Nyugalom

nyugalomPár napja írtam a fájdalomról. A bennem levőről. Az elmondhatatlanról. Most meg azt érzem, ismét írnom kell. A nyugalomról. Arról, hogy valami csudamód megnyugodtam. A vihar még ugyanaz. Talán még nagyobb is, ajjaj... De valami belső nyugalom lett bennem. Már nem félek. Tudom, hogy minden rendben van.
Olyan emberek jönnek szakadatlan az életembe, hogy csak nézek... hogy ez mind nem véletlen... Igen, sok. Sok az új inger. De elfogadom. Az embereket is. Akik jönnek. Egyre csak jönnek. "Felbukkannak" az életemben...
Tudom, meg kell nyílnom. Megnyílnom végre. Az emberek felé. Elfogadni és befogadni. Nem-félni. Szeretni. Szembenézni a démonokkal. Ha nem megy, újra és újra nekiveselkedni. Újra meg újra.
Lesz ahogy lesz. Jó lesz. Végül.
Vihar van. De hatalmas. Bennem. Körülöttem. Ezernyi kérdőjel. De rengeteg....
Valahogy majd felszáll az a köd... ha kisüt a nap...Érzem, kezd lassan feleszállni.
Élni akarok. Egészen. Őszintén. Magamat egészen adva. Nem csak FÉLig - FÉLelemmel. FÉLelemmel csak FÉL életet lehet élni.
Menni kell. Minden nap. Minden percben dönteni kell. Most is. Épp olyan szituációban vagyok.... Nem kapcsolhatom ki magamat..most nem annak van itt az ideje... Csak remélem, h megérzem, mi a helyes. És megbocsátom azt is, ha nem lesz az mégsem. Mert ember vagyok.

Címkék:

HozzászólásokKedves Napfény!

Ajánlom Neked a Tantrát! Talán segíthet utadon.:)
Tájékozódás képpen:
www.tantrarandi.hu
(A randi szó ne tévesszen meg, nem cél a párkeresés és találás.)Kedves Napfény:)

Semmit sem "kell". Élvezd, hogy segítő "kezeket" kapsz. Ha tévedsz, akkor mi van...Tévedni emberi dolog.
Ahogy Alfajáró is írta :a felhők felett minig kék az ég.
Csak add magad, ennyi az egész. Szép lassan megnyílsz, nem kell siettetni semmit:)

Jó éjt!:)