"Bevonzani" egy egész világot?

Most, hogy egyre több vizualizált dolog a listámon kezd valósággá válni (vagy legalábbis van róla visszajelzésem, hogy max heteken belül összejön) elkezdtem gondolkodni a "bevonzás" dinamikáján.
.
Az egyik nagyszerű gondolat ezzel kapcsolatban, hogy vajon ha összefognánk mind, együttes erővel képesek lennénk egy egész világot "bevonzani" az életünkbe?
Tegyük fel, hogy megegyezünk egy célban ami világméretű pozitív változást eredményezne, és minden "kreátor" nekilát ezt a célt vizualizálni. Vajon működne idővel?
Meg tudnánk tisztítani a föld légkörét?
Helyre tudnánk állítani az ózonpajzsot?
Vagy másféle célként, be tudnánk vonzani ellenszert az AIDS-re, a Parkinson-ra?
Talán érdemes lenne egy teszt-kísérlettel kipróbálni...
Mi lenne, ha MI kezdenénk valami jót kis hazánkkal?
.
Ötleteket, véleményeket várok kommentben ;)

HozzászólásokNahát ADMIN!Mik derülnek itt ki...

csenge333
Te ilyen poénos vagy???ja és a szó is nagyon

ja és a szó is nagyon tetszik, SHAUMBRA.... benne van egy női melltartó :-DDDDDDDhopp, megint koppant

hopp, megint koppant valami... már értem hogy miért nem tetszett sosem a kétpólusú kategorizálás... emlékszem kb 10 évvel ezelőtt egy többlépcsős állásinterjún összevitatkoztam egy fejvadásszal hasonló témában, mindig is azt éreztem hogy a dolgok nem fehérek és feketék, nem jók és rosszak, minden csak nézőpont kérdése. talán épp erről szól az új energia? hogy nincs jó és rossz, csak LÉTEZŐ dolgok...? :-)KIK IS A SHAUMBRÁK? A

KIK IS A SHAUMBRÁK?

A shaumbrák a tudatváltás első hullámához tartoznak. A shaumbra szó egy "családi" gyűjtőnevet jelent. Magyarul értelmezve: lények, akik önként vállalva, emberként elsőként végigmennek a duális erők-energiák egyesítésén önmagukkal kezdve. Ez a folyamat független a vallási, politikai, földrajzi, népi vagy éppen spirituális hovatartozástól. Az egyéni döntéssel - a dualitásból való kilépés szándékával - megindul a saját eddigi életük gyökeres változása, és újjáteremtése.

Ez egy ÉBREDÉS-sel kezdődött, mindenkinél egyéni módon.
Tudatváltás a Föld bolygón

Sokaknak talán már ismerősnek hangzanak azok a kifejezések, amelyek a Föld bolygó változásairól szólnak: New Age (Új Kor; Vízöntő kor), tudatváltás vagy kvantumugrás. A folyamatot a Föld átalakulásáról sokféle próféciában, különféle üzenetekben is előre jelezték. Jelenleg épp e folyamat zajlik, de teljesen megváltoztatva az összes eddigi jóslatot. A legjellegezetesebb dolog az egészben az emberi faj belső átalakulásával indult, amelyben nagyon sokan vágyódtak egy olyan létezésre, ami teljes beteljesülést, szabadságot, békét hoz mindenki számára ezen a bolygón. A folyamatban szerteágazó különböző önszerveződő csoportosulások alakultak ki, mint például haladó tudósok, szociális munkások, gyógyító csoportok, fénymunkások, spirituális tanítók, energia kutatók, információ közvetítők - hogy csak a leglényegesebb területeket említsük meg.

Régi és Új Energia

Régi Energiáról akkor beszélünk, amikor a teremtők (így az emberiség is) a polaritás kettősségével (negatív-pozitív, jó-rossz, világos-sötét, stb.) teremtik saját valóságukat.

Az Új Energia kilépést jelent a dualitásból és teljesen kiegyensúlyozva a kettős erők játékát immár egységben jelenik meg a teremtő erő a tudatos emberben.

...Szóval....ajánlom mindenkinek olvasgatásra én is....Talán...

... neked is van dolgod itt:
http://shaumbra.wire.hu/ ... talán...

Életem...