Mire képesek gondolataink

Szóval az egész tegnap kezdődött tele lettem csalánkiütéssel valami ételtől és pont "jókor",mert a nővérem barátjának volt időpontja a bőrgyógyásznál és megmutattam neki mert igazából nem tudtam,hogy mi volt ez.
Az orvos monta,hogy csalánkiütés és valószínű még 3-4 napig ilyen lesz és több dolgot is mondott mit szabad csinálnom és adott gyógyszert is.Ahogy a könyvben le van írva hallgatam az orvosra és bevettem a gyógyszer de annyira idegesített a tudat,hogy rajtam ronda kiütések vannak úgyhogy eldöntöttem,hogy segítségül hívom a titkot és elalvás előtt elkezdtem mondogatni magamban,hogy mire felébredek csodálatosan szép lesz a bőrőm megszűnik az összes kiütésem.
Ez olyan jól sikerült,hogy az összes kiütésem eltűnt mára és az összes pattanásom is pedig arra konkrétan nem fókuszáltam viszont arra igen,hogy csodálatos lesz a bőrőm amibe úgytűnik a fejem is beltartozott szóval ma nagyon jól kezdődött a napom.:)
Igaz,hogy ez most csak egy ilyen kisebb eset de itt is jól látszik,hogy A Titok igenis működik.

További szép napot!
Dreamer

Címkék:

Hozzászólásoknagyon jó. nekem is volt

nagyon jó. nekem is volt hasonló tapasztalatom, de mára már természetesnek veszem, hogy a betegségek is ilyen egyszerűen eltűnnek... amikor észreveszed hogy van, az már fél gyógyulás...Kedves Dreamer!

Ez igen! Gratulálok! Kívánom, hogy minden álmod így váljon valóra!!! Nagyon jól csinálod!

Szeretettel:

Connie