1 év négy nap telt el

óra, idő, naptárA regisztrálásom óta. Régóta készülök írni nektek, de most jött el a pillanat. Amikor rátaláltam a Titokra, rögtön tudtam, hogy életem fordulóponthoz érkezett. A margitszigeti találkozó aztán maximálisan beteljesítette az érzést, hogy végre megtaláltam amit kerestem. Micsoda jó érzés volt személyesen találkozni!!!! :))
Aztán itt a fórumon nagyon sok segítséget kaptam, hogy megtaláljam a kulcsot "magamhoz". Meg is találtam, és rendre el is veszítem a mai napig. Hegyek, völgyek, még mindig. De! Főleg csak hegyek, mert már tudom, hogy emeljem fel magam, de néha úgy jól esik egy kicsit sajnálkozni magamon. Ez persze vicces is. Életem igen jelentős változáson megy át, hiszen meg tudtam tenni azt a bizonyos első lépést. Ez aztán akkorára sikerült, hogy most kb 2100 kilométerre vagyok az "otthonomtól", és próbálom véglegesen rendbe tenni az életemet. Régi vágyamat teljesítettem, és itt vagyok. Még nekem is hihetetlen, hogy ezt képes voltam megtenni, 44 évesen mindent hátrahagyva, amiért eddig egész életemben dolgoztam, egy bőröndnyi ruhával, és csekély nyelvtudással. Most mindent kezdhetek elölről, vagy még inkább mínuszból, mert beszélni is meg kell tanulnom. Vannak pillanatok, amikor kétségbe esem, de léptem, tehát lépnem kell tovább. Ha időm engedi olvasgatlak benneteket, hála a technika csodájának, ez már nem jelent akadályt.
Szeretettel gondolok rátok, és a találkozóra menjetek el mindenképpen mert az egy fantasztikusan felemelő dolog! Ezt inkább azoknak üzenem, akik még nem voltak, hiszen a többiek tudják!:)
Szeretettel!
Gabi

Címkék:

HozzászólásokKedves Drága Barátaim!:))

Annyira örülök nektek! Akkor energiát kaptam tőletek, hogy alig bírok magammal!:))Köszönöm a kedves szavaitokat, nagyon hálás vagyok érte. Nagyon jó volt olvasni a hétvégi találkozóról, majdnem olyan mintha ott lettem volna.De igazából ott is voltam, hiszen beszéltetek rólam.:)
Öbike, ÖnmagamMarcsi, Ercsike, Tike, Macsesz, és mindenki! Nagyon jó, hogy írtatok, és nagyon jó, hogy vagytok nekem!!:))

Szeretettel!
GabiIgen, igen

érdekelne engem is, hogy hogyan vonzottad ezt be magadnak
Ha lehet, és van hozzá kedved, ahogy olvasom - szeretném én is a többiekkel együtt hallani, hogy megy a sorod, és hogyan haladsz a teremtéseddel
selyemcicaKedves Gabi!:-))

Öröm volt olvasni a soraid... én a nyáron elszalasztottam a lehetőséget...egy szicíliai utat...de akkor ez volt a helyes döntés, nem mertem meglépni azt hiszem...minden elismerésem a tiéd, hogy volt hozzá elég bátorságod....köszönöm hogy adtál egy pici lökést ahhoz, hogy én is megtegyem ezt a lépést....

Nagyon várom, hogy mesélj milyen az élet kint!!!:-))

Várjuk a fotókat is!:-)))

Nagy szeretettel ölellek:
MacseszDrága Gabi!

Minden elismerésem a Tiéd, hogy ilyen lépésre szántad el magad.
Nagyon örülök Neki és kivánom , hogy csak "hegyek " legyenek és legyél nagyon boldog.
Ha időd engedi , kérlek írj sokat , hogyan alakulnak a dolgaid!

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Gabi :)

Tényleg Rólad beszélgettünk, és nagyon meglepődtem, mikor már nem tudom ki, mesélte hogy milyen teremtéseid vannak... Csak ámultam és csodálattal adózok Neked, hogy ekkorát tudtál lépni....
Kérlek szépen, hogy mikor időd engedi, számolj be az ottani életedről.
Nagyon nagyon örömmel emlékezem a margitszigeti és a pécsi pillanatokra :)
Szeretettel öllellek: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Szia Imi!

Nekem kint nagyon más volt, mint itthon; mint a mesékben, mikor a legkisebb gyerek világgá megy:))
A puszta tény, hogy nem beszélhetsz az anyanyelveden, hosszú távon nagyon fárasztó tud lenni, mindent meg kell fontolni, még ha jól beszéled is a nyelvet, semmit nem mondhatsz pont úgy, ahogy szeretnél.
Aztán, hogy egy másik nép vesz körül, más szokásokkal, szabályokkal, az is - hol mulatságos, hol tanulságos, hol meg nagyon idegesítő tud lenni:)
Nekem összességében véve nagyon tanulságos volt, és sok mindenre ott láttam rá, amit itthon a közelség miatt soha nem láttam volna meg. Tudod, "...fától az erdőt" ...:))Szia Gabikám!

Igen, ez az egész fantasztikus!
Valóban éppen Rólad beszélgettünk ma délelőtt! :))) Többek között Rólad is.
El sem felejthetünk, hiszen...pl. nézd csak meg a képet amikor írok! :))

Majd mesélj, mi és hogy zajlott pontosan - a teremtésed folyamatát, persze csak ha publikus!
Jó példa lehet itt sokaknak.
Élj meg minden pillanatot, és lehetőleg élvezd!
Nagyon drukkolok Neked (is)!

Szeretettel, ÖnmagamGabi,

Biztos, hogy sikerülni fog! Drukkolok! :)kint is pont olyan mint

kint is pont olyan mint itthon :) igaz hogy én csak egy évet töltöttem külföldön, és igaz hogy pont ugyanazt a munkát csináltam ott is mint itthon, és ugyanúgy egyedül éltem, mint itthon, talán ezért gondolom hogy nincs különbség :))) barátok mindenhol lesznek egy idő után, ha nyitott szívvel jársz :) kívánom hogy érezd jól magad, és több legyen abból a bizonyos hegyből, mint a völgyből :))))

egyébként szerintem ezzel mindenki így van, vannak jobb és rosszabb időszakok, de ha megtanuljuk élvezni a jó időszakokat mindig több lesz belőlük. a hétvégi találkozó isteni jó volt, úgyhogy a jövő heti margitsziget is csodás lesz! éljen :)

köszönöm én is, hogy gondoltál ránk és bejelentkeztél messziföldről :)

AdminKedves Bea!:)

Ez bizony tényleg nagyon jó önismereti kurzus, ez így van! Kezdem is már kapizsgálni!:) Nagyon igyekszem, hogy jó dolgok süljenek ki belőle! Remélem sikerülni fog!:)

Szeretettel!
GabiSzia Drága Ercsike!:))

Nem mondod komolyan, hogy rólam folyt a szó!!!!:))))) Ez nagyon aranyos volt!
Köszönöm a hajrát, szükségem is van rá! Jelentkezem!:))
Ölellek benneteket!

Szeretettel!
GabiÉdes-Édes Drága Gabikánk:-)))))

Most értünk haza Matótól Lajosmizséről,voltunk egy hétvégi találkozón,így a "nagy" előtt:-)))
És ma délelőtt kiről folyt a szó???????????????És pont tíz óra körül???????????????
Hát persze,Hogy Szűcsgabiróóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretlek Drága Gabikám,és HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
És jelentkezz sűrűbben!
Ezer ölelés,és szeretet,látod mindig velünk vagy:-))
ErcsikédKedves Gabi!

De ügyes vagy! Léptél valami felé, amire vágytál... Én is Angliáig "futottam" egyszer, de az már jó 15 éve volt...:)))
Jó kis "önismereti kurzus" - idegenben lenni, kint is, meg aztán újra itthon, de ha az ember kibírja és jóra használja, jó dolgok tudnak kisülni belőle.
Ha van kedved, írj majd, hogy hogy érzed magad odakint!
Bea.Köszönöm Io!:)

Nagyon kedves vagy, és nagyon szívesen leveleznék. még most van időm.:)

Szeretettel!
GabiGabi,

minden elismeresem a tied. A keves barat kozul, akik korbevesznek, mind almodozik hasonlo lepesrol. Huszon-, harminceves emberek, es egyik sem lepi meg. Az otthon "biztonsaga", ahogy mondjak, de e mellett szinte csak panaszkodni hallom oket.
Kulfoldon elek mar hat eve, de minden evben haza tudtam menni. 2006ban meg otthon meloztam fel evig. Szoval lehet, hogy csak a rovid idoszakok miatt tunt soknak a panaszaradat.
Nem semmi lepes, kis nyelvtudassal, egy borondel nekivagni! En 23 voltam anno, es mindent leszerveztem, amennyire lehetett, megis nagyon nehez volt az elso fel, v egy ev. Szoritok erted, hogy barhogy alakul, jo dolgokat tapasztalj a kalandbol.
Ha gondolod, akar levelezhetunk is? =) Ha van ra idod ;).

udvozlet,
IoKedves Ange!:)

Köszönöm a gratulációt. Igazából nem is hiszem, hogy jár érte. :) Július 5-én jöttem, és Angliába. Hogy miért? Mert ez egy nagyon régi vágyam volt, és most jutottam el oda, hogy meg is mertem lépni. De....nagyon nehéz volt, sok álmatlan éjszaka, vívódás, de most itt vagyok, és meglátjuk mit tudok teremteni belőle. :) Te merre mennél?

Szeretettel!
GabiKedves Gabi!:)

Először is, engedd meg, hogy gratuláljak neked ehhez a hatalmas lépéshez...Nagyon érdekelnének a részletek is viszont...:) Mikor mentél ki, hova, és egyáltalán miért is???
Érdeklődök, mert én is kimennék...:)
Meg egyáltalán, kiváncsi vagyok na...:)

Szerető öleléssel:

Ange