Utolsó lehetőség olcsóbban jelentkezni!!!

story waters lee harrisItt az idő, most vagy soha :-) Augusztus 31-ig lehet már csak kedvezményes áron jelentkezni a Story Waters és Lee Harris channeling-jére. A két fiatal közvetítő Angliából érkezik Magyarországra, október elején, a Tudatos Teremtés Szemináriumra, Budapestre, hogy a felsőbb dimenziók üzenetét közvetítsék. Story Waters nagy vihart kavart könyvéből két részletet is lehetett már olvasni az oldalon, itt:

Első részlet: Az öröm
Második részlet: Engedd el a hogyant!

További részletek az eseményről:
Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


HozzászólásokOrszaghatarok nelkul elni

Mindig,mindenhol,mindenbol,es mindenkitol tanulhatunk vmit.Ha nyitottak vagyunk erre.
Milyen jo,hogy soknyelvu az emberiseg,unalmas lenne mindenkivel ugyanazon az egy nyelven beszelgetni.Jo,hogy feltetel az idegen nyelv,mert sajat onszantambol nem biztos,hogy tanulnam.Es jo,hogy nem csak magyar ettermeink vannak,mert ha nincs penzem kulfoldre menni is belekostolhatok mas nepek eledeleibe.Erdekes elmeny.Es jo,hogy vannak meg,akik tudnak onzetlenul adni abbol, amibol tobb van nekik,foleg ha a tudasrol beszelunk.Es jo,hogy van lehetosegunk es eldonthetjuk, ellenertekert v. ellenertek nelkul szeretnenk fejlodni.Es jo ,hogy itt mindenki elmondhatja a velemenyet,mert sokat tanulhatunk mindenkitol.
Szoval mindenben van vmi jo,eszreveszed?
Szeretettel,
felebaratKedves Alomkereso es mindenki mas aki erre az oldalra teved

Koszonom szepen a harmonikus es bekes szavaidat.
Kedves Alomkereso,

Bolcs szavaid harmonikat es szeretet sugaroznak.
Remelem "atadod" a bolcsesseged valamilyen formaban a korulotted eloknek.

Tulajdon keppen orulok amikor vegig olvasom ezt az egesz oldalt, mert latom hogy mindenki bekessen fejezi ki onmagat meg akkor is ha a velemenyek TELJESEN vagy csak halvanyan is de elternek egymastol.

Helpdesknek is koszonom a valaszt, es most mar jobban ertem az o szemszogebol is ezt a kerdest.

Ugyerzem hogy mindannyian egy cel fele haladunk, csak mindenki a maga utjan.
Van akinek rogos, es kegyetlen neha az ut, van akinek eppen zokkeno mentes abban a pillanatban,
van aki egy kicsit elorebb jar mint mi, van akik egy kicsit "lemaradt" vagy szandekosan lassabban jarja az utat...

Azt a gyonyort fedeztem fel ebben a kimondott forumban, hogy mindannyian megalltunk egy pillanatra es vettuk a batorsagot hogy kifejezzuk az erzelmeinket a belso, szemelyes tapasztalataink alapjan, es ez altal sikerult egymas gondolataiba szemszogebe egy kis beletekintest nyerni...Mintegy sikerult betekinteni hogy ki melyik szakaszan jar annak a bizonyos utnak...mar ha ertitek mire gondolok.

tovabbi kellemes "ballagast" kivanok mindenkinek:)

Nagyon tetszettek Secret Admin és álomkereső gondolatai.:)Kinek a pap, kinek a papné...:)

Mindenkinek más tetszik, mindenki más úton közelíti meg azt, amit sajátjaként fogad el...
Ez így van rendjén! Ez a természetes...
Naná, hogy örülök annak, hogy "nem mindenkinek jön be" a csatornázás!!!
Hisz mi lenne akkor, ha mindenki az én vágyam tárgyát szeretné megkaparintani?
Jó lenne, ha mindenki ugyanolyan autóban, ugyanolyan párral, és netán még ugyanolyan gondolatokkal is bírna?
Isten ments...
Akkor a bolygónkat nem Föld nevű bolygónak hívnák, hanem "Hasonlónia" bolygójának...
Minden egyhangú lenne, egy idő után, sötét, és sivár, talán még szürke is...
Csak nem innen erednek a "szürke hétköznapok?"
Én szeretem a színeket, és élvezem az életet...egyre jobban, és jobban...Főleg MOST, hogy már TUDOM, a HOGYANT....
Imádok mindent, és mindenkit, minden gondolatot és érzést, és nemcsak azért, mert önző vagyok, és így érzem jól magam... Nem! Egyszerűen azért, mert így válik egységgé...
Amit ma még nem értesz, azt holnap vagy akár 10 év múlva másképp látod...Ma erre van szükséged, holnap talán másra...De ez így van jól...Ez az élet rendje, a természet törvénye, az ÖRÖK KÖRFORGÁS...
Ne maradj hát ki a "körből..."
Gyere és alkosd meg Te is a saját körödet!
Egy a lényeg, tudd, hogy mi mindannyian egy nagy kör részesei vagyunk... Akár beállsz a körbe, akár nem hozzánk tartozol... És mi hozzád...

Szeretettel:

AngeCsatornázás

Szándékosan nem szóltam hozzá eddig a témához, de most már kikívánkozik belőlem néhány gondolat. :)
Előrebocsátom, hogy én maga nem megyek el a rendezvényre. Ennek egyetlen oka van: magam is csatorna vagyok, csakúgy mint mindenki más. Így hát már azt is megtapasztaltam, milyen amikor teljesen megnyílva engedem keresztüláramolni magamon mindazt, Aki valójában vagyok, felfogva minden tiszta gondolatot és képet, mélyen átélve és megértve minden általuk okozott érzelmet. Úgy vélem tehát, hogy nem igazán nyújtana nekem "új" tapasztalatot ez a csatornázás, jóllehet, nem adok nevet annak a Forrásnak, melynek "üzeneteit" felfogom. Egyrészt mert nem igazán érdekel, van-e neve, hiszen egy névvel csak felcímkézném azzal pedig máris korlátoznám azt, Ami Ő valójában. Másrészt pedig azért sem, mert úgy vélem, Ő mindannyiunk Forrása és így mindannyiunkkal Egy, és talán éppen ebből kifolyólag önálló neve sincs.
Azonban nagyon örülök annak, hogy vannak ilyen rendezvények, akár külföldi emberek "csatornáznak", akár nem. Mégpedig azért, mert olyan légkör alakulhat ki, mely sokak számára ideális lehet ahhoz, hogy végre ők is megnyíljanak a Forrás előtt és közvetlenül fogják fel üzeneteit.
Én tehát azoknak javaslom, akik tényleg igazán vágynak erre a teljes megnyílásra. :)
Aki pedig nem vágyik rá, vagy úgy véli ő is megtapasztalja ezt nap, mint nap, annak pedig szívem szerint azt javasolnám, hogy azt az időt, amikor sokan mások ezen a rendezvényen vannak, használja ki arra, hogy ő is elvonulva egy kicsit, nyíljon meg a Forrás előtt és közvetlenül fogja fel az üzeneteket, vagy tegyen bármit, ami igazán örömöt okoz számára abban az adott pillanatban. És a legtisztább jó érzéssel kívánja és engedje meg azt, hogy azok, akik viszont erre a rendezvényre vágynak, tényleg megtapasztalják azt, amit meg akarnak tapasztalni. :)

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos Teremtésrőlkedves Helpdesk és Zsul,

kedves Helpdesk és Zsul, nekem erről az a véleményem, hogy ahogy TE látod a dolgokat, az BENNED van, ezért amit írtok, az a valóság általatok felfogott és megszűrt (direkt nem azt írtam hogy torzított) verziója... teljesen mást gondolok erről, meg úgy általában a magyar helyzetről, de felesleges lenne győzködni egymást :-) szerintem kicsi országunk nagyon ügyesen az európai országok között az élmezőnybe kerülhet, ha okosan kihasználjuk ki a temérdek lehetőséget amivel rendelkezünk. és cseppet sem gondolom, hogy az okos magyarok külföldre vándorolnak, főként a statisztika nem mutatja ezt, a mobilitási ráták nálunk messze az uniós átlag alatt vannak... a másik, hogy eléggé eltávolodtunk a témától :-)szempontok

Én megértem mindkét véleményt és teljesen helyénvalónak is találom. Idekapcsolódóan mondanám azt is, hogy pl. egy boltvezetői engedélyhez kell egy angol nyelvvizsga. Mivan barátom?! A saját országodban a saját boltodat nem intézheted, csak egy idegen nyelv felvételével? Álljon már meg a menet!:) Ugyanakkor Budapest belvárosában teli vagyok kínai, és arab vendéglősökkel, ahol az eladó alig tudja megértni, hogy én mit akarok kérni... ha felvesz magyar alkalmazottat, akkor az véletlenül se áll be a pultba - merthát magyarúl beszél - hanem hátra áll mosogatni. Ez nem külföldön, ez itt Budapesten, állítólag hazánk fővárosában.:) Bennem valahogy ez is hozzákapcsolódik ahoz, amit _helpdesk írt. Ugyanakkor nagyon tetszett vuk reagálása is! Valóban ehez a témához így kell hozzáállni... nem tudni honnan jöhet a segítség, sőt! Aki esetleg disznófülü módon még üzletet is csinál belőle, még az is mondhat okosakat, hiszen a kettő nem zárja ki egymást! Huncut dolog ez az élet.Szia vuk!

Nem azzal van bajom, hogy külföldiek jönnek segíteni, hanem az, hogy képesek egy csomó pénzt fizetni érte azok, akik egy Magyartól ingyen sem fogadják el a segítséget. De továbblépek egy picit és ha körbenézek azt látom, hogy sok segítő szándékú ember lelépett. Talán nem véletlenül hullanak ki innen az emberek.. Lehet azt mondani, hogy ők a gyengék, nem viselik az akadályokat, persze.. Mindent lehet mondani, csak kérdés, hogy milyen érzelmek és gondolatok állnak a kimondottak mögött? Milyen érdekek ütköznek? Miért fáj Józsinak, hogy Feri esetleg jobban megérti azt a bizonyos három szót? Miért kell fúrni azt, aki segíteni akar, és nem csak nagy légüres teret ad de sok embernek konkrét megoldást nyújt? Talán ugyanazért, amiért a titkot elnyomták, elrejtették, elégették.."Szerintem van olyan magyar"

Ne haragudj kedves hozza szolo de nem birtam ki hogy ne valaszoljak az uzenetedre.

Teljesen igazad van abban hogy az emberek sajat magukban kene hogy keressek a valaszt.
ugy tunik hogy te mar sokkal elorebb jarsz ebben a kerdesben mint masok.

Azt viszont nem ertem hogy miert vagy ellene ennyire a kulfoldi segitsegnek.
Szerintem ez olyan dolog, mint ha iskolaba mennel.
A magyar nyelvet a Magyar tanar tanitja, ami egyertelmu,
de ha peldaul a "spiritualis" osztalyt egy messzirol jott ember tudja tanitani es kepes nekunk olyan "uzeneteket" hozni amit meg nem hallottunk, plane ha ezek az uzenetek segitenek elorelepni, akkor miert ne?

Ertem en amit mondassz az engemcsakapénztárcámérdekel celzasoddal is, mert eleg egyertelmu, de peldaul arra gondoltal, hogy mennyibe kerulhet repulovel ide jonni? Ket napi szallas, kaja satobbi?

Ezt meg ugy gondolom, hogy ha peldaul tegyuk fel, te egy kiemelkedetten jo Orvos vagy, es valamilyen oknal fogva, te az egyik megaldott tehetseg vagy a 80 emberbol aki most jelenleg tudja a "szivmutetek" titkat, es megkernek arra, hogy ne operalj tovabb hanem jard a vilagot, es tanits masokat, te nem kernel erte penzt?
Vagy ha nem kernel erte penzt akkor hogy elnel meg?

Hiszen felkertek arra hogy tanits, es arra hogy hagyd az orvosi foglalkozasod magad mogott....

Csak es kizarolag azert akartam neked valaszolni, mert en is szerveztem regen osszejoveleket, (nem spiritualis) es nagyon jol tudom hogy mennyi kiadassal jar egy ilyen dolog, es azt is tudom hogy sokszor nem is terul meg...

Remelem sikerult egy kicsit mas fenyt vetni erre a dologra.

Mindenkinek kellemes szorakozast kivanok Oktoberben.A tudás ott van Benned

A tudás ott van Benned, bennem, mindenkiben. Hasonló vonz hasonlót. Ennyi a Titok. Minden létező teória és szövegelés csak ennek a három szónak a megmagyarázása. Ha előveszed a józan paraszti eszed, Neked különb következtetéseid lehetnek, mint bárki másnak, mert a Te nézőpontod más, mint az enyém, vagy a Marcsi nénié. És ha azért pénzt kér valaki - aki megért egy-két összefüggést -, hogy átadja a felismeréseit, nincs semmi bajom. DE! Ha már fizetek azért, mert buta vagyok és nem értem meg a nyilvánvalót, legalább ne messzirőljött, a Magyar emberek problémáiról mit sem sejtő, engemcsakapénztárcámérdekel típusú embernek fizessek, hanem Magyar embernek, akihez ha jól pofára estem - mert mégsem a számomra megfelelő módon kommunikálta nekem azt amit kommunikált - oda tudok menni, hogy "hé öreg, ha már elbaltáztad tedd is rendbe". Ha ezzel a hozzáállással egyedül vagyok, az sem baj, lerendezem majd valahogy az én abszolút igazságommal és nyomorommal valahogy, de biztos vagyok benne, hogy lesz akit elgondolkodtat ez a nézőpont is.Körbe-körbe

Kedves Helpdesk !

Ami körbe megy,az körbe jön. Akár ingyen,akár pénzért.
Én Téged is szívesen olvaslak és hallgatlak, és megtisztelő, ha fizethetek vagy fizetnek a tudásért.

Üdv! ImiSzerintem van olyan magyar,

Szerintem van olyan magyar, aki ingyen jobbakat mond mint ezek jópízér :DKedves Nani :)

Érdekes amit írtál :) Az az igazság, tudom azt hogy mindenki képes a csatornázásra, arra hogy a saját benső forrásunkon keresztül elérjük a Magasan Fejlett Lények intelligenciáját. Aki igazán közel került önmagához, annak megnyilnak a kapuk, és a kérdésekre megkapjuk a válaszokat. Mégis én annyira várom ezt a találkozást, hiszen egy-egy ilyen alkalommal olyan mélységekbe és magasságokba lehet eljutni, ami nem mindennapi megélést hoz be életembe. Várom az októberi találkozást :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Lee és Story Hamburgban

Kedves Admin!
Szeretném Veled megosztani egy fantasztikus élménybeszámoló néhány részletét. ....törölve.... írta, aki néhány napja részt vett a hamburgi Shaumbra Nyárközép Konferencián.
Az esemény többek között azért volt nagyon különleges, mert olyan személyiségek közvetítéseit hallgathatták meg a jelenlévők, mint Geoffrey Hoppe (aki Tóbiás és Saint Germain üzeneteit közvetíti), valamint Lee Harris és Story Waters. Ez a köztük lévő összefogásnak és szeretetnek erőteljes megnyilvánulása volt, és bizonyíték arra, hogy az utak lehetnek különbözőek, de a cél ugyanaz.
Ráadásul végre egy honfitársunk személyesen tud beszámolni arról, hogy milyen is az a két fiatalember, akit októberben mi is láthatunk, hallhatunk.

! az érintett kérésére törölve

Szeretettel: Nani