Gyermek

A legtisztább energia amit az ember érezhet egy gyermek energiája.Az a tiszta mennyei energia ami a kis Istenekben áramlik csodálatos érzéseket kelt az emberben.Nem szabad ezt a csodálatos fényben ragyogó energiát elrontani azzal,hogy mikor fáradtan haza térünk és gyermekünk századszor teszi fel ugyan azt a kérdést,vagy lök le valamit a polcról,hirtelen felindulásból az energiánk hiánya miatt ráförmedünk és ellopjuk tőle saját kis tiszta energiáját amire ő aranyosan reagálva önként add nekünk ettől az energiától szárnyra kapunk és elmosolyodunk ó,de nem vesszük észre mennyit rontunk ezzel.Ha ezt tesszük felébresztjük benne az alapvető élet formát,hogy lopj,lopj,lopj.Hisz már gyermek ként belénk vésnek különböző energia lopási technikákat ami minden emberben ott van és élete során egyre erősíti és erősíti ettől lesz valaki főnők valaki pedig alkalmazott ezért volt valaki király valaki paraszt.Ha kedvesen bánunk ezekkel a kis emberkékkel ha azt tanulják meg,hogy szeretettel kell viseltetni minden és mindenki iránt akkor segítjük az emberiséget a fejlődésben felgyorsítjuk az amúgy is bekövetkező folyamatot.De ami ebben az egészben a legszebb,hogy új csodálatos nemzedéket nevelünk akinek minden lépése az életben egy csoda hisz teljesen más személyiséggel nő fel teljesen másképp éri el azokat a dolgokat amiket mások energia rablással,mogorva a szeretet szikrája nélkül érnek el és csak negatív energiát kapnak vissza ami látszólag nem fáj nekik de legbelül égeti őket.És miért kellene bárkinek is szenvedni bármi miatt?Nem kell.Miért kellene egy pl. cégnél a főnőkőt utálnia az alkalmazottnak és vissza?Nem kell.Gyermekünknek kedvesen,szeretettel el kell magyaráznunk az ő kis nyelvén,hogy amit tesz nem helyes és miért nem az így legközelebb nem párosít sem az elméje sem az energiája rossz dolgokat semmihez.Szeressük,tiszteljük őket hisz ők még minden földi manipuláció nélkül léteznek csak tanulhatunk tőlük emlékezhetünk mien tisztán szeretni,érezni,cselekedni,tanulni.Köszönök mindent mit tanulok egyetlen csodálatos lányomnak ki energiámból lett energia.Köszönöm,szeretlek.

Hozzászólások

 

Kedves Jazmin

Igen így van tudatlanságuk áldozatai ők és igen fertőzöttek.Túl sokat vársz tőlük.Még nem vagyunk olyan fejlődési szinten,hogy a gyermekek árasszák azt amit te is árasztasz.Ők már csak felnőtt korukban változhatnak meg és ők fogják változtatni a következő nemzedéket te,én,ebben az életünkben nem fogjuk ezt már átélni.Igen még kevesek vagyunk de ez nem jelenti azt,hogy amit teszünk,teszel haszontalan lenne.Ha csak egy van közülük akinek az elméje megragad valamit már változtattál a jövőn egy ien kis emberből lesz száz majd ezer majd tízezer.Örülj,hogy az arra érzékenyek megjegyzik és élvezik mert ezeknek a száma növekszik még ha te nem is veszed észre.És ha érzed az energiát észre veszed már nem is vagyunk olyan kevesen,hogy megálljon a folyamat.A kritikus tömeg egyre növekszik és egyre közelebb az idő.De neked lehet ez az idő nincs is olyan közel.Ne légy türelmetlen.Hidd,hogy az energiád a szereteted segít ne akarj tömegesen fertőzést irtani még kevés hozzá a gyógyszer,de az egyik gyógymód te magad vagy.Hát gyógyíts továbbra is.Nem rossz,hogy a felnőttek képévé válnak hisz a felnőttek körében érjük majd el azt a hatalmas tömeget ami majd teljes világnézet átalakulást eredményez majd,és utána a gyermekek kik a szüleikre hasonlítanak viszik tovább a tudást.Most örülj annak a pár fogékony gyermeknek hisz annyira gyorsan fejlődünk,hogy még nekik sem kellene fogékonynak lenni ezekre a dolgokra mégis azok.Amelyik gyermek annyira fertőzőt annak a szülője is az és ha ebben az életükben nem változnak majd a következőben fognak.A gyermek vagy megváltozik eltér szülőjétől mint ahogy sok gyermek felnőtt korára megváltozik (ahogy én is) és teljesen más gyermeket nevelve változtatja meg a generációt.Tehát szerintem túlságosan gyorsan és túlságosan sok gyermeket szeretnél változtatni.Te is egy segítő lehetsz de az ajtót nem te nyitod ki nekik.Én is észre veszem mennyi bántás éri gyermekem mert jó szíve van és úgy él,hogy nem hisz el mindent amit a tv-ben lát amit a vallások tanítanak neki.Tele van kérdéssel és nem könnyű neki úgy élni,hogy szeretetet ad és nem mindig kapja vissza az osztályában lévő gyermekektől mert őket arra tanítják,hogy éljenek mindent túl.Mégis azt látom,hogy küzd és a szeretete nem apad.Hát akkor nekünk felnőtteknek sem kellene feladni:).Ezt a tanulságot is tőle tanultam.Imádom őt.Szeretet energiával ölellek.

Tudom hogy egy vagyok a teremtővel aki engem is teremtett és ahogyan a galaxisokat és a világegyetemeket is.Nem csoda,hogy ez nem része a vallásnak.De mind érezzük,hogy így van.Írásod mindenképp arra ébresztett

hogy még mindig lakozik bennem negatív energia. Az elmém cáfolja az igazadat, de a Létemnek tudnia kell, hogy mégiscsak igazad van. Szakmabeli vagyok... Ahogy a múlt héten ültem 20 gyerekkel szemben-nagy nagy erőm kibocsátása eredményeképp csendben ülve maradtak és figyeltek engem; szóval e pillanatban éreztem-érezni akartam, hogy egyek vagyunk; hogy csak a testünk formabeli volta választ el minket egymástól. De nem győződtem meg erről. Valami akadályt éreztem- felőlük. Tudattalanságuk áldozatai lesznek. Akikről beszélek, már tele van az elméjük a felnőttek háborodásaival... Fertőzöttek. Kevésnek érzem azt a kevés pozitivizmust amit oly kevesen tudunk -és megállíthatnánk e folyamatot. Hiába árasztom a békét, harmóniát- amit jelzem megjegyeznek -, csak az arra érzékenyek élvezik.
A nagy többségnél falakba ütközöm-és nem az én képességeimmel van a gond. Le tudnám bontani a falakat, ha azok az emberek segítenének akik igazán felelősek értük. Szóval én nem teljesen így látom. Szerintem, mivel az egész élet felgyorsult, oly gyorsan válnak a gyerekek is szüleik, tanáraik felnőtt társaik kicsinyített másává---------ahonnan azonban nem nagyon van visszaút.
Cáfoljatok meg!!!!!!!!!
ÜdvözletKedves Ragyogás

Hát kedves ragyogás ha arra gondolsz,hogy miért látható a gyermekben elkövetett hiba az idő előrehaladtával nem pedig azonnal a válaszom az,hogy a gyermek csak idővel alakul át tiszta,csodálatos energiából a föld és a világ manipulációjának szennyezett energiájává és akkor jön ki rajta minden rajta elkövetett hiba.Kedves dragon,

és az vajon miért van, hogy elkövetett hibáink csak az idő előre haladtával válnak láthatóvá? :)) Mert gyakran voltam magam is abban, az általad leírt cipőben. És ritkábban, a felismert türelmesben.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Kedves Ágica

Köszönöm,hogy köszönöd de nincs mit köszönnöd:).Szeretettel Dragon.Dragon Kedves....

Ebben a témában is érintett voltam/ vagyok. És köszönöm Neked, hogy ilyen jól megfogalmazva, adod át
gondolataidat, tudásodat....tanulságul. És írásaidból a nyugalom tükrözödik számora vissza.
Köszönöm!! Szeretettel : ágica