Mi az a Chanelling?

chanelling, médiumKözvetítés, médium channeling... olyan szavak, jelenségek, amelyek még a sokat látott, tapasztalt ezoterikus közösségeket is megosztják, hiszen ez valóban különös formája az emberi test és szellem tapasztalásainak.
A channeling, más néven csatornázás vagy közvetítés során számtalan fizikailag is érzékelhető jelenség mellett, a médium testén keresztül nyilvánulnak meg, számunkra láthatatlan dimenziók létezői, vagy maguk a médium szellemi vezetői. Manapság, amikor a spiritualitás soha nem látott tömegeket érint meg, nagyon fontos, hogy hiteles közvetítéseket kapjanak az arra nyitott útkeresők. Tény, hogy a médiumok között is van, akinek hitelessége megkérdőjelezhető. Ugyanakkor van számtalan olyan közvetítő is, aki csodás, megnyugtató, szeretetteljes üzeneteket képes lecsatornázni más dimenziókból, vagy saját felsőbbrendű énjüktől.

Létezik-e a channeling, s valódi élményt ad-e? Erre kíván választ adni az a két angol médium, akik hamarosan Budapestre érkeznek. 2008. október 11-12-én élő channelinget tartanak, amelynek során Zakarias, Ziadora és Zapharia nevű tanítók is megnyilvánulnak majd. A két angol médium, Lee Harris és Story Waters még kevéssé ismert Magyarországon, de talán tanításaik, üzeneteik hamarosan egyre több és több spirituális útkeresőhöz jutnak el.

Story Waters spirituális szerző, eredeti foglalkozását tekintve, klinikai szakpszichológus. Könyveivel, írásaival meglehetősen szokatlan, új irányokat nyitott a new age mozgalomban is, sőt, botrányoktól sem volt mentes néhány, az ezoterikus köröket érintő kritikus megnyilvánulása. Két nagy vihart kavart könyvében is - a „The Messiah Seed” (A bennünk élő megváltó) és a „You are God. Get Over it.” (Isten vagy. Törődj bele!)- az ember saját felelősségét hangsúlyozza a boldogság megteremtésében, megpróbálja az embereket rávezetni, hogy meglássák magukban a fényt. "A fény, amit látni fogsz, benned létezik." Story írásain keresztül segít az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek lelkükkel, bízzanak benne és kövessék, minden külső vélemény, szervezet, vallás vagy dogma ellenére. Arra inspirál mindenkit, hogy erősítse belső hangját és tanulja meg korlátok nélkül szeretni és teljesen elfogadni önmagát. A lélek így elszakadhat a korlátozó hiedelmektől, melyek félelem, szégyen, bűntudat vagy önbizalomhiány formájában tapadtak hozzá.

Lee Harris ismert és nagyon kedvelt zenész, akinek számos albuma mellett, kiemelkedőek színházi és más kreatív munkái is. Zenéjét meghallgathatod a www.venusman.com oldalon. Lee hisz a muzsika és a hangok illetve minden más kreatív tevékenység gyógyító hatásában, hiszen, a kreativitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája. Lee intuitív képességei a 90-es évekre fejlődtek ki igazán annyira, hogy a channeling felé fordult. Szellemi vezetői a ZZZ: Zakariás, Ziadora, Zapharia, akiknek szeretetteljes, megnyugtató üzeneteit csatornázza le. Akik már voltak Lee channelingjén, szétáradó, megnyugtató, harmonikus energiákat érzékelnek, amelyek hosszú időn át éreztetik hatásukat. Lee és szellemi vezetői megpróbálják átadni, hogy ha szívedre hallgatva éled az életed, akkor az elméd helyett az ösztöneid kezdenek irányítani. Elméd könnyedén olyan hiedelmek béklyójába kerülhet, amelyek igazából nem is a sajátjai, a létezésnek ez a formája egyszerű szokássá válik, ekkor már nem a belső igazság vezérel. Ha a szívünkkel és az ösztöneinkkel élünk, korlátok nélkül, visszahozzuk az örömöt és a bőséget az életünkbe és azok életébe, akik körülöttünk vannak.

Persze sokakban felmerül a kételkedés, vajon tényleg hitelesek ezek az üzenetek? Story és Lee maga is több helyen foglalkozik a szkepszissel, a kételkedéssel. „…A szkepszis segíthet felmérni, hogy amit érzünk, valóságos. Egy bizonyos, egészséges mennyiségű kételkedés rávezethet a dolgaink igazságtartalmának vizsgálatára. A szkeptikus látásmód gyakran távol tart azoktól a területektől, amikre még nem vagy kész belépni, és ez így helyes, mivel minden a megfelelő pillanatban kell, hogy megtörténjen azok számára, akik készek a fejlődésre.” (Részlet az Elixír 2008. szeptemberi számában megjelent – „Médiumok titkai” című - interjúból)

S hogy mi történik pontosan Lee és Story channelingjein? Lee úgy fogalmazta meg, hogy „…A közvetítés azt jelenti, hogy lehozom a forrásból származó energiát és bölcsességet, tudást és gyógyító erőt. Vannak közvetítők, akik más lényeket, entitásokat csatornáznak le, és vannak, akik a saját magasabb tudatszintjükről közvetítenek. Saját magam a közvetítés közben azt tapasztalom, hogy folyamatosan jelen vagyok, és mind én, mind Lee eggyé válunk azzal, akit közvetítünk.” Story Waters pedig erre a kérdésre azt válaszolta, hogy „…Magamat közvetítem, amit kollektív tudatként érzékelek, így számomra a közvetítés egyszerűen azt jelenti, hogy kommunikálom mindazt, ami vagyok, a legmélyebb értelemben. Mindannyian több dimenziós lények vagyunk, és a tudat több szintjén létezünk. Az ébredéskor rálelünk ezekre a szintekre: így azt mondhatjuk, hogy számomra a közvetítés az ébredést követően meglelt szintekről történő kommunikáció.” (részlet, az Elixír 2008. szeptemberi számában megjelent interjúból)

Lee Harris és Story Water októberben tehát Magyarországra jönnek.

Régóta tervezik ezt az utat, mert csodás, új energiát érzékelnek Magyarországon. Éppen olyan energiát, amivel ők is mostanában kezdtek el dolgozni.

Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!

HozzászólásokOktober 11-12

Kedves olvasok, hozzaszolok,

nem tudjatok veletlenul, hogy hol lehet a konyvuket megvenni magyarul?
Mi mar megvettuk a jegyeket, de eppen azon beszelgettunk, hogy a szeminaron meglehet e majd vasarlolni a konyveiket magyarul?

Koszonom a segitseget

VukÉn a kollektív tudatban,

Én a kollektív tudatban, azaz az összemberi tudásban hiszek. Egymás gondolatait, érzéseit, rezgéseit vesszük, vehetjük attól függően, mennyire éles a"radarunk!"
Az agykontroll 4. és egyben a tanfolyam utolsó napján esettanulmányt végez mindenki, mely abból áll, hogy csupán egy NÉV, ÉLETKOR, és LAKCÍM alapján megmondod, hogy hogy néz ki az illető, milyen szokásai, betegségei vannak, voltak, milyen a személyisége, egyszóval mindent, amit csak érzékelsz róla... Honnan tudná ezt megérezni, meglátni valaki, ha nem abból az információáradatból, ami most is körülvesz bennünket? Ha ráhangolódunk, képesek vagyunk rá... A kollektív tudat, az egymás közti adó-vevő jelek, rádióhullámok bár nem kézzel foghatóak (ahogy az otthoni rádiókészülék hullámai sem) mégis nagyon is létező VALÓSÁGOT teremtenek...
Gondolj csak bele, attól, hogy nem hiszel egy természeti törvényben, pl: a vonzás törvényében, attól még az nagyon is működik... Ha azt mondod Neked nem működik, az Univerzum válaszol rá: "Kívánságod számomra parancs!"

Rengeteg más törvény is van, amiről még nem tudunk... Léteznek!!! pl:

"Agyunk a gyakori gondolatainkat, szavainkat szó szerint végrehajtandó utasításokként kezeli!"

"A GONDOLAT VALÓSÁGOT TEREMT!"

Ange