Az elromlott lift

liftKét emelet között elromlott az áruházi lift. Az eladók közölték az üzletvezetővel, hogy jó lesz sietni a javítással, mert egy idős hölgy szállt csak be, teljesen egyedül van - és az ilyen idős embereknél - sohasem tudni...

Az üzletvezető bizonyságot akart és lekiabált a lift aknába:
- Teljesen egyedül tetszik lenni?
- Nem, nem vagyok egyedül - volt a meglepő válasz.

A javítás időbe telt. Mikor a lift újra elindult, az üzletvezető személyesen várta a bennszorultakat a földszinti ajtóban. Meglepetésére egyedül szállt ki az idős asszony.

- De hát azt tetszett mondani, hogy nincs egyedül.
- Nem is voltam, Isten volt velem, és tudja nagyon jól töltöttük az időt...

Isten mindig velünk van, örömünkben, bántunkban, ha segítségre van szükségünk... ha hiszünk, és bízunk benne!

Szeretettel : ágicától

Címkék:

HozzászólásokMit keresett Isten a liftben?

A fenti történet címével nem vagyok kibékülve. Szerintem sokkal hatásosabb lenne a fenti cím, amit a "Mit keresett Isten a hálószobában?" mintájára alkottam. :)

Nyugi, dicséretre nem számítok! :)Legfontosabb célom megerösitese 2008.08.29.

Egészséges vagyok amiért nagyon hálás vagyok.Hálás vagyok a jól fizető munkahelyenért.Minden forintom a világot gazdagítja és megsokszorozva tér vissza hozzám!Száláimat mindig kitudom fizetni.Mindent megtudok venni amit akarok és még másoknak is segíteni tudok anyagilag.Hálás vagyok,hogy a 2008-as év eddigi életem legszebb és legboldogabb időszaka.Bármihez kezdek sikerrel járok.Életem része a szeretet,a szerelem,a boldogság és az egészség.Ez a természetes állapotom és ezért nagyon hálás vagyok.Hálás vagyok a csodálatos barátomért akivel harmónikusan,boldogan élünk.Napról napra boldogabbak vagyunk együtt.Hálás vagyok,mert megtalálom a lelki békémet!Hálás vagyok,mert úgy alakul az életem,ahogy nekem és a szeretteimnek a legjobb.Hálás vagyok a csodálatos gyermekeimért.Hálás vagyok mindenért ami volt,ami van és ami lesz.
Köszönöm."A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"