Miközben tegnap este......

a KIMO-ban a mi kis tehetséges, gyönyörű lányunkat, Diát ünnepeltük nagyszerü alakításáért, történt valami....
Csak egy órája tudtam, meg mert kikapcsoltam a telefonomat és csak akkor vettem észre, hogy nem kapcsoltam vissza, amikor hazaértem.
Szóval tegnap este elment egy ember, aki nagyon fontos volt számomra. Édesanyám egyetlen élő testvére volt, a nagynéném.Egyszerü asszony, akinek igencsak keserü sors jutott osztályrészéül, de Ő mindíg vidám volt és a szíve tele szeretettel. Három éve tudjuk, hogy kiújult a 15 évvel korábbi daganat a tüdejében.Csodálatra méltó élni akarás volt benne, amit azzal indokolt, hogy mi adjuk - a testvérem és én - az erőt neki. Mindent megtettük azért, hogy könnyebbé tegyük az életét. Egyik - Szegeden élő - unokatestvéremmel szombaton meglátogattuk Őt Erdőkertesen. Vittünk neki sok-sok finomságot, de a vércukormérőt, amire nagyon vágyott itthon hagytam. Kedden adtam fel postán. Nem tudom, hogy megkapta-e, tudott-e még örülni neki.
A nővérem a párjával vasárnap látogatta meg.
Hétfőn este telefonon beszéltünk, és elmodta, hogy milyen boldog, hogy ott voltunk nála. Váratlanul mentünk, hogy ne készülődjön. Kaptam Tőle Juliska babot, hogy ültessem el, mert tudja, hogy nagyon szeretem. Meg három üveg barack lekvárt, amit a nyáron elrakott.
Nagyon szerettem Őt! Most fáj a szívem, sírok.
Tudom, hogy ez így van jól. Még láthattuk egymást, együtt örülhettünk. Még élhetett volna, de a szíve nem bírta. Nem szenvedett, nem volt ágyban fekvő magatehetetlen hónapokig, nem voltak erős fájdalmai.
A sors most utóljára kegyes volt hozzá. Csak még fáj, nagyon fáj!
Köszönöm, hogy kiírhattam magamból! szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."

HozzászólásokDrága Ecsikém, Erykém!

Köszönöm! Én is szeretlek Titeket!

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik"Drága Juditmamám:-)))

Nagyon szeretlek....Drága Juditkám!

Igen, a sors! És a sors azt is elrendezte, hogy meglátogattátok, sok öröm volt a találkozásotokban, örömet szereztetek egymásnak, eljöttél egy másik nagy örömszerző útra, ahol feltöltődtél és amíg együtt voltunk, néztük Dia csodálatos előadását....
Kérlek, vigasztalódj, szeretlek!
http://www.youtube.com/watch?v=_TAvnctC4MM

"Élj a Szíved Erejével
Szeretettel: Ery