EGÉSZ-ség

Fáj a derekam. Eléggé. Már 3 hete.
És elgondolkodom ezen. A munkahelyemen sokszor kell nehezet emelnem, fel és le. És nincs aki segítsen, mert egyedüli alkalmazott vagyok. Emiatt már nem először fájdult meg a hátam.
És még más egészséget érintő tünetek - amik talán szintén a nem nekem való munkából erednek..
És a munkám nem éppen motiváló. Unalmas. Fásulttá tesz.
És ért egy durva pofon a főnököm részéről (zsebre tette a nekem járó SZJA visszatérítést. Vagyis azt mondta, h hivatalosan átutalja, mert kötelező, de zsebbe ő azt visszakéri...).

Szóval ezek így mind. Talán mennem kéne. Talán ideje lenne váltani. Tudom. Tudom, hogy ezt sokáig nem szeretném folytatni. Max. még pár hónapig, a pénz miatt. És közben építenem kell egy másik utat. Amin járva azt érzem, hogy a dolgomat teszem, és örömmel. Amin járva öröm kísér és sikerélmények. Amin járva magamból adhatok vmt.

Az EGÉSZ-ség az élet minden területét átöleli. Ha a munkahelyemen rosszul érzem magam, az kihat az egészségemre is. Jelez a testem. Szól a vészcsengő. Meg kell találnom a kivezető utat. Meg kell ragadnom a lehetőségeket. És lépni. És ugrani, ha eljön az ideje.

Címkék:

HozzászólásokKedves Napfény!

Csak helyeselni tudom Angelgirl által leírtakat. Van valami jó Neked ebben a munkahelyben? Akkor gondolataidat fordítsd arra, hogy megteremtsd Magadnak álmaid munkahelyét! Képzeld csak el, mennyivel jobb érzés arra gondolni, hogy valahol vár Rád az a hely, ahol dolgozni szeretnél, nem pedig azon emésztened Magad, hogy milyen rossz ott ahol jelenleg dolgozol. Nem könnyü ez, én tudom, de meg lehet csinálni!És ha hiszel benne, ha nagyon akarod, akkor sikerülni fog. Ez törvényszerü!
Sok sikert kívánok Neked az új munkahely megteremtéséhez! Ja, és még valami! Ne várj! Ha már az egészségedet is veszélyezteti ez a helyzet akkor nincs mire várnod! Kezdd el most a változást, ne holnap, vagy azután, vagy majd hétfőn! szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Kedves Napfény!:)

Egy aprócska megjegyzésem lenne csupán, mégpedig az, hogy ne feledd, mindaddig nem fog körvonalazódni más lehetőség, míg fél lábbal a másikban vagy...
Csak akkor fogod tudni, merre menj, ha már a kereszteződéshez értél...
Előtte maximum sejtheted, hogy merre kell menni, és hogy fog az kinézni....
De semmiképp nem láthatod, csak mikor már ott vagy...:)
Szóval, sztem ez nem csak nálam örök érvényű, hogy amíg nem 100% energiát fordítasz vmi, vagy vki felé, az nem fog jönni...
És a 100% energia alatt a gondolataidat is értem...
Ott kell lenned testben-és lélekben egyaránt...
Mint a párkapcsolatnál....Addig nem jöhet új, míg a régibe kapaszkodsz....

Sok sikert kívánok neked a tisztánlátáshoz

Baráti öleléssel:

Angelgirl