Magyar Fényhozók Első Erőegyesítő Napja - MoMoMo program

fényhozókDrága Teremtő Társaim! Szeretnék megosztani Veletek egy csodálatos kezdeményezést, amelyhez Mozgalmunk is csatlakozik.

Magyar Fényhozók Első Erőegyesítő Napja
2008. XII. 14. Vasárnap 14-18 óra

"Szeretettel meghívlak Benneteket a Teremtő sugallatára első ízben megrendezésre kerülő, kiemelt jelentőségű összejövetelre! Kérlek Titeket, bár tudom, a fenti dátumig az idő igen rövid, ha bármi módon meg tudjátok szervezni, legyetek jelen! Fontos, hogy pontosan érkezzetek, és a teljes napon részt vegyetek! Vizet hozzatok magatokkal, és ha lehet, ne nagyon egyetek a délután folyamán!

Mint mindannyian tudjátok, Magyarországnak, illetőleg a Kárpát-medencének különleges szerepe van az Aranykor, az Új Föld létrejöttében, miként a világ legkülönbözőbb pontjain élő magyar lelkeknek - szeretet lelkeknek - úgyszintén. Nagyon itt van az ideje, hogy az egyre szebb jövőt szolgáló energiáinkat, képességeinket minden szinten összehangoljuk, egységesítsük, egyesítsük! Szellemi, lelki és gyakorlati szinten egyaránt! Azért különösen fontos ezt most megtennünk, mert december vége felé dől el szellemi szinten, ki mint folytatja tovább az útját a teremtés folyamatában!

Mi, akik valóban lelkünkön viseljük önmagunk, közvetlen környezetünk, a magyarság, az emberiség és a teljes Föld gyógyulásának, megtisztulásának, felemelkedésének ügyét, végre fogjunk hát össze igazán! Már minden korlátozó kollektív „karmikus” teher feloldásra került korunk kegyelmi időszakának áldásaként, amit kiérdemeltünk! Végre széles körben, újra közösséggé formálódva, egymást emelve, az igaz emberi értékrendhez visszatérve lehetőségünk nyílhat megélni teremtő erőink kiteljesedését, szabadságunk szárnyalását, boldogságunk és az élet értelmének beteljesítését! A helyzet viszont az, hogy mindezek megéléséhez sok munkára van még szükség! Gyors, igen hatékony, bölcs, a teljes társadalom valamennyi szegletére kiterjedő csapatmunkára! Még véletlenül sem a lazsálás időszaka következik! Bár a gyümölcsök lassacskán már elkezdenek érni, de a teendő java még előttünk áll! Ne számítsunk rá, hogy a termés önmagától, mintegy ajándékként hull majd az ölünkbe! Ne számítsunk rá, hogy saját feladatainkat mások fogják elvégezni helyettünk! Célunknak kell tekintsük az élet gyümölcseinek folyamatos gondozását, ápolását, és a minden egyes pillanatban rejlő végtelen lehetőség csodájának felismerését és boldog megélését minden viszontagsággal együtt is! Azért gyűlünk össze 14-én, és aztán újra meg újra, hogy egységes, odaadó munkánkban kölcsönösen erősítsük, támogassuk egymást!

Szeretteim! Jöjjetek hát a szélrózsa valamennyi irányából erre a csodálatos délutánra!

Tervezett program:

- Rövid köszöntő dobolással, zenével, énekkel.
- Teremtő spirált formálva az Ősi Tudás és az Új Energiák kitisztítása, összehangolása, Eggyé olvasztása, lehorgonyzása a Föld Magjába.
- A megszületett Igaz Egység Erő teremtő körtáncban való koncentrációja majd kiterjesztése. Közös Magyarság- és Földgyógyítás valamennyi Magyar Lelket, azaz Szeretetlelket (jelenlegi faji, nyelvbéli, politikai, vallási hová tartozásától és elme szintű felébredtségi fokától függetlenül), és minden létező lelki és szellemi igaz segítő erőt segítségül hívva.
- Rövid szünet.
- Gyakorlati teendők ismertetése az egyre élhetőbb és boldogabb, kiegyensúlyozottabb jövőért gondolatébresztő szinten, munkafolyamatokba való elhívás. Közös szervezet, szövetség életre hívásának lehetősége.
- Közös programzáró ünneplés.

Pomáz, Sashegyi Sándor ÁIt. Isk. és Művészeti Szakk. Iskola sportterme, 2013 Pomáz, Iskola u. 2.

A Dobogókő felé vezető főútról (Kossuth Lajos u.) a Hunyadi utcán kell befordulni (zebránál), és egyenesen az iskolaudvarra jut az ember. A Hév megállótól bő 10 perc gyalog, vagy fel lehet szállni a Csobánka vagy Dobogókő felé tartó buszokra, és a „piactérnél” kell leszállni. Autóknak van némi parkoló."

Drága Teremtő Társaim :)

Szeretettel kérlek Benneteket, hogy minél többen vegyünk részt ezen a nagyszerű kezdeményezésen.
Amennyiben valaki autóval jön, kérem jelezze, hogy hány főt tudna magával vinni.

Találkozó: 12,30 órakor a Batthyány téren

Szeretettel várlak Benneteket: Örökös Boldogság

CsatolmányMéret
tudatos figyelem.jpg3.25 KB
Címkék:

HozzászólásokDrága Teremtő Társaim :)

Helyzetjelentés :)
Az én odajutásom elég kalandosra sikeredett. Mert velem mindig történik valami :)
Budáig minden oké, felszálltam a 19-es villamosra, hogy a találkozó helyszínére, a Batthyány térre időben odaérjek. Naná hogy a villamos csak a Döbrentei térig közlekedett. Mondta a villamosvezetőnéni, hogy hova menjek, mert indul a mentesítő járat. Ott szobrozok már negyed órája, és látom hogy a mentesítő és a 86-os szépen kikerülnek. Közben ezerrel jönnek mennek a rendőrök, a tűzoltók meg még valami fury járgányok. Gondoltam akkor gyalog megyek a buszok után, de nem találtam hivatalos megállót. Egy nagy kör után visszatérek a kiindulási pontra, ahol már egy másik nőci is ácsingózott. Mondtam neki a helyzetet, és akkor már ketten vettük nyakunkba a környéket, mivel már eltelt félóra, és még mindig elkerültek bennünket a járatok. Félúton kiugrottam az egyik mentesítő elé, jól elgáncsoltam és kérdeztem. Mondja az autóbuszvezető bácsi, hogy tűzszerészek terelték el, de már helyreállt a rend, és akkor látom hogy ott távol ahol mi szobroztunk fél óráig, éppen beállt a busz. Na rohanás, persze nem értük el :)))) Szóval szétnevettem az arcomat, mert úgy bolyongtam a környéken, mint gólyafosss a levegőben :))))
Na szóval végre, arcomat szétvigyorogva odaértem a többiekhez és elindultunk a tetthelyre.
Elsők voltunk és jól „bevilágítottuk” a helyszínt :))).
Aztán szépen jöttek elég különleges egyedek. Voltak ott fehérbeöltözött „angyalok” is, elég különlegesek. Mikor már mindenki ott volt, akinek ott kellett lennie, megteremtettük a teremtő spirált. Nagyon felemelő érzés volt, különleges érzések és megélések kerítettek hatalmába. Mindannyian külön teremtettük gondolatainkat.
Aztán külön-külön a férfiak és a nők alkottak egy-egy kört, és egymással szemben teremtettük a fény áradását. Ez nekem inkább a gyerekkoromat juttatta eszembe, olyan érzésem volt, mintha visszamentem volna az időben.
A következő program, hogy körben álltunk és az egyik táltos megáldotta teremtő gondolatainkat egy táltos koronával. Ez egy kicsit elhúzódott, mivel sokan voltunk, - közben a fény áradását teremtettük.
Mindezek alatt természetesen táltos dobosok segítették a teremtő gondolataink kijutását az Univerzumba.
Volt még egy-két program, ami nem volt annyira összhangban az én gondolataimmal, ezért ezt inkább el sem mesélem.
A végén a körben többen elmondták gondolataikat, mivel elég sokan voltunk és halkan beszéltek, nem mindent hallottam. Foszlányokat arról, hogy új csakra nyílik meg Országunkban, ennek majd még utána nézek.
A szervező beszélt arról, hogy miért is hozták létre ezt a programot, és nagyon örültem neki, mert pontosan azokat a gondolatokat hallottam Tőle, amiről mi is itt beszélgetünk.
Összességében nagyon jó volt ott lenni, örülök hogy résztvettem ezen az eseményen.
Januárban újra ott leszek :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)helyzetjelentést

Kapitányúr Vader nagyúr helyzetjelentést kér!
Star wars nyelvezetből magyarra fordítva: érdekelne, hogyan éreztétek magatokat és milyen volt?:)Találkozási időpont változás :)

12,30-kor találkozunk a Batthyány téren.
Szeretettel várlak Benneteket.

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Katisom :)

:) Onnan hoztam át :) Hálásan köszönöm Neked!

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Öbike:)

Ezt a zenét küldtem neked pár hete linkben a nemtudommelyikblogban:)))))
A kézenfogós-körbenállósban.Drága LIlusKám :))))

Szuper :) Már priviben is többen jelezték jöttüket. Összeszedjük a nagy csapatot és állati jól fogjuk érezni magunkat :)))) TUDOM :)))))
Öb-chi :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Öbikém!

Valószínűleg megyek veled/veletek! és autóval, van helyem neked meg pláne!!
itt vagy még most a skype-on??
millió puszi
Iluska

www.ticoglass.huDrága Csaba :)

EGY a CÉL :)
Végtelenül örültem ennek a programnak, hiszen az volt a mi tervünk is, hogy összegyűjteni azokat a sejteket, akik az azonos cél érdekében teremtik a BOLDOG JELENT.
És hogy már meg is teremtődött a lehetőség EGY-más megismerésére, ez még nagyobb örömmel tölt el.
Örülök, hogy Te is részt veszel ezen a programon.
Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Öbi!

De jó látni téged Öbibaba! Ez már személyes!!!! Én is megkaptam ezt a felhívást és a 8000 dobos globális szertartás jutott eszembe, amelyen én is részt vettem és nagyon felemelő érzés volt.
A Föld minden sámán dobosa egyszerre szólaltatta meg a dobokat. A magyar fényhozók egyesítik erejüket egy közös cél érdekében ezen a napon. Ország szerte lesznek meditációk, mert dimenzió kapú nyílik és új feladatokat kapnak a Fényhozók. Lélektestvérek imája és közös akarata a magyar nép egymásra találásáért. Legyen így most!
Köszönet és hála drága Öbi, hogy továbbítottad a felhívást!

Szeretettel ölellek!

Fény kísérje utadat Fénymunkás!

CsabaTeremtsük a jelenünket!

http://www.youtube.com/watch?v=P06fI4n1MH8
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)