változás..

Azon kattogok, hogy ha minden folyton változik minden pillanatban, beleérve magamat is és a bennem lévő dolgokat, akkor hogyan lehet jó döntéseket hozni? Holnap már semmisem ugyanaz, akkor miért kéne ugyanazt akarnom ma mint tegnap? dehát mégis felelősséget kell tudni vállalni a döntéseinkért és jólenne nem megbánni ezeket.. (mondjuk a megbánás megint egy másik dolog, nyilván nemkéne megbánni, mert tanulsz belőle blabla..) mostanában folyamatosan azt veszem észre, hogy nemjól döntök dolgokkal kapcsolatban, mert olyan sebességel változom énis, a véleményemis, a hozzáállásom is dolgokhoz, hogy másnap már totálisan másképp látok mindent és legszívesebben visszacsinálnám az egészet, mert rájövök nemjól döntöttem, de persze akkor már nemlehet.. pedig abban a pillanatban 100%ig biztos vagyok magamban..aztán ez mégis változik.. persze lehet mondani, hogy véletlenek nincsenek és ha egyszer úgydöntöttem valamiről akkor annak úgykellett lennie.. de azért ez mégsem tiszta nekem..
Jobb inkább ha nemis döntünk adott esetben semmiről csak sodródunk? Kiváncsi vagyok Ti mit gondoltok erről....
valaki?:)

Címkék:

HozzászólásokHű...............................

csenge333Lavinka!

Figyelj a jelekre!!!!!!! Az segít. Nyitott szemmel járj!!!!
Persze van amikor későn értelmezem én is a múlt elszalasztott jeleit, és van amikor jelnek hiszek egy "áljelet". De tudom hogy mindig ott vannak, csak nem mindig vagyok elég tudatos...Szóval ezt akartam veled megosztani.
Jó döntéseket!
J94Szívem szerint maradnék még

csenge333
de pár óra múlva kelnem kell...Fájó szívvel, de JÓ ÉJSZAKÁT KÍVÁNOK MINDENKINEK,És KÖSZÖNÖM A MAI NAPOT, ÉJSZAKÁT, EGYÜTTÉRZÉST, SZERETETET...Jó volt itt lenni, holnap sok zenét is tudok hallgatni........ANGYAOS ÁLMOKAT KÍVÁNOK!!!!Köszönöm Tiszavirág!

csenge333
Én is sok sok szeretettel ölellek.......... Nem vagy álmos kedves??? Lehet, hogy lassan aludni kellene, nem???Nem vagy könnyű

Nem vagy könnyű helyzetben:( (döntened Neked kell:),
de most is azt gondolom, hogy MEDITÁLJ és ezerrel kapod a segítséget:-)))
ebben biztos vagyok:-)))))

Szeretettel ölellek:
TiszavirágKATICCÁNAK ismét írtam

csenge333
egy e-mailt......

csenge333Szerinted, ha valaki szeret

Szerinted, ha valaki szeret Téged és boldogtalannak lát az boldog?.......

csenge333ébocs , de nem

bocs , de nem olvastam
"Egyszerűen " hallgas a szívedre:-))))A FELRÁZÁST már megtette KATICCA

csenge333
is, írtam neki ismét egy e-mailt...Nem akartalak bántani, (és

Nem akartalak bántani, (és nem itélkezésből írtam hanem tényként) de felrázni azt akartalak és jó értelemben:-))))
Ölellek nagyon tudod, hogy minden segítséget megkapsz:-))))

"Az út nem nehéz. A szeretet útja ez, ezért szeretet nélkül nem juthatunk semerre."

Hazur Baba Sawan Singh Ji Maharaj...

csenge333Kedves Lavinka!

Nekem az a véleményem, hogy NINCS ROSSZ DÖNTÉS :-)
Mindig úgy döntesz (döntünk) amit éppen meg kell élnünk...
és gyakran első itélkezésünkre igen nehéz dolgokat.
Most hiszem és írom:), hogy az UNI értünk van a fejlődésünkért:-)))))

Szerintem...

Szeretettel:
TiszavirágKedves Csenge!

"Más ölel és más szeretek"ez azt jelenti,
hogy mást ölelsz és mást szeretsz (jól értettem???)
ha ez így van ezt magyarul úgy hívják NEM ÖSZINTESÉG......És miért muszáj mindig

És miért muszáj mindig tudni azt, hogy mit akarunk? Hogy mi a helyes?
Nincs is abszolút "helyes" út. A döntésem rajtam kívül egy csomó más ember életét befolyásolja. Kiét pozitívan, két negatívan. De végül lehet, hogy akiét abban a pillanatban negatívan befolyásoltam, végül, később, ugyanennek a döntésemnek a következménye pozitív irányba tereli.. Nem tudom értesz-e? Minden viszonylagos. Minden mindenre hat. És talán nem is kell annyit aggódni döntéseink helyességén. Mert végül ígyis-úgyis javunkra lesz. "Mert akik az Istent szeretik, minden javukra van".
Én csak élni akarok, és nem folyton csak rágódni a szavaimon, a tetteimen, a döntéseimen. Csak SZABADON, görcsök nélkül létezni.Kedves Lavinka!

Érdekes, pár napja én is ugyanilyen címmel írtam blogot...
mert mostanában én körülöttem / bennem is annyi változás zajlik, hogy szeretnék már kicsit megállni. És nem csinálni semmit, nem dönteni, nem mondani semmit... mert annyira SOK ez a minden és mindenki aki rámzúdult...
De a sodródás szerintem nem megoldás. Végülis dönteni kell. Mert a nem-döntés is döntés. Vannak pillanatok, amiken sok későbbi "pillanat" (hónap, év, évtized) múlik. De ezeknek a pillanatoknak nem mindig vagyunk akkor tudatában. Csak esetleg később. Amikor már esetleg másképp döntenénk. Jó bonyolult az élet...Dehát nem azért jöttünk, hogy csak "nyaralgassunk" itt a Földön... muszáj "megszenvednünk" sok-sok változást...
Sajnos nem mondhatom, hogy IDŐ, most állj meg, most ne kelljen egy kicsit döntenem semmiben.

Erről jut eszembe egy történet, amit 1x olvastam. Azt hiszem, az indiai serpákról. Ők időnként megállnak a teherhordás közben, és nem hajlandók tovább menni. Ha a NY-i hegymászók megkérdezik, hogy miért, akkor azt mondják: "Túl gyorsan haladtunk, és lemaradt a lelkünk! Most addig nem megyünk tovább, amíg a lelkünk utól nem éri a testünket!" ..... igen, azt hiszem, van ilyen, hogy az ember lelke lemarad a sok feladat közepette. Most valahogy én is ezt érzem. Lemaradt a lelkem. Meg kellene várnom. Mert már nemmtudom, mit is akarok, ki is vagyok, hova tartok és miért... és kivel is akarok továbbmenni vagy nem menni... És közben meg talán fájdalmat okozok - magamnak és másnak is. Nem akarom. Be akarom végre várni a lelkemet.

Feléülírni korábbi döntéseket? Igen, van hogy szükség van erre. De van, hogy épp ellenkezőleg, és akkor is tartani magunkat régi döntésekhez, ha közben talán kicsit visszavonnánk, de mégis az eszünkkel tudjuk, hogy az a korábbi döntés pedig JÓ volt. Még ha nehéz is tartani magunkat hozzá.
Na de ilyenkor merül fel: érdemes? tényleg? valóban?

Na, kedves Lavinka, egy kicsit lehet, hogy még jobban megbolygattalak. De megértelek. Azt kívánom neked is, amit magamnak is: a változások vihara végül üljön le (legalábbis egy időre, mert úgyis lesz még ilyen az életünkben) és nyugodjunk meg...(egy időre). Az élet végülis ÁLLANDÓ változás.........

csenge333