10 perc pihenő Földünknek

2008. szeptember 17-én 21:50-től 22:00-ig kapcsolj le minden világítást, és ha lehetséges kapcsolj ki minden elektromos készüléket, hogy a bolygónk "levegőhöz" jusson. Ha a reakció pozitív, akkor ez egy brutális energiatakarékosság.

Mindössze 10 perc, és lásd hogy mi történik. Igen, 10 perc a sötétben, gyújtunk egy gyertyát és csak nézzük azt ...lélegzünk, ahogyan a bolygónk is. Emlékezz, hogy az összefogás erő, az Internetnek pedig hatalma van... sőt közösen tehetünk valami hatalmasat.

Juttasd el ezt a hírt az összes barátodnak... fogjunk össze szeptember 17-én a világunkért.

HozzászólásokMicsoda meggondolatlan lépés

Animának igaza van,mert ez nem szól másról mint a pór nép manipulálásáról.
Lekapcsolni egyszerre mindenhol a villanyt,kikapcsolni az áramot ,ehhez nem kell fizikusnak lenni ,hogy milyen kár keletkezik a felkapcsoláskor,túlterhelődik a rendszer és akkor tényleg sötétség lesz.
A multimilliárdosaknak biztos nincs lelkiismeret furdalásuk,hogy ilyen alkalmakkor is ezerrel világítanak,mivel ők találják ki hogyan legyen manipulálva az emberiség.Én is egyetértek :)

Nem is kapcsolgattam a villanyt ebben az időben. Mivel ezek a felhívások nem is annyira drasztikusak szerintem, hanem csak FIGYELEMFELKELTŐek, nálam is azt indította be, hogy azokat a műszaki cikkeket, amit nem használok, ki is húztam az áramforrásból. Szerintem ez ér annyit mintha 10 percig lekapcsoltam volna a villanyt abban az időben.
Mégis késztetést éreztem arra, hogy ezt ide az oldalra feltegyem, hiszen a gondolatok bennem is és bennetek is elindultak, és ez már jó :)
Köszönöm :)
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Egyetértek az előttem

Egyetértek az előttem szólóval :) és inkább a folyamatos odafigyelés híve vagyok. Kapcsoljuk le a villanyt ha nem kell hogy égjen, és a standby készülékeket meg húzzuk ki... Én krónikus villanylekapcsoló vagyok amúgy is, egyik volt barátnőmnek már az agyára mentem azzal hogy folyton én kapcsolgattam le után a villanyokat. Amerre járt a lakásban felkapcsolta, és ha épp a nappaliban olvasott, közben égett még három másik helyen. Én mindig csak ott kapcsolom fel, ahol épp vagyok, vagy tudom hogy 5 percen belül visszamegyek... szóval szerintem se csak egy órára kapcsoljuk le, hanem csak annyit használjunk amennyi szükséges... és a pénztárcánk is ezt kívánja, nem? :-D

Amúgy ez is olyan, mint a nőnap: nem aznap kell csak a nőkhöz kedvesnek lenni és virágot vinni. Nálam pl. egész évben NŐNAP van!!! :-DDD

Szeretettel, A.Mi már nem, ill. a bátyám

Mi már nem, ill. a bátyám még igen, de a lényeg, hogy mi is megcsináltuk. Kiváncsi vagyok a hatásra. jó tudni, hogy vannak olyan emberek, akik képesek kiérezni, megérezni, hogy mikor lehet ténni valamit a Földért konkrétan.Én körbeküldtem az ismerőseimnek!

Fogjunk össze a Földünkért!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery