Gyakorlatozás közben...

Bárki, aki megnézi a filmet, mert "kész" rá... és megérti, mert "kész" rá, egyértelmű az üzenet... Bárki, akinek segítek, sikerül együtt megértenünk, hogy hol "csúszik meg" az útkeresése során, saját barangolásomban mégis számtalanszor nyakon csípem magam, hogy a hiányra fókuszálok... Szombaton épp a vonzás hatalma című könyvet újraolvasgattam egy vízparton ücsörögve... Gondoltam teszek egy próbát. Az elmúlt hetekben sokat gondoltam a régi kedvesemre, aki elhagyott... de most valahogy egészen másképp tettem. Éreztem, átéltem, hogy milyen az, amikor táncolunk... pl. amikor felkért táncolni a Cora bejárata előtt, mert egy szép zene szólt a hangszóróból :) Nem volt bennem nosztalgia, vágyódás, sóvárgás vagy keserűség az elmúlás miatt. Csak átéltem a zenét és a táncot, mosolyogtam, tetszett, benne voltam. Ennyi volt a gyakorlat.
Na de minek írnám le, ha itt véget érne a történet?! Vasárnap felhívott a régi kedves, hogy a nyaralási emlékét szeretné odaadni nekem, mert fontosnak tartja. Találkoztunk. A sok verzió után, hogy hol, hova, miként... végül a Lánchídnál kötöttünk ki, ahol ünnepség volt, szólt a zene, valami koncert volt. 1 hónapja nem láttam, a szívem tele volt kétséggel, kérdéssel. Ő meg csak mosolygott, élvezte a zenét, majd a következő pillanatban elkapta a kezem és táncolni kezdett. Maga a tánc szóra sem érdemes, különben is ledermedtem a döbbenettől :)) Az Univerzum már megint megoldotta, egyetlen nappal később leszállította nekem a jelenetet... Mivel gyakorlatozáson vettem részt, a kapcsolatom nem oldódott meg, tovább mentünk külön utakon... de akkor is bámulatos, hogy 24 óra elteltével a város forgatagában ott álltam vele szemben és újra táncoltunk...
Bátorítalak benneteket, hogy kicsi dologgal kezdjétek (ahogy a filmben a csésze kávé), hogy Ti is átéljétek a döbbenetet, ami aztán bizonyosság formájában sok erőt ad, hogy gyökeresen átértékeljétek az egész életeteket. Mert az élet egyszerűen szép, csak néha mi bonyolítjuk túl.... :)

Hozzászólásokvalami más lett

Ugyan én még nem láttam ezt a filmet de mi hamarább be pótolom.
azt gondolom nincsenek véletlenek.
ugyan ez közhely mert minden ezo-val kapcsolatos könyv ezt mondja!
DE Igy van!!
véletlen e hogy az ember képes "energiával" meg gyogyulni?
NEM ha képesek vagyunk elengedni a vagy meg oldani a betegség által feladott leckét képesek lehetünk rá!!!!
Ime egy story.:
mivel régóta foglalkozom belső energiás harc művészettel és ezt tudják is rólam. Meg kértek próbáljam meg gyógyítani egy ismerősöm beteg vállát. mikor ez sikerült az ismerősöm elkezdett újra dolgozni ám mivel alapvetően nem szerette azt amit csinál vissza betegítette magát hogy legyen ürügye valamire ráfogni a munka undorát.
valóban mi bonyolítjuk túl az életünket de úgy gondolom ezen változtani kell mert rossz irányb haladunk!!!
nincs más ut csak a szeretet útja!
szerintem ezt kell követni.