A csoda 11 napja-próbáld ki Te is!

Szeretettel osztom meg veletek is a kedvenc csodacsinálómat. Eddig kétszer csináltam meg az utóbbi 2 évben, és mondhatom működik! Mindkétszer nagy változást hozott az életembe. Nagy tiszteletben tartom, kérlek, tegyétek ezt Ti is.
Szeretettel, Szildi

A CSODÁK 11 napja

Életed minden napján csodákat teremtesz. Miközben ezeket a csodákat manifesztálod, az történik, hogy nem tudod, hogyan fogadd be azokat. A legkisebb ellenállás ösvényét követve - ahogy minden energia működik - amikor ez az energia visszaérkezik hozzád, ellenállásra talál, és egyszerűen visszapattan rólad, és továbbmegy a következő emberhez, aki nyitott a befogadására. Ez az oka annak, hogy életedben néhány ember miért tűnik olyan szerencsének.

Vannak időszakok, amikor valóban keményen dolgozol, hogy elérj valamit, és végül megvalósítod, csak azért, hogy megtalálja a szomszédodat, aki nagyon kis erőfeszítéssel - szinte ingyen - megkapja ezt a dolgot. Nem frusztráló ez? Mégis, ami valójában történt itt, az az, hogy a szomszédod hozzászokott a befogadáshoz. Tényleg, ők olyan jók lehetnek mindazon energia befogadásában, ami másokról visszapattan.

Tehát azt kérjük tőled, hogy a csodák megteremtése céljából jelölj ki az életedben egy időszakot, amely leghamarabb tizennégy nap múlva kezdődik, melynek során be fogod fogadni ezeket a csodákat.

Most sokan közületek elkezdik gondolati mintáikat keresni, és áttekinteni mindennapi életüket, kérdezve: "Mit fogok teremteni?" Azt kérjük, hogy hagyjátok ezt békén. Ha valóban teremteni kívánsz, engedd, hogy a felsőbb éned formálja meg a teremtést, mert a felsőbb éned sokkal jobban tudja nálad, mi hozhat örömöt neked, és szenvedélyt. Legyen ez a felsőbb én teremtése, hiszen a felsőbb éned az a részed, amely összeköti a valóság összes dimenzióját.

Azt tanácsoljuk neked, hogy jelölj ki egy tizenegy napos időszakot, melynek során be fogod fogadni ezt a csodát. Ez az időszak mostantól minimum tizennégy nap múlva kezdődjön. E tizenegy napos időszak alatt arra fogunk kérni, hogy hozd magad lendületbe, és kötelezd el magad a felsőbb énednek, hogy ha bármi jön az utadba, hálás elfogadással fogod befogadni. Elkötelezettséged abban áll, hogy megbecsülve szellemedet elfogadod a csodát, nem törődve azzal, honnan érkezik. Azt kérjük, hogy kapcsolódj le az agyadról elég hosszú időre ahhoz, hogy egyszerűen befogadd az energiát. Sokan vannak közületek, akik jók lettek (ügyessé váltak) ebben a folyamatban. Ők lesznek azok, akiket mások szerencsésnek neveznek. Azt kérjük, hogy egyszerűen engedd meg, hogy keresztüláramoljon rajtad, anélkül, hogy kötődnél a végeredményhez.

Úgy jelöld ki ezt a tizenegy napos időtartamot, hogy leghamarabb két hét múlva kezdődjön. Mondd azt magadnak:

"E két dátum között minden csodát befogadok az életembe, elfogadok bármilyen ajándékot, amit hoz nekem, akár pozitívnak, akár negatívnak tartom, és alapos változást hozok létre az életemben ezen ajándékok révén."

A szellemetek élővé válik, hiszen teremtők vagytok. A valaha élt legnagyobb angyalok vagytok. Hiszen levetettétek szárnyaitokat, az arcotokra vettétek a fátylat, és lejöttetek ide, és taszigáljátok egymást, próbálkozva rájönni mi is ez az egész játék - megértésetek határain túl bátrak voltatok. És mi életetek minden napján tapsolunk nektek, hiszen ti vagytok a valaha létező legnagyobb angyalok.

HozzászólásokKinek, hogy sikerült a csoda 11 napja?

Most jut eszembe, megigértétek jelentkeztek és elmesélitek mi történt veletek a Csoda 11 napja alatt! Kinek mi a tapasztalata....remélem még nem felejtettétek el:))))

Szeretettel:
SzildiMindenkinek, aki kipróbálja A csoda 11 napját!

Kedvesek! Nagyon örülnék, és gondolom a többiek is, ha 11 nap múlva megosztanátok velünk, velem a csodáitokat! Szeretettel várjuk, kinek mit sikerült teremtenie!Kívánok nektek sok sikert és nyíltságot a csodák befogadására!:)
Szeretettel:
SzildiCsillagvirágnak

Drága Csillagvirág!
Ennyi idő kell, hogy Te és a körülütted lévő dolgok elkezdjenek rendeződni...
Szeretettel:
SzildiAlig várom a 23-át:-) Nagy

Alig várom a 23-át:-) Nagy várakozással tekintek előre, köszönöm a tanácsot!
Ölellek: Gini
"Ha megtennénk mindazt, melyeket képesek vagyunk megtenni, szabályszerűen ámulatba ejtenénk önmagunkat!" (Thomas Edison)Köszönöm, kipróbálom.

Köszönöm, kipróbálom. 23-ától kezdem. Szeretetteli ölelés mindenkinek ezen a csodálatos oldalon ! Judit !Köszönöm, kipróbálom.

Köszönöm, kipróbálom. 23-ától kezdem. Szeretetteli ölelés mindenkinek ezen a csodálatos oldalon ! Judit !Kezdés

Szeptember 22-én kezdem és oktober 3-án fejezem be mindent befogadok és mindent megosztok veletek.)CupppEz menni fog)

Megpróbálom köszönöm)Választ kaptam

Valóban mindig megkapjuk a választ kérdéseinkre előbb vagy utóbb. Engem régóta foglalkoztat már, hogy vajon mások elvehetik-e tőlünk a kreatív energiánkat , hogy a maguk hasznára használják fel. Pár hónapja két új munkatársam van. Jól ment a vállalkozásom, ezért volt szükség arra, hogy bővítsek. Azonban értetlenül állok az egész dolog előtt, mert míg az én vállalkozásom most csak csetlik-botlik, addig a két alkalmazottam élete kezd rendbejönni. Az egyikkel sokat beszélgettem ezekről a dolgokról , a vonzás törvényéről, meg a pozitiv gondolokodásról, és ő nagyon befogadó volt ezekre a dolgokra, érdekes módon saját magától sok mindenre még ő figyelmeztetett engem. (pl. ne legyek pesszimista, csak a jó dolgokra számítsak, minden rendbe jön majd)
Most bejelentette, hogy elmegy a cégtől, mert saját vállalkozást indít , meg is nyert az induláshoz egy nagyobb összegű állami támogatást. (zárójelben meg kell jegyeznem, hogy előtte munkanélküli volt )
Szerintetek tényleg létezik ilyen energia elvonzás ?Kedves Szildi!

Én megfogadom a tanácsod. És ezt majd meg is osztom veletek. Azért teszem, mert mikor egy pár után mikor köztetek voltam, szinte áradoztam, mindent a csodának hittem, jó kedvem volt, szárnyaltam, munkahelem lett. És utána és sajnálatos haláleset miatt 1 hétre a sógórnömhöz mentem, mert egyedül maradt és én voltam mellette. Azóta ő jobban érzi magát mindennap telefonál, hálálkodik, hogy átsegittem élete egyik legnehezebb korszakán. de én megint ugy érzem, nem vagyok önmagam, a fiam megint csinált egy nagyjelenetet, sokat sirtam. A munkám háistennek megvan. De lelkileg ugy érzem, ha talán kiprobálom Szidli tanácsát újból Én leszek. Puszillak benneteket :ÁgicaMegcsinálom,

köszönöm.Szilidnek

Miért kell előtte a 14 napos időszak?

Csillagvirágos ölelgetés
Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!