Vonzás Törvénye

Elösször egy ismerősömtől hallottam a Vonzás Törvényéről.Ugye mint az általános emberek, mit mondtam?Áh...nem hiszek benne!És akkor rájöttem, nem kell hinni, gondolj rá, megkapod!
Csak akarni kell.Nem hittem magamban, nem volt önbizalmam, nem szerettem magam....de mindez megváltozott, mikor elösször csak kívácsiságból megnéztem az első 10percben, azt éreztem hogy most meg kell állíttanom, és hoznom kell papírt, és egy tollat.Elkezdtem kijegyzetelni a fontosabb dolgokat!minden reggel elolvasok belőle néhány mondatot, és erőt ad nekem.
Azóta a törvény szerint élek!Megváltozott minden, életem mindenegyes részletében alkalmazom.
eljesen mind1, hogy mit kérünk...lehet kis értékü vagy nagy......megkapod!Gondolj rá, a többit bízzuk az Univerzum csodálatos, és kifogyhatatlan hatalmára.
Mindenkinek nagyon ajánlom, aki szeretne változtatni az életén.
Ennyit szerettem volna elmondani.Remélem sok embert ösztönöztem erre a nagyszerű tanra.
Köszönöm a lehetöséget: Ábrahám Imre Patrik

Hozzászólásokszuper, amit írtál :)

szuper, amit írtál :) szerintem is pont úgy van, ahogy mondod. pedig én már másfél éve olvastam a könyvet és láttam a filmet... de azóta is azt látom hogy kiválóan működik. sok sikeres teremtést neked is!Drága Attraction :)

Isten hozott a klubban :)
Szeretettel várjuk a beszámolóidat a teremtésekről. Akár kicsi, akár nagy, nagyon kiwik vagyunk, minden sikerből és negatív teremtésből is tanulhatunk :)
Szeretettel fogadunk a mi nagy virtuális családunkban :)
Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)