A szeretet újratelepítése

Ügyfélszolgálat: Igen, miben segíthetek?

Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton?

Ügyfélszolgálat: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?

Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készenállok. Mit kell először tennem?

Ügyfélszolgálat: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Felhasználó: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

Ügyfélszolgálat: Milyen más programok futnak?

Felhasználó: Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

Ügyfélszolgálat: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?

Felhasználó: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?

Ügyfélszolgálat: Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.

Felhasználó: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Igen, de ne feledje, önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

Felhasználó: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba - A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell Szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.

Felhasználó: Tehát most mit tegyek?

Ügyfélszolgálat: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.

Felhasználó: Rendben, kész.

Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elő.

Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe. Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Ügyfélszolgálat: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?

Felhasználó: De, csak szokatlan.

Ügyfélszolgálat: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielőtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.

Felhasználó: Köszönöm...

Forrás: www.lelekzet.hu

CsatolmányMéret
szív2.jpg29.67 KB
Címkék:

Hozzászólásokkoszi Obibaba!!

Koszonjuk hogy megosztottad velunk ezt a szep tortenetete!en is instalalni fogok!!puszi!!Közsi Öbi van Kenobi

Nagyon-nagyon jó volt olvasni. Akár többször is fel lehet tenni, majd egyszer legközelebb, mert mindig van akinek új élményt jelent. A programjaink futnak, az emlékek meg időnként homályosulnak.Az alapprogram fut, folyamatosan teszem fel a frissítéseket. Ez egy nagyon jó frissítés volt:-))))
Humorgumó is köszi, szeretet nélkül mi is kezetlen-lábatlan emberek lennénk. Úgy érzem. Mert képesek vagyunk testünk minde porcikájával kifejezni azt ami bennünk.

selyemcicaNekem is tetszett :)

Ezért is osztottam meg Veletek, aztán rájöttem, hogy tavaly nyáron már Hankaránk egyszer feltette, de jobb kétszer, mint soha :))))
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Öbike!

Ez egyszerűen zseniális!

Mindenkinek kellene ez a program! Nekem is...!
Mert az én programom még kicsit döcögősen működik.

Köszönöm!

Üdv.:SusannaDrága Humorgumo :)

Én is hálásan köszönöm neked ezt a szívszoritó történetet. Bizony van az én életemben is valaki, aki mellett ott a helyem, ha engedi akkor minden helyzetben....
Hát most elmegyek egy kicsit pityeregni...
Öbike

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)köszi Öbi

ime egy másik történet a feltétel nélküli szeretetről

Ez a történet egy katonáról szól aki hazatért a vietnámi háborúból.
San Fransiscoból telefonált haza a szüleinek..

Anya,Apa megyek haza.Valamit még meg kell kérdeznem.Itt van velem a barátom szeretném ha ő is velem jöhetne.

Természetesen-válaszolták a szülők-szívesen látjuk őt is.
De valamit még tudnotok kell-folytatta a fiú.A barátom súlyos sebesülést kapott,és hiányzik az egyik lába és a keze.Nincsen neki hova mennie és örülnék ha velünk lakhatna.

Ez borzasztó fiam!-szívesen keresünk neki lakást-válaszolta az apa.

Nem!-Apa,anya azt akarom hogy velünk lakjon
FIAM!-nem tudod mit kérsz tőlünk!-válaszolta az apa elutasítóan

Valaki ilyen gondokkal óriási gondokat okoz nekünk.Meg van a mi életstílusunk,csak nem várod el tőlünk hogy miatta változtassuk meg?A fiút felejtsd el,gyere haza,biztosan képes lesz magáról gondoskodni!.

A fiú rögtön letette a telefont és többé nem jelentkezett.
Pár nap múlva a szülőket a San Fransiscoi rendőrségtől hívták.

A fiúk leugrott a felhőkarcoló tetejéről és azonnal szörnyethalt.A rendőrség öngyilkosságként lezárta az esetet.
A kétségbeesett szülők azonnal repülőre szálltak hogy azonosítsák fiúk holttestét.Megrökönyödve vették észre hogy a fiúknak hiányzik az egyik keze és a lába.

E történet szereplői olyanok mint sokan közülünk..
Nagyon egyszerű és szép dolog szeretni a vidám embereket de elfelejtük azokat akik valamiben hátráltathatnak bennünket vagy a kényelmünket veszélyeztetik.
SZívesen feledkezünk meg azokról akik nem egészségesek,szépek vagy nem eléggé ügyesek.
Legyen bátorságunk nem elfordulni azoktól akiknek szüksége van a segítségünkre,próbáljuk meg nem becsukni a szemünket hiányosságuk láttán.

Hiszen senki nem tudhatja közülünk hogy mikor leszünk a mások segítségére utalva,nem tudhatjuk holnap hol vár minket egy "akna",egy betegség bármilyen formában...

Nem szabad elfeledkezni arról az ajándékról amit úgy hívunk barátság.Mert az igaz barátok olyannak szeretnek amilyenek valóságban vagyunk,még ha nem is vagyunk tökéletesek,szépek és a legügyesebbek..

Köszönöm ennek az oldalnak hogy minden nap valami újat ad nekem és ezáltal fejlődhetek.
Szép napot mindenkinek

" A boldogságod forrása TE MAGAD VAGY:)"Jaj Öbibaba!

Ez nagyon jó.
Köszönjük.
Máris installálok.....)))))a SZERETET ......

....... = egy más világ ! egymás világ ! egymásvilág !

üdv alexander