A 12 Arany szabály-1. 2. 3.

Az első három alapelv a következő: ŐSZINTESÉG, SZERETET és EGYÜTTÉRZÉS. Az őszinteség annyit tesz, hogy mindig légy igaz magadhoz: az igazság elismerése, az igazság kimondása és az igazságotok megélése.
1. Az Őszinteség Aranyszabálya önmagatok hatalmának alapvető leckéjét tanítja. Minél inkább odafigyeltek és éreztek, annál inkább meg fogjátok érteni saját igazságotokat. Minél inkább határt szabtok, és minél inkább élitek önmagatok szeretetét, annál inkább megértitek az Őszinteség fogalmát. Amikor az igazságotokat élitek, ezzel mindenki másnak is felajánljátok az alkalmat, hogy ők is felfedezhessék saját igazságukat, mert minden alkalommal, amikor saját őszinteségetek kapcsán kompromisszumot köttök, egy illúziót támogattok.
2. A szeretet a feltétel nélküli szeretet és önmagatok szeretetének gyakorlata. A feltételhez kötött szeretet tudatosságából való kitörésről szól. A feltétel nélküli szeretet különösen lényeges lecke manapság. Kormányaitok szerkezetében hatalmas változás megy végbe, és a mai politikusok jó részének szembe kell néznie a feltétel nélküli szeretet valódi jelentésével. Túlságosan sok feltétel lett ráhelyezve az élet szinte minden aspektusára. A feltétel nélküli szeretet azt jelenti, hogy annyira szeretitek önmagatokat és a másik személyt, hogy határt szabtok, ami lehetővé teszi a többi aranyszabály megvalósulását. Ezek egyike a tisztelet. Amikor magadat tiszteled, akkor biztosítanod kell, sőt ragaszkodnod kell ahhoz, hogy mások is tiszteletben tartsák határaidat. És ahhoz, hogy gyakorold a tiszteletet, neked is tiszteletben kell tartanod mások határait.
A szeretetnek rendkívül sokféle jelentése van, különböző szintekkel és intenzitással bír. Amiről most beszélek, az önmagatok szeretete. A feltétel nélküli szeretet. Ezt az alapelvet a Lady Nada-ként ismert mester lény világítja be. Ez alkalommal Ő az Anyaföld őrzője, és amikor fizikai testben éltem, ő volt a mestervezetőm, akivel rendszeresen kommunikáltam. Felajánlja fényét és szolgálatát mindannyiótoknak egyedülálló módon és feltétel nélkül. Ehhez mindössze annyit kell tennetek, hogy ráhangolódtok tudatosságára, és a segítségéért folyamodtok. Az „önszeretetet” azt jelenti, hogy elfogadjátok magatokat olyannak, amilyenek vagytok, megengeditek magatoknak, hogy emberek legyetek, megengeditek magatoknak, hogy megtanuljátok a leckéiteket, és ezáltal bölcsességre tegyetek szert. Az összes negatív érzelem az elszigeteltség és a bénultság érzését okozza. Továbbá személyes fejlődéseteket is késlelteti. Ennek tovább nincs helye valóságotokban. Ismétlem, a Szeretet Aranyszabálya önmagatok hatalmának ajándékát ajánlja fel az emberiség számára.
3. A harmadik aranyszabály az EGYÜTTÉRZÉS. Ez a nem-ítélkezés elvét is bevilágítja. Az Együttérzés a Harmadik Aranyszabály, és a Nem-ítélkezés pedig a Negyedik Elv, ezért ezeket együtt fogjuk megtárgyalni. A nem-ítélkezést minden embernek el kell sajátítania, de előtte meg kell érteni, hogy ez mit foglal magában. Az Ítélkezés nagyon könnyen jön, szinte gondolkodás nélkül. Ennek az az oka, hogy az emberek nagy része más egészen kicsi kora óta ezt tapasztalja. Tehát ez az emberi természet részévé vált. Itt az ideje, hogy ez megváltozzon, és ennek a napnak és korszaknak az az óriási ajándéka, hogy mindannyiótoknak megtanítjuk, megmutatjuk az utat, és gyakorlatias eszközöket adunk a kezetekbe, amivel megváltoztathatjátok a kinőtt, idejétmúlt hitrendszereket és programokat, amiket életeitek során elsajátítottatok. A másik ember megítélésével csak önmagatok felett ítélkeztek, ugyanakkor, ha együttérzőek vagytok, azzal lehetővé teszitek belső gyermeketek és kamasz énetek számára, hogy kifejezhessék „hiányosságaikat” és „gyengeségeiket” ugyanolyan módon. Ha folyton elutasítjátok és megtagadjátok hiányosságaitokat és nem néztek szembe az általatok gyengeségnek titulált részeitekkel, soha nem fogtok tudni úrrá lenni felettük. Ezért mielőtt ítélkeztek egy másik személy felett, nézzétek meg azt az aspektust, amit ez számotokra tükröz. Változtassátok ezt át elmétekben együttérzéssé. Ha fivéredet vagy nővéredet az együttérzés fényében látod, akkor a feltétel nélküli szeretettel áldod meg őket, és hozzásegíted őket saját igazságuk felfedezéséhez, saját személyes igazságukéhoz, vagy legalábbis személyes igazságuk felfedezésének folyamatának kezdetéhez, mert látjátok minden alapszabály egymásra épül. Azt sem szabad elfelejtenetek, hogy embertársaitok iránti együttérzésetek nem azt jelenti, hogy tolerálnotok kell azok durva bánásmódját vagy elfogadhatatlan viselkedését. Ebben az értelemben ez arról szó, hogy megállapítjátok, hol tartanak ösvényükön, és meghagyjátok nekik szabad akaratukat, saját eszközeiket, és az ok és okozat természetes törvénye majd gondot visel a többire. Nagyon gyakran amikor abban a helyzetben találjátok magatokat, hogy éppen ítélkeztek valaki felett, az egy alkalom arra, hogy a szívetekbe és az énetekbe nézzetek, az egótokba, és meglássátok, hogy milyen tükröt tart ez elétek. ...

Guinevierre, Lady Camelot

EGY SZÍV VAGYUNK MEGANNYI LÉLEKKEL

A fény legyen veletek és a szeretet fürösszön benneteket Ember Angyalok.
Végtelen Szeretettel:
saakto

HozzászólásokÉn meg köszöntöm Fiorella-t

Hahota Rozi
Végtelen szeretettel találkozunk a "mostba"Hahota Rozi Végtelen

Hahota Rozi
Végtelen szeretettel találkozunk a "mostba"