Bevállaltam

tükörképMostanában egy csomó személyes beszélgetésből kihallottam, hogy gondok vannak a nemiség felvállalásával. A fenimizmus és a gyorsuló világ azt eredményezte, hogy a nők elkezdtek férfiasodni, a férfiak pedig nőiesedni. Azt tudjuk, hogy minden emberben benne van mind a férfi, mind a női energia. De nem mindegy, hogy mikor melyik van túlsúlyban.

Az első élettársi kapcsolatomban erősebb férfienergiákkal éltem. A párom halálával ez eltűnt és önmagamban újra a nőiességemet éltem meg. A második kapcsolatom elején még szintén sokkal erősebb volt a női energia bennem, aztán ahogy teltek az évek, azt vettem észre, hogy mind a viselkedésemben, mind az öltözködésemben megváltoztam. Eltűntek a nőcis cuccok, felváltotta a sportosabb öltözködés. Sőt azzal hogy jó alaposan felhízlaltam magam rákényszerültem, hogy a bő pólókkal és pulcsikkal el is takarjam a testem. Aztán egy éve elindult a változás. A Titok film hatására elkezdtem igazán foglalkozni önmagammal, ráébredtem arra, hogy ebben az inkarnációban azt vállaltam hogy NŐ vagyok, és akárhogy nézek ki, akármilyen duci vagyok, akkor is nő vagyok. Azzal hogy az INDULÁSkor ezt a nemet vállaltam, vállaltam azt is hogy meg is élem ezt. Egy éve rendszeresen foglalkozok magammal, be merem vállalni azt hogy nézek ki. Természetesen szép lassan, fokozatosan akarok eljutni ahhoz az igazi nőhöz, aki én vagyok valójában, hiszen az átalakulásom is fokozatos volt, így a visszaalakulásomnak is adok időt.

Azt tanácsolom neked kedves Olvasóm, hogy ha benned is megfogalmazódott a változtatni akarás, akkor nézzél a tükörbe rendszeresen.
MEZTELENÜL!!!!
És szép lassan, fokozatosan fogadd el azt amit látsz benne. Az elfogadásoddal elindul egy folyamat benned, ami azt eredményezi, hogy változtass a szokásaidon, az öltözködéseden, a gondolataidon. Én például régóta nem hordok szoknyát egyrészt azért, mert mikor csak azt hordtam, húsz kilóval vékonyabb voltam, másrészt mert a férfi energiáim annyira erősek voltak bennem, hogy meggátolták a nőies öltözködést. A nyár elején kiszanáltam azokat a ruhákat, amiket már biztos nem veszek fel, és előkerült több szoknya is, amit évekkel ezelőtt hordtam. Őket szépen beraktam a szekrénybe, és már szoktatom magam hozzájuk :)))

Összegzésül: amikor leszülettem, akkor bevállaltam azt hogy ITT és MOST nő leszek, akkori döntésem alapján ha egyezik a mostani akaratommal, akkor meg is kell élnem ezt az állapotot.

Köszönöm hogy meghallgattatok.
Örökös Boldogság

CsatolmányMéret
tükörkép4.jpg26.47 KB

HozzászólásokKöszönöm szépen Öbike!

Igen-igen, olvastam, főleg most, hogy újra meghívást intéztél az "újaknak" is.
Örülök, hogy megemlítettem a klubot. Hogy mik kerekedhetnek ki egy-egy hozzászólásból!?
-Jókat mosolygok most is ezen, mert tetszik.
Köszönöm a külön, itt nekem szóló meghívódat. Majdnem szégyenlem is magam, hogy úgy kell szinte "berángatni" - hihi, de hát látod?
Az a fogyás dolog mennyire lekorlátozta a "hallásomat"? Akkora gát volt bennem miatta (jajj, én nem akarok fogyni, minek, miből, dehogyis kell nekem ez a klub...jó nekem klubon kívül is Veletek...ilyen gondolataim voltak :) ), no meg mondtam, nem kell ahhoz nekem a Csini klubba lennem, hogy csinos legyek, mert így is csinos vagyok :)
.../Na jó, Álomkereső "böing" pólója nem állt rajtam olyan remekül, de hát akinek nem inge, ne vegye magára - a másét, legfeljebb, ha fölöntik kávéval - hihi.
Meg különben is, "nem a ruha teszi az embert?" - csak hát mégis, nem árt ha van rajtunk :)
Jól elkalandoztam :))/...
Visszatérve: Ugye - ugye? Egy ilyen apróságon is látszik, hogy mennyire másképpen hallunk, értelmezünk dolgokat.
Köszi Öbikém, hogy "kitisztítottad a fülemet" :)))
Most akkor legyek még csinosabb? Na jó, nem bánom, ha már ennyire hívsz, legyen! :))))

Tehát kérem szépen, hagy legyek mostantól én is a Csini klub tagja! ...futok odaát jelenkezni....

Vigyorgok, mint a repedt virsli, elképzelve, hogy aki nem ismer bennünket, most miket gondolhat hihi-haha.
Ja, és most is teremtek? Sebaj, ennyi direkt belefér! :) Legalább lesz miért megismerkedni, aztán a többi megy majd magátol.

Én is Ölellek Öbikém, meg mindenkit, ha szeretné ;))

Szeretettel, ÖnmagamDrága Önmagamarcsim :)

A Csini klub azok klubja, akik csininek érzik magukat. Majd nézd meg a tagokat :) Ercsikének, Csillagvirágnak, Adminnak, Álomkeresőnek, Fókának, Iluskának és a többi gyönyörű csini tagnak sem kell fogyni. Ugyhogy szeretettel várunk a klubba :)
Jaaa és én imádom a Te szeplőidet, mert nekem is van rengeteg, és azt is imádom. Én is attól voltam különleges tini koromban, hogy a pöttyös képemmel és a világító kék szememmel kiviritottam a tömegből.
pusszancs :) Öbike
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Húúú Erykém, Drágám! :*I

Nem is tudom mit mondjak. Erre nem számítottam. El is csodálkoztam, és most irulok-pirulok rendesen. :*)
Külön - külön vizsgálom a "jelzőket", hogy tényleg? Valóban? Húúú.
Mert van amit érzek magamban, de ennyire? Én nem tudtam, hogy amit tudok magamról, az látszik is.
Bölcsesség? Hát a csírája már sarjadzik, néha érzem.
Azt hiszem most valamire megint rájöttem, vagy legalábbis magyarázatot kaptam.
Köszönöm Neked!
Priviben majd megírom, talán segíteni tudsz...ha megkérlek.

A tánc, és szoknya külön is szuper...szoknya nélkül is imádok táncolni...mármint nadrágban :))
Remélem lesz majd alkalmunk rá együtt is, Veletek!
Én nehezen dícsérek sajnos, ezért nem is soroltam fel senkit az imént, így a válaszom: TÜKÖR :)

Neked is jóccakát, és Mindenkinek!

Szeretettel, ÖnmagamDrága Marcsikám! Én Tégedet nagyon szépnek látlak!

Egy párszor már - Margitsziget és Somlyó-sziget - elnézegettelek. Benned akkora nyugalom van és olyan bölcsesség árad, hogy ha valaki vonzza a tekintetet és az embereket, akkor az TE vagy. TE vonzod! Legalább is engem - ilyen értelemben - nagyon! Te vagy nekem a megtestesült jóság és türelem. Biztosan szép vagy szoknyában táncolva és miért is ne táncolhatnál minél többet!
Az pedig, hogy ki kit lát szépnek, a belőle áradó szeretet függvénye. Belőled annyi, de annyi szeretet árad, hogy könnyű melletted szépnek látszani. Nos, most nagyon örülök, hogy ezt leírtam Neked. Jó éjszakát!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryMost, hogy olvastalak Benneteket...

...átgondoltam az én nőiességemet, nőiségemet.
Igen érdekes felismerések buggyantak ki belőlem.
Kicsi koromban mindig azt hallottam, hogy apukám nagyon fiúnak akart, (Tőle soha ilyet, - az anyai nagymamám volt a nagy mesélő).
Gabriella lett a második keresztnevem, mert a nagymamám Gábor nevü fia meghalt 20 évesen...jó mi? Útáltam is ezt a nevem rendesen, mert sokat sírt miatta mindig, és mesélt róla rengeteget, de hát egy halott miatt kellett engem így elnevezni? Tudatosan nem is használtam! Persze a soha nem ismert nagybátyámat azért szerettem. Milyen érdekes most ezt is felidéznem.
Nos tehát érdekes módon nem is voltam annyira lányos, mint általában a lányok, bár fiús sem. Azt mondtam magamnak, hogy biztos fiúnak készültem :) Persze ez már később volt.
A szerepjátékaimban azért inkább a lányos dolgok domináltak, de azok sem annyira erősen, mint azt magam körül tapasztaltam.
A fiús játékokat meg nem szerettem, túl erőszakosak voltak nekem, nem is játszottam, csak néha...foci, bringázás a fiúkkal, meg inkább a sportosabb dolgok.
Átlagon felülien szeplős vagyok, és ezzel is alaposan meg kellett küzdenem, mert nem a lányt vették észre, hanem a szeplőimet, de ezt elég hamar sikerült tiniként elfogadnom magamban, és többé soha nem okozott problémát. Még büszke is lettem rá, mert kissé kreolos bőrrel, kék szemmel, sötétbarna hajjal nem voltam átlagos a szeplősök társaságában. Akkortol fogva kezdtek a fiúk észrevenni :)
Szoknyát hordtam javarészt, még a szakközépben, meg utána is, sőt saját tervezésű ruháimat is magam varrtam (olyanokat, mint amiket most hordanak, akkor még kirívó voltam bennük - no nem a mai kirívó viseletekre gondolok).
A nőiség "cica-mica" részét nem kedveltem soha, pedig anyukám rúzsozta, kicsit festette is magát, és mindig csinos volt.
Kis töltöttgalambocska apró termetét jól tudta "használni".
Aztán anya szerepemben nő voltam, de mint már serdülő koromban is, sok férfiúi tevékenységem volt.
Szereltem villanyt, biciklit, szekrényt, zárat, varrógépet, meg nem is tudom én még miket, tapétáztam, lakást festettem, stb, stb. Ráadásul anélkül, hogy tanítottak volna mindezekre.
A házasságom idején is sokat végeztem férfimunkát is, majd válásunk után mégtöbbet. Aztán vegyészből "faműves" lettem, amikor már adott volt, hogy a gépeimet is magam szereltem - volt pasi, akit én tanítottam meg rá :) Az autómat is amikor szerelőhöz vittem, megmondtam Neki, mit kell, és szerintem hogyan csinálni rajta.
Na sejthetitek, hogy mi volt a reakció! De amikor harmadszorra is vissza kellett vinnem, végül azt csinálta, amit javasoltam, és többet nem volt ugyanaz a baja. Volt olyan is, amikor megállt Pest kellős közepén, és jöttek a férfi segítségek, de semmi eredménnyel, majd odaléptem, idenyúltam, odanyúltam, és beindítottam - hahaha, azt a döbbenetet az arcokon! Ma már nyúlkálhatnék... :)
Abban az időben kifejezetten idegesített, hogy nőként kezelnek. Hátrányait éltem meg ílymódon. Az volt az elvárásom, hogy elsősorban az embert lássák bennem, ne a nőt. Hát ez nem nagyon jött össze.
Azután elkezdtem érezni a társtalanságot, és újra "nő lettem".
Akkoriban derült ki, hogy édesapám soha nem akart engem fiúnak. Amit a nagymamám mondott, az csak az Ő szüleménye volt. Jól belém plántálta!
Ha táncoltam, táncolok, érdekes, akkor nő vagyok, nagyon is. :)
Most szemlélve önmagam, átalakult a nőiségem. Manapság ritkán hordok szoknyát, a kényelmes viseleteket szeretem, és ugye a nadrág sokkal kényelmesebb, meg a hozzá hordható lapos cipő is. Meg útálok fázni.
Most hétvégén szoknyában voltam, és olyan jó volt.
Átértékeltem a nevemet is, és megszerettem, büszkén viselem, használom a Gabriellát is
És, mint nő is, másképp érzem magam, belülről más lettem, és másképpen is értékelem a nőiségemet. Igen is büszke tudok már lenni rá!
Megszerettem nőnek lenni :)
Persze mindezeket nem csak magamnak köszönhetem, mint ahogy a régi megéléseimet sem. Mert bizony a külső behatások....hogy mennyi mindent beengedtem, hagytam magam befolyásolni! Vagy így találtam meg végre Önmagam?
Ezt még majd átgondolom.

Benneteket, néhányatokat mióta ismerlek személyesen, egyre szebbnek látlak. Volt akinek hangot is adtam. És most jövök rá, hogy igen, ezaz! Ami itt zajlik, bennünk, általatok, mindenki által, az ezeket a változásokat is, és a nőiség más minőségű megélését is generálta.
A Csini klub is - én nem jelentkeztem, mert ugye a fogyni kívánók alapították ha jól emlékszem...mégis rám is hatással volt valamilyen szinten.
Azért ám a fiúk is szebbek lettek itt! Tök komolyan mondom! :)
De jó, de nagyon jó most végig gondolni mindezt.

Köszönöm Nektek! :)

Szeretettel, ÖnmagamHankara!:)

A tegnapi hozzászólásom, csak Nekem volt "lerohanó..."
A Te világodnak egyáltalán nem az, Neked ez a természetes...
Ha valami furcsa dolgot észlelünk, azt először magunkban kell tisztáznunk...
Szval ezt Nekem kellett volna tisztáznom, h miért zavar engem ez?
Talán szerettem volna a helyedben lenni, miközben Lee hozzád beszél, és Téged néz, vagy csak egyszerűen azt az érzést szerettem volna megfogni, amit abban a pillanatban Te átélhettél?
Nos, én MOST gondolkozok el ezen, mert nekem eszembe se jutott...
Ahogy kimondtam el is felejtettem...:)
De most, hogy felidézem, talán mindkettő...:)
De legfőképp az a bátorság, mersz, hogy Te megtetted.... Vhol irigyellek is érte...Hogy így "hangot" adsz az érzéseidnek...

Hatalmas ölelés érte:)

AngeDrága Alexander :)

Na jó bevallom az élrevasalt párducmintás jersej vastag macskanadrágomat még megtartottam :))))))
hihihihihihihiEzt nemrég olvastam ÚJRA, idevalónak találom, bemásolom!

„Szemléletváltás

....Ez a lány tetemes súlyt szeretett volna leadni, ezért kipróbálta az összes szokásos diétát. Lefogyott, visszahízott, ahogy mindannyian. Végül eljutott a vizualizációhoz, ami jó ötletnek tűnt, de addig nem ment vele semmire, ameddig nem helyezett el néhány érzelmi pizzát a képzelete mögé. Aztán sok minden történt.
Először arra gondolt, tornateremben fogja ledolgozni a súlyfölösleget. Jó kezdet volt, de meglepődött, amikor azt tapasztalta, hogy ameddig kövérnek érzi magát, még csak színlelni sem képes a vágyat, hogy tornaterembe járjon! És ami még fontosabb, rájött, hogy ameddig a súlyára koncentrál, mindegyik diéta kudarcba fullad az első néhány leadott kiló után.
Visszatért a vizualizációhoz és a színlelős játékhoz. Először abban a képbe élte bele magát, amely a kívánt súllyal mutatta őt. Bejött. Ameddig színlelte, hogy vékony, és beleélte magát a vékonyságba, nem foglalkozott a kövérség érzésével, s viszonylag könnyedén be tudta tartani nem túl szigorú diétáját. Nem viaskodott magával, hogy tornaterembe menjen. Nem tudom, hogy azelőtt milyen volt, de amikor találkoztam vele, ez a kedves fiatal lány tökéletesen jó alakúnak látszott.

Ez nem azt jelenti, hogy elég egyszerűen akarni, hogy vékonyak, illetve egészségesek legyünk. Nem elég akarni és várni, hogy megtörténjen. Új fókuszálást és új érzést jelent. Testünk mindig reagálni fog az általunk adott elképzelésre és gondoskodik a vele járó megfelelő érzésről, ami lehet kövér vagy sovány, beteg vagy egészséges.
Annak, hogy megváltoztassunk valamit a testünkben, van egy titka. Tereljük el a figyelmünket a „nem akarom”-ról és találjuk meg a módját, hogy eljussunk arra a helyre az érzéseinkben, ahol az „akarom” van. Aztán már biztosan tudjuk, hogy a mindenség törvénye dolgozik rajta, és valóságossá fogja tenni az elképzelt érzést, ha hagyjuk érvényesülni.”-Lynn Grabhorn: A vonzás hatalma

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryprivát !!!

" affinitásom " a nadrágos lányok - nők KÍMÉLJENEK !!!

Különösen HERÓTOM van az ÉLRE VASALT nadrágúaktól ! ....... WWWWWWWWÁÁÁÁáááááááááá : yeee , a KERESZTBE ÉL !!!

aaaz igazi ....... és a tergál gardigány-jersej párducmintás ................blúúúzka ! VASTAG MACSKANADRÁG ! 148 cm testmagasság - 94 kg test tömeg ......... SASOK ÁLTAL 8 HÓNAPJA TÉPETT HAJ !!!!

LEHENGERLŐ ! kb olyan mint a SEGGIG BEVÁGÓ , HÓNALJIG FÖLHÚZOTT ! elöl TÖKTARTÓS HÚZENTRÁGERES GATYÓ ! 165 cm - es derékbőséggel !!! és hagymát - hagymával ............ hippodron .............
ííígen , a nemiség kérdése : már nem is kérdés !

Kedveseim : igen , át " kell " rendezni a dizájnot ááám , de VERY , VERY NAGYON !

üdv alexanderEzért indul a nőiség tanfolyam is:)

Hogy változzunk, akik nyitottak arra, hogy változtassanak!

Csillagvirágos ölelgetésem
....éééés persze én inditom majd!

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drágáim :)

Hálásan köszönöm szépen. Azért írtam ki magamból, mert szerintem nagyon sok nő küzd ezekkel a gondolatokkal. És ezt a küzdelmet szeretném felismertetni önmagunkban, hogy elég ha bevállaljuk amik vagyunk. És ezek a gondolataim szólnak azokhoz a FÉRFIakhoz is, akik szintén kérdéseket tesznek fel önmaguknak! Nekik is szeretettel ajánlom a TÜKRÖT :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Öbike!!! Te dráááága!

Én is látom hogy változol és én is élem a változást:))), de nagyon nagyon jóóóóóó!
Éppen tegnap néztem én is a 3 évvel ezelőtti képeimet éééés hát nagyon nagy a változás:)))
Boldog vagyok, hogy Nő vagyok és megkaptam ezt a szolgálatot!
Majd még folytatom!

Csillagok Virága

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Öbike!

Drágám! A változást már szóban örömmel üdvözöltem, de most annak örülök, hogy le is írtad!
Aki ismer, tudja, hogy én aztán igazán felvállalom nőies energiáimat, sőt talán túlzottan is. Tegnap hazafelé menet eszembe jutott Angelgirl megjegyzése, hogy "Hankara, Te aztán jól lerohantad szegény Lee-t." :-) Igen, talán túl erős energiákat közvetítek, és túl erősen fejezem ki. A középút megtalálása néha nem is olyan egyszerű, de próbálkozom. :-)

Varázslatosan szép és hálával telt, fénnyel áldott pillanatokat, s hozzá gyermeki szemet, hogy észrevedd, és rácsodálkozhass.Drága Öbi! És ez pontosan látszik is rajtad!

Amióta ismerlek én látom rajtad a változást. Mikor utoljára találkoztunk az láttam, hogy nem csak kinézésedben lettél nőiesebb, hanem úgy is viselkedsz. Még figyeltelek is titokban, hogy milyen kecsesen tartod az ujjaidat, vagy szép egyenesen ültél. Jó volt látni. Most jó olvasni.
Én mindig nagyon nőnek érzem magam, csak egyszer kevésbé vonzónak, máskor kicsit, vagy nagyon vonzóbbnak. Az önbizalmam táplálását biztosan a Drága Páromnak is köszönhetem, aki szerint én nagyon nő vagyok. Volt időszak, amikor sokkal jobban elhittem neki, sokkal jobban is éreztem magam a bőrömben és sokkal jobban is néztem ki.
Mostanában megint igyekszem táplálni a visszaalakulásomat, és - ha hiszed, ha nem, de miért is ne hinnéd - épp tegnap láttam a tükör előtt valami változást, illetve megtapasztaltam, hogy gondolatban már tetszem magamnak. El is kaptam a gondolatot és kicsit dajkálgattam is, mert nagyon megörültem neki. Eddig ugyan is hiába tudtam, hogy mit kell mondani, gondolni, de nem volt meg az érzés, most MEG VAN!
Most itthon vagyok még 1-2 napig, készülök a szekrényemben rendet rakni és előveszem az eldugott helyeken lévő szoknyáimat is a TE javaslatodra! Mert vannak ám nekem is, pedig sokáig nem volt, aki hordja, de tetszettek és jó volt emlékezni arra az időszakra. Most pedig érzem, hogy vissza fog jönni ez az időszak.
De jó volt ezt olvasni Tőled és mennyire örülök már most a gondolatnak! És micsoda egybeesések!
Millió ölcsi!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery