Ok es okozat

Az utobbi idöben egyre több "veletlen" es "kisebb baleset" ert.
Tanyerokat ejtettem el, majdnem kiborult a teli pohar, vagy valamelyik testreszem utöttem be valahova, vagy majdnem elcsusztam, vagy a laptopommal volt valami gond, vagy összevesztem valakivel...
Es hasonlo esemenyek sorozata...
Ebben mar eleg regen volt reszem, plane hogy ilyen surun törtenjen.

Es mit ne mondjak,nem vagyok jol.

Faradt vagyok, az "ugy erzem meg fogok betegedni" , "mintha megfaztam volna" erzes szelen allok, faj az egesz testem, a hatam, az izmaim, fejfajasokkal kuzdök ami ram pedig aztan tenyleg nem jellemzö...

A shiatsu mesterem ramnezve csak annyit mondott, miutan megkerdezte hogy vagyok es a "hat,eleg sokmindenenen mentem keresztul az utobbi idöben" valaszt kapta: "latom..."
A kezeles utan nem hogy jobban lettem volna -ahogyan mindig lenni szokott egy ilyen kezeles utan- hanem a hatamba olyan görcs allt hogy nem birtam megfordulni, a fejem ugy fajt mintha az agyam ki akart volna ugrani a helyeröl...
Es ö csak ennyit mondott: "Nem csodalom..."

Igen.
A kis "balesetek es veletlenek" mind jelzesek. Jelzesek, hogy nem vagyok egyensulyban, nem azt csinalom amit szeretnek, nem ugy elek ahogy szeretnek.

Es tenyleg sokmindenen mentem keresztul,de jo lenne mar tullepni ezen.

Egy reszen sikerult, de ahogy latom meg nagyon sokminden maradt bent...sok visszafojtott erzes...

Es ez gyengiti le a testem,nem a virusok, nem a röpködö minuszok...hisz en ritkan fazok meg amugyis...

Hat mi is az en jelenlegi helyzetem? Bar megfogadtam hogy mar nem fogok rola beszelni, mert 1)nem akarom hogy szanakozzanak 2)erösitenem kell magam,amikor magamrol beszelek csak gyengebbnek erzem magam 3)segitseget csak es kizarolag magamtol varhatok (olyan segitseget ami kihuz ebböl az helyzetböl) 4)tul akarok lepni ezen az egeszen.

De ugy erzem megis,meg utoljara le kell irnom, egyreszt mert vegleg tul akarok lepni rajta masreszt pedig tudom hogy itt senki nem az önsajnaltato kis csitrit fogja latni bennem.

Szoval november ota amiota az akkori baratom szakitott velem, nincs sajat otthonom, nagyon kis penzböl gazdalkodom, es meg mindig nem sikerult egy allast talalnom, pedig mar szamtalan munkara jelentkeztem.

Ez meg otthon is nehez,de egy idegen orszagban talan kicsit körulmenyesebb.

Viszont ez az orszag az,ahol az eletem ha nem is leelni,de egy darabig megelni akarom.

Es mar olyan sokmindent elertem itt...

De hogy kethetente költözködöm, es mostmar nemcsak egyedul hanem egy hozzam hasonlo sorsu magyar baratnömmel, kikeszit, mind lelkileg, mind fizikailag.
Egyreszt ket hetig egy olyan lakasban lakni, ami nem az enyem, kicsi, egy szobaban harom ember zsufolodik össze, es nem lehetek egyedul,nem csinalhatom azt amit akarok, a szallasadom egy lusta ember es nem tesz meg mindent azert,hogy jobb legyen neki,es en erzem rosszul magam,aki ugyan nem rendelkezik annyi joggal mint ö,aki allampolgar,megis jobban tudja beosztani a kis vagyonkajat, es törekszik egy jobb eletre.
A következö ket hetben igaz egy olyan lakasban lakom ahol a tulajdonos tavol van, de egy masik emberrel egyutt akivel abszolut ellentetek vagyunk, tuz es viz, de az idö nagy reszeben megis jol kijövunk,de neha eleg lesz es szakad a cerna es azt kivanom barcsak egyedul lehetnek es csak es kizarolag magamhoz alkalmazkodnek, senki mashoz....hogy ne ereznem ugy hogy barkinek is szamot kell adnom arrol mit miert teszek...
Viszont betartom az igeretem hisz en igertem meg neki hogy meghuzhatja magat "nalam", mivel tudom hogy hasonlo helyzetben ö is igy cselekedne.

De nehez. Tenyleg az.

Amikor az ember nem eppen a legpozitivabb emberekkel van körulveve,es amugyis sajat maganak is idöre es egyedulletre van szuksege ahhoz,hogy tuljusson egy 2,5 eves kapcsolat lezarasan, az ijedtsegen, elhesegesse az "Uristen,most hogy lesz, es ha nem, es akkor mi lesz" tipusu gondolatokat, naponta a 20. erdeklödö csaladtag vagy ismeröst nyugtassa hogy "igen,minden rendben, nem, meg nem talaltam allast, de hidd el hogy ugyis szolok amit meglesz, nem, nem megyek haza, mert otthon feladtam mindent azert amiert kijöttem, es igen,jol vagyok es azert en jol erzem magam" valaszokkal.

Mindazonaltal...

van penzem, hogy etelt vegyek, es lehet hogy meg kell neznem mit veszek meg, de nem ehezem, van fedel a fejem felett, meleg is van, es ketten joszivuen felajanlottak hogy beköltözhetek amig talalok allast, lesz jövedelmem es en magam is kiberelhetek egy OTTHONT.

Tehat igenis tudom,a pozitiv dolgokra kell koncentralnom, muszaj...csak olyan faradt vagyok es olyan jo lenne....ha valakivel meg tudnam BESZELNI ezeket a dolgokat...
nem irni...beszelni...valakivel aki meghallgat, pozitiv hozzazallasaval kicsit lelket önt belem....atölel...

Ki akarok lepni ebböl az eletböl.

El akarom kezdeni az uj eletem...ugy ahogy en szeretnem. Egy olyan allassal es jövedelemmel, amilyet en akarok.

Ugye ez mar nincs is olyan messze...?

Címkék:

Hozzászólásokshila!

megkaptad az uzimet?kettocska...sajnalom hogy

kettocska...sajnalom hogy igy alakult...de bizom Benned!:) örulök h irtal es megosztottad velem a törteneted. Ölellek:)

Admin: :)

Shila: kuldöm az msn cimem:)

*öleles*

ui: ma mar sokkal de sokkal jobban vagyok es ezt Nektek is köszönhetem :)Bocsánat Shila! Rátok van bízva....................

csenge333Kedves eszrevetel Csenge,de

Kedves eszrevetel Csenge,de nem hinnem,h ki fogom ide irni :)
Bizd rank,jo? Talan majd privatban :D
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Azért előtte adjátok meg egymásnak a

csenge333
skype és msn címeteket, mert így nehéz lesz./Ez csak egy észrevétel volt részemről.../dönts. tedd meg ma! :-) és

kedves cherokee!

dönts. tedd meg ma! :-) és el fog kezdődni...Kedves Cherokee,

Tudom,mit erzel!
En is egyedul vagyok itt..Most en is padlon vagyok,valamiert velem is tortentek aprobb figyelmetlensegek,amik nem szoktak. DE mar vege..!!!
Ugy erzem,lassan minden a helyere kerul.
Ha van lehetoseged Skype-olni vagy Msn-ezni,en nagyon szivesen beszelek veled.
Irj privatba! Bar nem olyan,mint szemelyesen.
Tudom,h milyen,mikor nem beszelhetsz senkivel.
Shila :)

"Kevesebbet gondolkozz,tobbet erezz!"Talán vigasz

Kedves cherokee!
Sajnálom, hogy nem lehetek veled ott személyesen, és nem beszélhetsz velem. Meghallgatnálak. Megértenélek. Átérzem a helyzetedet. Elmondok Neked valamit. Én is idegen vagyok a te országodban. Nagyon idgen. Honvágyam van, haza húz a szívem, az igazi hazámba nagyon nagyon messze. Úgy tűnt ezelőtt pár hónappal, hogy elindulhatok haza, de beleszóltak az anyagiak. Nem úgy jöttek ki a dolgok, ahogyan gondoltam. De azután úgy tűnt, hogy minden jóra fordul. Megvettem a repülőjegyemet, minden holmim össze volt csomagolva. Lezártam itt mindent. Mint te írtad megszakítottam itt minden szálat. Nem volt, és nincsen is miért maradni. Nincsen ami idekössön. Igaz, otthon sem vár senki, csak az a néhány önzetlen ember, aki a segítségemre van. Nincsen családom, senkim sem. Az ő elvesztésükbe már beletörődtem. Mint mondtam, úgy volt elindulok haza. Már nagyjábol mindent elrendeztem, úgy volt lesz ideiglenes lakásom, ameddig a házam meg nem veszem. De közbe szólt valami, ami megváltoztatott mindent. Egy szombat éjszaka történt Barátnőm és én a szállásunkra igyekeztünk kocsival, amikor egy discoból kiszabadult részeg srác száguldozott az úton. Nekünk jött, felkent minket egy oszlopra. A kocsi rácsavarodott. Mint jóval később megtudtam, neki nem lett baja, de nekünk annál inkább pedig teljesen vétlenek voltunk. Ő elmenekült a helyszínről, de lebukott, és a rendőrök elfogták. Minket a tűzoltók szabadítottak ki, hála nekik, hogy élünk. A barátnőm szerencsésebb volt, én nem annyira. Most pillanatnyilag nem vagyok járásképes, de bízom benne, hogy az leszek. Eggyetlen pillanatra sem adtam fel azt a tervemet, hogy haza megyek, pedig nem volt könnyű megértenem, hogy az egyik pillanatban tudok járni, a másikban nem. De elhatároztam, hogy csak arra fogok koncentrálni, hogy haza mehessek. Közöltem annak a két segítőkész emberrel, hogy mi történt, és el kell halasztanom az utamat. Ők mindjárt azt kérdezték, hogy mire lenne szükség, hogy mégis haza jussak. Az egyikük itt Magyarországon, a másikuk a hazámban kezdte szervezni a dolgokat. Szereztek nekem segítséget, megfelelő lakást, ahol tudok mozogni, és ideiglenesen lakni ameddig a házamat meg nem veszem. Intézték a pénzügyi dolgaimat, és átszervezték az utazásomat, hogy kényelmes legyen. És várnak rám a reptéren, hogy segítsenek.
Hát ahoz képest, hogy senki másra nem számíthatok, ők nagyon önzetlenül segítenek nekem. Ennyi. Hamarosan hazamegyek. De mindezt nem azért írtam le, hogy te vagy bárki sajnálkozzon. Arra nincsen szükségem. Én csakis azokra a dolgokra koncentrálok, amit akarok, és azt hanyagolom amit nem akarok. Például arra, hogy már megtaláltam a házamat, ami megfelel, vagy arra, hogy hamarosan járni fogok. És hasonlók. Nem könnyú, elismerem. De segít, ha többször megnézed a Secret című filmet. Én is azt teszem. Nem is kérdeztem, hogy láttad e. Feltételeztem autómatikusan, hogy igen.
Sokat tanulok belőle. És hálát adok a jó dolgokért. Járj gyakran erre az oldalra, meríts belőlünk erőt. Itt is sokat tapasztalhatsz.
Hát örülök, ha elolvasod amit írtam. Hidd el, hogy a te életed is csodálatos lesz. Olyan csodálatos, mint amilyennek te alkotod. Én is ezt teszem. Csak koncentrálj arra. Csak arra. Egyszer valaki azt mondta nekem, ha van egy célom, tegyem fel a szemellenzőt. Tudod, amilyen a lovaknak van. Na olyant. Ne törődjek senkivel és semmivel, csak koncentráljak a célomra, és valósítsam meg. Úgy is sokan mondják majd ez az egész hülyeség, de az nem az ő életük nincsen beleszólásuk. Én azt szoktam mondani, te is alkosd meg a saját életedet olyanná amilyenné te szeretnéd, és hagyd, hogy én is azt tegyem.
Azt szeretném, ha sikerülne Neked.
Bocs, hogy ilyen hosszú voltam, és egyáltalán nem állt szándékomban panaszkodni. Hát ennyi.
Szia

Kettocska