Újra TANULOK!

Ismét tanulok!! Újra tanulok!!
Eldöntöttem, és családi támogatással elvégzek még egy edzőit. Ma iratkoztam be. Igaz, egy hónappal a hivatalos határidő után, de kaptam rá engedélyt.
Hirtelen jött az ötlet, és hirtelen jött a nyitott ajtó is. Gyorsan kellett döntenem (összesen 1 hét).
Most örülök! Mert én vmi miatt már kiskorom óta szeretek tanulni. Persze, főleg azt, ami érdekel.
Ez a végzettség most el fog vinni egy másik irányba. Érzem.
Szurkoljatok, hogy igazán jó szakember lehessek, és a gyakorlatban is használhassam a megszerzett tudást! Átadhassam sok-sok gyereknek és felnőttnek! Ez az álmom! Ez kell! Ez fontos! Ez a célom!

Címkék:

HozzászólásokKedves Judit!

Köszönöm!!Kedves Jeji!

Köszönöm a biztatást!!

29 évesen még nagyonis fiatal vagy, hogy új dologba kezdj!! Egyébként én is már majdnem 28 vagyok... és csak 2 éve kezdtem el az edzősködést. Előtte eszembe se jutott ilyesmi. Csak kerestem, hogy mi lenne az, amit szívvel-lélekkel tudnék csinálni, meg ami nekem való, és persze, amivel dolgozni, pénzt keresni is lehet. Aztán hirtelen jött ez az ajtó. Nagyon hirtelen.

Szurkolok neked, hogy tanulhass egy fotósuliban!Hajrá!

Szia Napfény!

Jó dolog, ha valaki szeret valamit tanulni, olyat amit szeret is csinálni, hiszen mindig lehet továbblépni, fejlődni. Ez egy soha véget nem érő folyamat.
Sajnos én sohasem tudtam eldönteni, hogy mit is szeretnék csinálni, miben szeretném fejleszteni magam. Talán most 29 évesen jöttem rá, hogy a fotózás az, ami igazából feldob, úgyhogy rendbeteszem az anyagiakat, és elmegyek fotósuliba. Tapasztalatot szerezek, EZT csinálom.

Sok sikert neked!Szia Napfény! Sok sikert

Szia Napfény!

Sok sikert kívánok neked a tanuláshoz. Biztosan valóra fog válni az, amit szeretnél.
Szia

Judit