A hét alapelv

hét alapelvA HÉT ALAPELV

1. Az egészség: belső béke. Következésképpen gyógyulni annyi, mint megszabadulni a félelemtől. Ha azt tűzzük ki célul, hogy a testet változtatjuk meg, akkor megfeledkezünk arról: egyetlen célunk a belső béke megteremtése.

2. Létezésünk lényege a szeretet. A szeretetnek pusztán anyagi ok nem lehet akadálya. Ennélfogva hiszünk abban, hogy a tudatnak nincsenek korlátai, nem létezik lehetetlen, és elvileg minden betegség megfordítható. És mivel a szeretet örök, a halálra sem kell félelemmel tekinteni.

3. Adni annyi, mint kapni. Ha figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy adjunk, hogy eggyé váljunk a többiekkel, akkor a félelem megszűnik, és mi képesek leszünk elfogadni a gyógyítást önmagunk számára.

4. Minden tudat összefügg. Következésképpen minden gyógyítás öngyógyítás. Belső békénk magától átsugárzik a többiekre, ha önmagunk számára már sikerült elfogadnunk.

5. Más idő nem létezik, csak a „most”. A fájdalom, a bánat, a depresszió, a bűntudat és a félelem összes többi formája eltűnik, ha a tudat a pillanat szeretetére és békéjére koncentrál.

6. Döntéseinket úgy hozzuk, hogy a bennünk élő békevágyra hallgatunk. Nincs jó vagy rossz viselkedés. Az egyetlen érvényes döntés a félelem és a szeretet közötti választás.

7. Az igazi egészség és boldogság útja a megbocsátás. Ha nem ítélkezünk, elengedjük a múltat, és jövőnket megszabadítjuk a félelemtől. Ha így teszünk, meglátjuk, hogy mindenki a tanítónk, és hogy minden pillanat újabb lehetőség a boldogságban, békében, szeretetben való gyarapodásra.

Címkék:

HozzászólásokHétszer mondom

Admin nagyon szép fiú!
Admin nagyon szép fiú!
Admin nagyon szép fiú!
Admin nagyon szép fiú!
Admin nagyon szép fiú!
Admin nagyon szép fiú!
Admin nagyon szép fiú!

(... tényleg erre gondoltam, de többször ma már nem adom közre)Admin szereti ha lányok

Admin szereti ha lányok zaklatják;)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Köszi

Akkor most már őt fogom zaklatni :Dhihi Nem én voltam.Admin

hihi

Nem én voltam.Admin csinálta...őt kérdezd:):)

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni.":)

Szia,

Neki futnék még egyszer :) Itt is be van szúrva egy kép a szöveg bal oldalán. Ezt hogy csinátad?A hét alapelv

Köszönöm ez így van, és megpróbálom tudatosítani magamban.
üdv: Ilikekoszi

megprobalom!!Azt még nem próbáltam:)

Azt még nem próbáltam:) de ha te mondod:D

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"a hét alapelv ...

mintha kb 1 dl 18 C fokos , 6 puttonyost ittam volna ! Fínom .
KÖSZI !
üdv alexander