Beszélgess Velem :)

Többször tapasztaltam, hogy egy-egy fórum, vagy blog kezd másirányba terelődni. Sokszor a személyes lelki vagy szellemi állapot, fejlődés a téma. Időnként az enyém is :))))
Ezért gondoltam azt, hogy ne áramoljon át ez egyik-másik blogba, hanem legyen egy külön, a számunkra vagy erre a témára fenntartott napló.
Szeretettel várlak, ha beszélgetni szeretnél velem.
Öbike :)

HozzászólásokKöszönet és Hála!

Köszönöm,hogy segítetek nekem!Most csak ezt a pár sort tudom leírni,mert sajnos a könyvtár hamarosan bezár és engem vár otthon a Hercegnőm és Hercegem.Minél elöbb szeretnék ide hozzátok visszajönni,mert maradt bennem még jónéhány kérdés.
Millió ölelés!
Köszönöm!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettCsengétől

csenge333

Legközelebb??? Messze van még az a közel egyeseknek, mire eljuthatnak helyekre, mert lehet, mert szabad, mert megtehetik....privi üzenet megy katiccának, mert rég beszélgettem vele...Legközelebb ők is azok lesznek:)

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Csengétől

csenge333

Most néztem meg a videófelvételt, kár, hogy olyan szakdozottan jön be minden, de egy valami nagyon látszik rajta...Itt mindenki nagyon jól érezte magát, bezzeg azok, akik nem tudtak ott lenni, már kevésbé lehettek ilyen boldogak...Kedves Ange!

Nagyon köszi a tanácsot! Te is segítettél :)) 50 perc múlva indulok a oskolába mert lesz egy órám :D

:* :* :*Drága Shakti :)

Amikor mentem hazafelé (Fehérvár) a buszon, akkor arra gondoltam, hogy megérte azt a nagy rohanást, amit négytől csináltam :)) Ráadásul dugó volt a Fő utcán, így két megállóval előrébb leszálltam, és vágtattam, hogy még időben odaérjek. Szóval hazafelé a buszon arra gondoltam, hogy nagyon jó érzés volt látni azt, hogy azok az emberi lények, akiket annyira szeretek és tisztelek, mennyire ki tudtak nyílni, és milyen szeretettel vagytok irántunk. Teljesen azt érzem, hogy jó úton haladtok és a megérzéseimben én mindig biztos vagyok :) Tudom, hogy amit Ti már megtapasztaltatok és a benső Forrásból meríttetek, azt át fogjátok adni akik befogadóak rá.
Kívánom nektek hogy Ti is és a hallgatók is ÉREZZÉK JÓL MAGUKAT :)

Szeretettel: Öbike :)
Ui: jövőre én is már beterveztem magamnak :))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves Kobold!

Hasonló cipőben jártam, mint Te, ezért bátorkodom egy nagyon hasznos tanáccsal élni feléd!:)
Én 2007-ben fejeztem be a fősulit, egyszerre csináltam 2 szakot. (közgazdász-bölcsész) És persze megpróbáltam leadni, egyenlőre csak az egyik diplomamunkámat, nos nem sikerült... Ez volt nyáron! A konzulensem visszadobta mondván, hogy túl "papírforma szerű, sablonos, banki szabályzatok" stb)
Tudtam, h pikkel rám, és egyébként is szigorú, komoly helyet foglal el az államigazgatásban és ráadásul nő!:)
Szóval a lényeg, hogy inkább megkönnyebbültem, hogy nem kell tanulnom az államvizsgára, és nagy ívben bele*...artam:) Aztán valaki, aki ráadásul nem is áll olyan közel hozzám, és aki sokat adott volna azért, h legyen egy nyamvadt diplomája ennyit mondott nekem: "Móni tudod mit művelsz? Mondom neki, mit? Úgy teszel, mint egy Forma 1-es pilóta, aki az első helyen van, már majdnem beér a célba, mikor egyszer csak valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag hirtelen behúzza a kéziféket és megáll! Mindössze 10 méterre a cél előtt... Szted ez normális?"
Nos, elég fura sőt hülye hasonlatnak véltem ezt, és akkor nem is foglalkoztatott annyira... De pár nappal, héttel később leesett a tantusz! Rádöbbentem, hogy a Forma 1-es pilótának nem annyira a cél (a diploma letétele) volt a fontos, sokkal inkább a régóta dédelgetett álom, hogy egyszer ott álljon a dobogón (diplomaosztón) és büszkén vehesse át a díjat (diplomát)
És nem azért, mert ezt kell tennie, ezt várják el, hanem azért mert ez is annak a folyamatnak a része, amivé ő maga válni szeretne... Nem diplomás ember akar lenni, hanem valaki, aki egy diplomával könnyebben elérheti céljait!!!
És ez a lényeg!
Én mikor beiratkoztam a főiskolára, nem egyszer megfordult a fejemben, (főleg az első félév analízis tantárgya miatt:) hogy inkább megveszem a diplomát!
De ma már tudom, nem a diploma a lényeg, nem amiatt jelentkeztem, pedig akkor még mennyire ezt hittem:)))
Ma már tudom, hogy az a 4 év megtanított valamire!
Arra, hogy nem konkrétan diplomát akartam szerezni, (pedig ezért jelentkeztem) sokszor mondogattam is, hogy 213.000 ft-ért/félév kicsit sokallom, hogy csupán ismerősöket szerezzek, barátkozzak! Én csak a kemény fedelű kis könyvecskét akartam!
És aztán rájöttem, hogy EGYEDÜL NEM MEGY!!!
Egyek vagyunk, és nem véletlenül jelentkeztem oda... Rengeteg új barátot ismertem meg, és nélkülük nem sikerült volna leállamvizsgáznom, sőt talán még egyik másik vizsga sem sikerült volna!
Ma már tudom, hogy mindennek oka van!
És csak azt tudom neked tanácsolni, hogy: "Fejezd be, amit elkezdtél! Nem másokért, hanem magadért! És ha így sem tudod rá venni magad, kérdezd meg magadtól; Hogyan tudnám lendületbe hozni magam? Kezd el motiválni magad! Vagy a legjobb, gondold azt, hogy azt a tételt fogod kihúzni, amelyiket szeretnéd, és alig várod már, hogy bebizonyíthasd a vizsgabizottságnak, hogy TE megértél a diplomára! Hisz ők nem arra kíváncsiak, amit tudsz, nem is arra, amit nem tudsz, sokkal inkább az érdekli őket, hogy sikerült-e a 4 év alatt kihozniuk az iskolából egy olyan GONDOLKODÓ EMBERT, akinek nem helyes vagy helytelen válaszai vannak, egyszerűen "csak" VÉLEMÉNYE VAN A VILÁG DOLGAIRÓL, és nem utolsó sorban ÖNMAGÁRÓL!!!!"

Kívánok NEKED sok Sikert és szerencsét ehhez!

Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, mert TUDOM, TE is ezt szeretnéd!!!

és a lényeg:

SOHA NE ADD FEL, és SOHA NE SZARJ BE!!!:)))

Szerető öleléssel:

AngeVideókamera

Azért a videókamera elkapása nagyon kemény volt.
Ha tudnátok, milyen érdekes volt az egész szituáció. Volt egyfajta feszültség abban, ahogy Álomkereső nézte a hosszabbítót, mintegy: Hűha, csak nehogy...! :-) A megjelentekből pedig úgy sugárzott a pozitív energia (nem voltak kötözködők), hogy egyszerűen az a kamera aznap nem mehetett tönkre. Szóval ültem ott, mindenki előtt, izgultam, mint az állat, és egyszercsak éreztem, hogy a periférikus látómezőmben valami elindul felém. Előbb nyújtottam a kezem, mint ahogy rágondoltam volna, hogy nyújtani kellene. Az a pici kamera meg pont akkora volt, hogy hiba nélkül belecsúszott a tenyerembe, a földtől 40 cm-re. Én úgy örültem, hogy elkaptam (szerintem Álom is).
:-)))
Jó érzés valamit így "eltalálni"! :-)))

Shaktiügyes voltál drága..azért is nyögtem be pár

feszültségoldó mondatot!

Sok sikert nektek!!!!

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Tegnap :)

Sziasztok!

Húúú, a tegnapi nap azért nem volt semmi! Jó, hogy ott voltatok (Humorgumó, Öbike, Angelgirl és a Többiek). Úgy izgultam, de aztán láttam, hogy mosolyogtok, gondoltam, nagy baj nem lehet. :-)
Köszönöm!
ShaktiDrága Csenge :)

Azt mondod, hogy egyesekben nagyon ismerős dolgokat vélsz felfedezni? Amikor én rájöttem, hogy ki vagyok, akkor már teljesen tiszta volt, hogy miért éljük meg ezeket az élményeket. Amikor egy másik emberben megtalálod önmagadat, akkor az egy nagyon csodás élmény. Mindig magadat keresd :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Csengétől

csenge333

Úgy látom, már nincs válasz...Jó éjszakát!!!!Még egy percre visszajöttem, lenne egy kérdésem...

csenge333
Néha úgy érzem, hogy akivel beszélgetek, nagyon ismer engem...intha többet tudna rólam, mint amit mutat...nem lehet, hogy így van???Ma azt hittem "ismerőst" látok magam előtt, de lehet, hogy csak mindenkiben őt akarom látni...Jó éjszakát !!!!!!

csenge333

Még annyira veletek lennék, de fizikálisan nem bírom, "lecsukódik" a szemem...
Jó éjszakát kívánok!Nayon nagyon sok szeretettel:Csengétől...Drága Anett :)

Én is nagyon szeretem az irásaidat, gondolataidat és hozzászólásaidat. Nekem például sokat segít amikor újra és újra elolvasom saját magamat. A saját írásaimat, és hozzászólásaimat. Mert akkor, igazán akkor vagyok önmagam. Ezek a visszahatások segítenek vissza a jóérzésbe.
Egy másik módszer, amit szeretettel ajánlok Neked és mindenkinek, a szeretet víz meditációm. Minden este és reggel egy három decis sima üvegpoharat megtöltök tiszta vizzel, ha lehet akkor tényleg tiszta legyen, nagyon jó a PI víz is, de a tisztitott csapvíz is. Egy kis papirra ráírtam szinessel, hogy SZERETET, és befelé ráragasztottam. kb. fél napot hagyom, és olyan csodás kristálygyémántok keletkeznek benne, hogy amikor megiszom akkor gyönyörű érzelmek áramolnak rajtam. Épp a napokban egy nagyon jó barátomnak meséltem, és azt mondta, hogy ő is csinálja, de közben megforgatja a szájában a kortyokat, és azt mondja, hogy EGÉSZSÉGEMRE, na ezt is kiprószáltam, és húúúú milyen csodás érzés. Aztán egy másik pohárnál pedig míg iszom, folyamatosan azokra gondolok akiket szeretek. Mivel mindenkit szeretek ezért nagyon sokan vagytok :))))
Ettől a gyakorlatoktól mindig jól érzem magam, és ez olyan hittel hat át, hogy a vágyaim mindig megvalósulnak.
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Anett:))))))))))))

Én azt hiszem, hogy mindenkinek más okozza azt a bizonyos "magasabb fokon rezgést"!!!! Nekem is okoztak ilyet, de aztán egy idő után már nem...akkor kerestem mást!!!! Mert megtapasztaltam a jó érzést és szerettem volna magamat szinten tartani, magamban ezt dajkálni, ezt a jó érzést:)))))))))))) Mert ha a jó érzés bennem ragadt, minden sokkal jobban ment!!!!!!!!!!!!!!
Én korábban hastáncoltam...aztán elkezdtem sámán dobolásra járni....aztán belefogtam a prananadiba és még folytatom ezt az utam, megyek további szintekre...aztán elmenten Gong-ra, ez egy meditációs egy óra, hangfürdőnek is hívják...és most belezúgtam a NIA nevű "sportba"...vagy táncba, vagy mi ez...szóval, mozgásba!!!! És ezt én nem kapkodásnak veszem, hanem mindig hagyom magamat, hogy ezek a dolgok eláradjanak bennem és ha vágyat érzek egyi vagy másik iránt, akkor megtegyem:))))) Egy tuti van az életben és ez a változás!!!!!!!!!!!! Ha én változom, változnak az engem körülvevő módszerek is!!!! Csak már tudok befele is figyelni és megérzem, mire van szükségem:))))))))))))

Te is megtalálod:)))) Minden mérföld megtétele egyetlen lépéssel kezdődik:))))))))))))))

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Drága Anett!

Írjál többet, mindent írj ki magadból. Ez az oldal alkalmas erre. Hidd el, szívesen olvassuk, magaddal pedig nagyon jót teszel.
Én olyan szívesen adnék Neked még egy csomó-csomó mindent, de eddig nem mertem megkérdezni, mert nem szeretném, ha
megbántanálak. A meglepi még mindig meg van, vár a szállításra. Ha remény sincs arra, hogy valakivel elküldjem, akkor feladom
postán! Mit szólsz?

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryAnett Kedves!

Az írásaidat olvasni élmény... Akin ennyi jó érzés és bölcselet átmegy az gazdag lehet...csak lehet, hogy nem tud róla...
Ezt a gondolataidért hálás kedvességgel mondom neked...
Saját tapasztalatomból kiindulva, jó szívvel ajánlom Osho meditációs gyakorlatait. Idevágólag javaslom az "Érzelmi Jóllét" című könyvet, melyben találhatsz leírásokat önmagad megértéséhez, nagyszerű gyakorlatokat és egy DVD-t is ,melyen magát a mestert is láthatod egy előadásán. Igazán páratlan élmény. Bár jelenlegi ára 3990.- magyar pengő, de ez egy valóban megtérülő befektetés igaz boldogságodért...

Kívánok Neked Szerencsés Hazatérést!

Baráti szeretettel.
zorbaÖBIKE Drága!

Látom megtaláltad a mérleg nyelvét... Meg kell mondjam zseni vagy! Okoskodás nélkül, ily ügyesen áthatni, az tehetség...Öröm nézni, amit teszel itt! Kívánok Neked sok erőt és bölcsességet a továbbiakhoz! Nálad van a balance...

Baráti szeretettel.
zorbaKedves Anett!

Szerintem a meditáció mindenképpen jó és hasznos dolog! Érdemes minden nap csinálni. De olyankor meg kell próbálni nem gondolni semmire. Jó gyakorlatnak tartom a nagyrabecsülés érzésének előhívását és megtartását.
Keress a környezetedben egy olyan tárgyat, v akármit, amit szeretsz. Ami tetszik. Kezdd el nézni, figyelj rá és közben mondd el magadban, h miért látod szépnek azt a valamit. (Vagy valakit). Szánj rá 1 kis időt, fogalmazd meg magadban, h milyen szép és hasznos, milyen csodálatos ez a dolog. Ha ez megvan, minél tovább figyeled ezt a kedves dolgot, annál kellemesebb érzéseket kelthet benned. Érezd, h nagyra becsülöd ezt az érzést.
Ha jobban vagy, akkor válaszd ki a következő dolgot, amely számodra kedves és figyelj most arra egy ideig. :)
Direkt olyan dolgokat keress, amelyek ilyen jóleső érzést váltanak ki belőled. Aztán minél hosszabb ideig figyelsz jó érzést keltő dolgokra, annál könnyebb lesz fenntartanod a magasabb rezgésszinted. Minél többször érzed a nagyrabecsülést, annál jobban csökkennek az ellenállásaid.

:* :* :*Drága Öbike és többiek!

Azt hiszem a legjobb helyre kattintottam!Látom,hogy itt azt beszélitek meg segítve a másikon,hogy kinek milyen az aktuális "problémája" A titok-kal kapcsolatban.
Nekem is van ám!Hogy probléma-e azt nem tudom.Mondhatnám,hogy ismerem A titkot,de akkor miért nem tudom alkalmazni az én életemben?Nagyon sok könyvet elolvastam a Vonzás törvényéről és a Pozitív gondolkodásról is.És tanácsot adni(észt osztani:))))) nagyon ügyesen tudok a baráti körömben és aki megfogadja annál nagyon szépen működik is,de az én életemben valamiért nem működik és nem tudom hol rontom el.Ez így nem teljesen igaz!Tudom hol rontom el!Nem tudok úgy érezni ahogyan kell!Jó a hangulatom amúgy általában,de belülről folyamatosan emésztem magam.A titoknak pedig az a lényege,hogy kívül-belül érezd jól magad!
Történtek velem jó dolgok,például:bevonzottam egy nagyon jó albérletet,amikor munkát kerestem pár nap alatt megtaláltam és mindig olyat amivel pénzt is lehet keresni(teljesítményfüggő).Bár nem ez álmaim ne továbbja,de szeretem csinálni.És ami még fontos nagyon jó főnőkeim vannak!Más apróságok is vannak amiknek örülni tudok,vagy a boldog meghatottságtól könnyek közt köszönetet mondani.
Azt tudom,hogy ezeknek a dolgoknak örülni kell!Hiszen 300 évvel ezelött az emberek ennél jóval kevesebbért is mennyire hálásak tudtak lenni.De mi van akkor,ha én a mostaninál többet szeretnék?
Első nekifutásnak mondjuk annyit,hogy az albérletem egy összegben és időben ki tudjam fizetni,a hűtőszekrényemben mindig legyen elég alapanyag a főzéshez,a gyermekeimnek szeretnék ezt azt vásárolni,az internetet szeretném beköttetni,és ami még fontos hogyan tudnám azt megoldani,hogy az
Erytől kapott meglepetésem lehozzassam ide Kanizsára.Vannak nagyra törő álmaim is és már azt is tudom hogyan tudom megvalósítani(MERT JÖTT AZ ISTENI SZIKRA!!!!!:)))),de addig itt vannak a naponta jelentkező "feladataim".Itt megemlíteném,hogy a munkámmal hiába tudnék sok pénzt keresni a múlt hónapban mégis jónéhány kudarc ért,mert éppen aznap nagyon alacsony volt a rezgésem.
Szót tovább nem szaporítom!Az én problémám az,hogy nem tudok?,vagy akarok? a megfelelő szinten "rezegni" és ez teljesen kihat a körülöttem lévő világra is.Szeretném,ha írnátok olyan gyakorlatokat,meditációkat,amivel meg tudom tartani a pozitív energiámat,sőt még növelhetem is azt.
Millió ölelés mindannyiótoknak!

Tedd meg az első lépést hittel.
Nem kell látnod a lépcsősort.
Csak tedd meg az első lépést
anettez a beszéd:)

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Kedves Humorgumo!

Igen! Igent mondok és naon cépen köcönöm :))) Már egy negyed órája elkezdtem elengedni a rossz érzéseket, s érzelmi vezérlőrendszerem most sem csal, érzem, h jól érzem magam:D Táncolok :D U Can' touch this-ra Michael Jacksonra, Madonnára meg mindenre :D :D Este meditálni is fogok. Igen, a körülméynek érzéseink lenyomata, de én megváltoztam, mert képes vagyok kívülről látni mindezt és egy félévvel ezelőtt depressziós, pesszimista ember voltam, ez megváltozott bennem, a saját elhatározásomból, melyre a könyvekben olvasottak és a rossz, vagyis a tanulságos tapasztalatok vezettek rá.

:* :* :*Kedves Kicsi Kobold, Mire is

Kedves Kicsi Kobold:)

Mire is fókuszálsz te most folyamatosan? Hm?
Olvasd vissza drága...amint a rosszra koncentrálsz és a miértekre addig taszítod magadtól a jót is...Nyugi,és üres fej,mély levegő és lazaság.
Nem te változtál meg hanem egyszerűen a körülményeket látod másképp.A körülmények pedig az érzéseink lenyomata.
Te irányítod a körülményeket az életedben.

Jó hír az hogy már kivülről látod a problémád.Most pedig tessék elengedni,mert a probléma nem más mint a múltunkban gyökerező rossz érzések visszacsengése.Hallod Csenge?:) ( na ez most egy rossz szójáték volt a részemről,bocsánat kedves Csenge)

Mond azt hogy új lappal indítok,nem érdekel ami eddig történt.Most van.Ne koncentrálj arra hogy mi volt,és mi lesz.MOST van,és sikerülni fog...a változás elindul szép lassan...mert minden pillanatodat te irányítod az életben,hiszen a TE életed.

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Köszönöm, Kedves Öbi:)

Tavaly óta nem érzem magam olyan jól a suliban...Ennek több apró oka is van. Én még mindig szeretek ide járni és tudom, h szép emlék lesz számomra, de már nem az "igazi".
Köszönöm a tanácsot:)

:* :* :*Drága Csenge :)

Naná hogy éljen a szerelem :)
Én is nagyon szeretem ezt az érzelmet :))))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Kobold :)

Ismerem ezt az érzést. Nekem is a múlt héten pont ez a folyamat volt az életemben. Akkor végig gondoltam az egészet, és elkezdtem meditálni. A csend válaszolt, hogy az elvárásokat engedjem el magammal szemben. Addig amig görcsöltem hogy nem lesz meg időre amit elterveztem, addig folyamatosan tolltam azt, hogy nekiálljak. Aztán egyszer csak arra gondoltam, hogy tulajdonképpen ezt a dolgot akkor fogom megcsinálni, amikor éppen a legmegfelelőbb idő lesz számára. Ha még sem csinálom meg, akkor sem történt semmi, akkor nincs szükségem rá. Most ezzel azt akarom mondani Neked, hogy gondold át hogy miért csinálod azt amit tologatsz.... Az a legfontosabb, hogy ha tanulsz, iskolába jársz akkor ÉREZD JÓL MAGAD....
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Shakti :)

Én tudom hogy szuper lesz :)))) én is ott leszek :)))
Egyébként Felebarát nagyon jól tudja hogy mit érzek, csak kostolgat mindenkit mostanában. Pedig nagyon szép lelke van és nagyon nagy tudása. Sajnos még eddig nem nagyon osztotta meg velünk, én viszont biztos vagyok benne, hogy egyszer megfordul benne is ez a kérdezősködés és kioktatás, végül áthatja igazán a szeretet. A vágyaimban ez benne van, és ha én egyszer kívántam valamit az mindig teljesült :))))
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Most én is búcsúzom

csenge333

Éljen a szerelem!:))

Akkor megpróbálom röviden. Végzős vagyok egy fősulin. Minden félévem sikerült, mindig tanultam és persze meglett az eredménye....előző évben azonban olyan traumák értek, melyeket már úgy nagyjából feldolgoztam ugyan, de emiatt néhány (pontosan 5) tárggyal csúsztam 1 félévet. NA jó, ez nem tragédia, nem is emésztem miatta magam...év elején megfogadtam, h mivel ez az utolsó tanulmányi félévem és nem akarok többet csúszni, be fogok járni mindenre...2 tárgyam csak vizsgakurzusban van, tehát nincsenek órák, másik 3 tárgyam a hét 3 különböző napján van....ebből a három tárgyból 2 az ún. tölteléktárgy, "C" tárgy,,nem veszik szigorúan a hiányzást, de a kreditnek meg kell lennie...na most..az a helyzet, h én szept. 8.-a óta 1x sem voltam bennt ezen a 2 tárgyon...+ még teljesítenem kell 1 szigorlatot, meg kell írnom a szakdolgozatot és le kell tennem a szakmai közép nyelvvizsgát,,,meg államvizsgát...Május óta tanulmányozom a legmélyebben az ezotériát, eddig szerteágazó volt a figyelmem, nagy a tudásszomjam, de most ebbe belemélyedtem és kitartóan tudom figyelni...a suli miatt viszont bűntudatom van...pedig volt már olyan, h nem jártam be 1x se egy tárgyamra, de vizsga előtt megtanultam és sikerült...most mégis félek. Felhalmoztam egyszerre a tennivalót és már lassan 3 hónapja a sulival kapcsban nem csináltam semmit....
Mindig mondogatom magamnak, h na mostantól elkezdek tanulni szigorlatra,,bemegyek a suliba, szakdolgozatot is csinálom....de aztán meg semmi...Nem tudom, mi lett velem, eddig olyan fontosnak tartottam...azt most is fontosnak tartom, h lediplomázzak a nyáron, de már nem teszek meg érte felet annyit sem, mint eddig.
Tudom, h ez teljes mértékben az én hibám és olyan egyszerű a megoldás is, csak rá kell vennem magam, h mostmár tényleg el kell kezdenem...Még mindig van időm mindenre, csak már nem annyi, mintha elkezdtem volna mondjuk múlt hónapban. Tehát szeretném magamat megerősíteni abban, h igenis, most is meg tudom csinálni, ha már eddig eljutottam, most is képes leszek rá és nem csúszom többet..
Hát most ez az egyik ami nyomja a lelkem. Ami miatt bűntudatom van soxor. Tudom, h hülyeség, de már megtörtént..