikusan a világ vagy az ország szíve helyén tanúságot teszünk az ÉP (Éltető Pozitivitás) szellemiségéről, mellyel jelezni kívánjuk azt a középre irányuló munkát, amit a szív jelent.

Ez az összejövetel, ez a szándék Dobogókőn teljesen nyitott. Bárki jöhet.

Szeretettel várunk mindenkit.

Mindennapcsoda Alapítvány

CsatolmányMéret
dobogókő.jpg14.97 KB
spirituális energia.gif129.84 KB
Címkék:

HozzászólásokDrágaságom..:)

Én ott leszek..,-és úgy megszorongatlak..,hogy csak úgy repdesni fog mindkettőnk szívcsakrája..
Szerető ölelés:
Gabcili.Én ott leszek

lélekben... veletek.