Igen, az angyal ÉN vagyok :)

Köszönöm szépen a jó tanácsokat! Az utolsó bejegyzésem, és az utolsó komment óta eltelt néhány nap, és most úgy érzem letisztultan, 'agyalás' nélkül le tudom írni a gondolataimat.
Azzal kezdeném, hogy amit itt néhány sorban leírok magamról és a volt kapcsolatomról, az csak egy kis morzsa az életemből. Csipetkéket, szeleteket közlök veletek, rövidre fogva, lényegre törően. Rengeteg gondolat, érzés, élmény bennem marad. Ezeket a gondolatok, érzések, élmények csak hozzám tartoznak, én élem, éltem át őket. Szóval, aki olvas engem teljesen más szemmel közelíti meg a problémámat, hiszen az nem az övé, az enyém.
Sajnos sokszor agyalok, meghallgatom különböző emberek tanácsait, és ezek a tanácsok könnyen befolyásolják a gondolkodásomat. Azt is mondhatnám, hogy adott helyzetben, mindig azzal értek egyet, aki éppen ellát egy okos szóval. DE! Az az Ő meglátása, az nem ÉN vagyok. Az én életemet nem ő éli, hanem én.
Igenis kitartok az eredeti megérzésem mellett, és TUDOM, HISZEM, és ÉRZEM ott belül, hogy az exem visszajön hozzám. :)

Hozzászólások.........

csenge333Lehet, hogy nekem is ki kellene

csenge333
tartanom az eredeti, a legelső megérzésem mellett????Most elgondolkodtam.....Kedves Cherry!:)

tarts ki az eredeti megérzésed mellett, jobban jársz szerintem is:) Mert Te látod igazán a dolgokat, és éled a saját életed. A tanácsokat jó meghallgatni, de hogy mennyit hasznosítasz belőle csak rajtad áll:) Jól csinálod:)

Szép napot Neked!:)