Kérd és megadatik-Működik, de...

Nehéz elkezdeni, de itt mindenki segít mindenkinek, szólval gondoltam én is megpróbálkozom egy kis segítségkéréssel...
Hirtelen jött érzés...hónapokig tartó csendes kémlelés, néha-néha egy beszélgetés...semmi más...nem hittem, hogy lehet nála esélyem, hisz 9 év van köztünk. Igaz, soha nem a koromnak megfelelően éltem, viselkedtem, elég korán "felnőttem". Miután nem olyan régen elolvastam a Titkot, elkezdtem hinni, hogy akár szerethetne is engem, lehetnék én a mindene. Azok közé az emberek közé tartozom, akik nagyon ritkán érzik, hogy valakit tudnának szeretni és vele tudnának lenni, de Nála életemben másodszor érzem, hogy valami bent is megmozdult. A probléma ott kezdődött,hogy előbb jött a kedves, izgalmas érzés, minthogy megtudtam volna, ő együtt él valakivel másfél éve. Ennek ellenére kértem....kértem, hogy érdekeljem, kértem, hogy legyen velem... Megkaptam...Részben...A múlt szombat forró csókokkal végződött...aztán nem találkoztunk és nem beszéltünk egész héten:( Számolva a napokat eljött a péntek...egy szórakozóhelyen dolgozik, így ott tudunk beszélgetni, de semmi más...Hihetetlen rossz érzés, hogy nem érinthetem, nem lehetek úgy vele ahogyan én szeretnék, hisz neki van valakije. Eljött a szombat is, lopott kis érintések, beszélgetések, elcsípett pillantások, mosolygás...Nem vagyok közönbös számára, ezt már tudom, de valami mégsem jó....Mindenki azt mondja türelem...., tudom én is, hogy nem léphet csak úgy ki a másféléves kapcsolatából még akkor sem ha már nem szerelmesek és nem működik valami fényesen, de amíg nem tudtam, hogy valóra válhat az álmom és csak titokban figyeltem sokkal könnyebben telt az idő... Most mintha vánszorogna.... Borzalmas... Szeretném igazán megismerni, vele tölteni egy kis időt, hogy mindketten biztosak lehessünk abban, hogy egymást akarjuk, mielőtt kilépne a biztos kapcsolatából, de annyira bonyolult megoldani, hogy találkozzunk a szórakozóhelyen kívűl is....
Tudom amit kívántam, az valakinek a kárára történt, de az érzelmeket nem tudom alávetni az akaratomnak... Őt szeresd, Őt ne... ez nem ilyen egyszerű...Nagyon nem.
Kértem, megkaptam, tulajdonképpen nagyon boldognak kéne lennem, de egy kicsit megtorpant az erőm és nem tudom képes leszek-e végig csinálni azt az időszakot, amíg ő dönt kettőnk között.
Honnan merítsek erőt?
Miért akkor bizonytalanodok el, mikor már közel vagyok az álmaim eléréséhez...?

CsatolmányMéret
color_pink_148.gif21.29 KB
www.tvn_.hu_6ad51dee5cb57a06f93097611f10ceb3.jpg49.79 KB
Címkék:

Hozzászólásokvalamit nagyon elronthattam...

Vége...
Kiderült a meglévő kapcsolatában a mi kapcsolatunk...és a régi maradt. Vége lett mielőtt igazán jó lehetett volna.
Elég ramatyul érint most ez a helyzet. Szóval most szükség lesz megint egy kis erőre és kitartásra, hogy a mindennapokat vidáman tudjam átvészelni. Kemény harc lesz ez saját magammal, saját magam ellen. Az egyik részem minden rezdülésével arra összpontosít hogy vele akar lenni, a másik, az okosabbik, azt mondja, jobb, hogy előbb vége lett, mint később amikor már menthetetlen lettem volna.
Nem kívánok mást többet, se személyt, se eseményt, csak azt, hogy végre valaki mellett boldog lehessek. És küldöm a leveleimet az Univerzumnak. :):):)

Szeretettel:
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Reni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
♥Megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége...♥...

... Sokan mondják hogy szinte mindig a nő választ ... ez lehet hogy igaz ... de sokszor rosszul! :)

A nő sokszor tudatlan azt illetően hogy jó férj mellett van e. Csak remélheti benne a jót ... és sokáig csak abból következtethet hogy érzései mennyire szabadok ... az adott illető mellett ... a férfi viszont látja a nőt ... ha szerelmes: belátja őt tetőtől talpig ... és mindig az ő felelőssége a kapcsolat tisztasága. Tehát én amiatt hiszem hogy a választottam jó választás lenne ... mert átérzem az érzéseit ... átlátom a gondjait ... és azért merek tovább haladni ... mert más nő esetében nem vagyok képes erre ... és azt érzem csak én vagyok képes ilyen tisztán benne lenni az érzéseiben. Női szemszögből tudatlanabb lennék a párválasztás esetében ... és ott tartanék ahol a lány akit szeretek. Szállnék ágról ágra ... otthontalanul. Élelem nélkül. Maradás nélkül. Bízva ... remélve ... majd elkeseredve ha a beláthatatlan magasságokat magasnak hittem őbenne ... de valójában alacsony volt s talán még engem sem ért el ... én zuhanok ő pedig megreked. Férfi szempontból ez az eset úgy néz ki ahogyan Ákos írta egy dalában :) a Ki helyett szeretsz? címűben.

Figyelni kell nőként ... és csak az őszinte tiszta közeledést fogadni el.

"Mindaz összeomlik, ami másra támaszkodik. Csak az nem omlik össze, ami nem támaszkodik semmire."Drága Admin!

Igyekszem betartani amit írtál, a probléma velem az, hogy nagyon ritkán engedek valakit a szívemhez közel. Nem is tudom, mi alapján, egyszer csak jön az érzés, és bummm :) Azon leszek, hogy én boldog legyek és akkor talán nem történhet baj:)
Szép Napot!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Reni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
♥Megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége...♥szia Rózsaszínfelhőcske

szia Rózsaszínfelhőcske :-)

szerintem tedd azt, amit ÉRZEL, hogy jó... amikor azt érzed hogy JÓL ESIK megtenni, akkor biztos jó úton vagy. de ha valamivel kapcsolatban rossz érzésed támad, akkor gondolj arra, hogy BÁRKIT megkaphatsz, aki olyan, amilyet TE szeretnél magad mellé... és a bárkit nem kell konkrét személyhez kötni, mert te nem tudhatod hogy ki lesz az a valaki, aki mellett csodás az élet :-) szóval ne korlátozd magad egyetlen személy szeretetére, hiszen a boldogságot a legvártlanabb helyeken is megtalálhatod! ;-)

kívánok sok sikert hozzá!

Adminna végreee:)

Kértem működjön már végre, mert muszáj írom és lám...működik ismét az oldal! Köszönöm

"Jaj nem lehet írni az oldara...viszont ki kellett írnom magamból szóval ez már csak bemásolt:):):) Írnom kellett....
Szóval azóta, írtam egy új levelet az UNInak is már, mert S.O.S helyzet volt:) Pedig eredetileg csak hetente írtam volna, de kicsivel több, mint 24 óráig bírtam. Amúgy is volt máris olyan amit megköszönhettem:):):) Kértem és bejött:)

Na de amiért írtam:
A kedves említett személy, elbeszélgetett egy jó barátommal, egyenlőre azt mondja nem hagyja ott a mostani barátnőt, de engem meg szeretne ismerni mindenképpen....
Ennek ÖRÜLÖK és KÖSZÖNÖM, de engem az első hely jobban vonz az életében...:) Ha azt mondom, a BARÁTNŐJE VAGYOK...melegség jár át, büszkeség, hogy ilyen ember oldalán lehetek, egyszóval mérhetetlen öröm. Ezt az érzést akarom érezni mindig:)
Ezért törölnöm kellett pár szót a szótárból, ilyen pl. a kétség, a félelem, a kudarc a gyengeség és az ehhez hasonló sok negatív és felesleges vacak:)
Tudom csak szeretnem kell, tisztán, őszintén és úgy hozzáállni ahogy még akkor, mikor csak csendben figyeltem... Türelmes leszek:) Kitartó! :) Amíg elég erőm van hozzá, csak szeretem, szeretem, szeretem...ERŐ pedig akad bőven:):):):)

Félig jó...félig rossz hírt kaptam, de mégis tudok mosolyogni és ez nektek köszönhető!!! Ti adtatok erőt a szavaitokkal, hogy így ismeretlenül és ítélkezés nélkül, teli segítőszándékkal megírtátok a véleményeteket és a saját tapasztalataitokat. Hálásan köszönöm. Ha az oldalon vagyok tudom, hogy csak jó érhet és már ezzel megteremtem a boldogságom egy részét:)
Jó itt:)

Szép és Teremtő Álmokat Mindenkinek!"

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Reni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
♥Megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége...♥Köszönöm

Witch és Andromed...

Köszönöm minden egyes szavatokat, tudtam, hogy itt választ és segítséget kapok tőletek. Belegondolva mikor még semmi nem volt köztünk, nem vágytam mindenre és azonnal... sokkal könnyebb volt...
Ahogy felpörögtek az események, és mindent görcsösen akartam...kicsit megtört a varázs...türelmetlenné váltam és néha úgy éreztem, hogy valami eszetlen nagy hülyeségbe megyek bele. Azt hiszem, féltem...félek...mi lesz ha a másikkal marad. (Persze tudom, hogy engem választ:);) ) Most már tudom, hogy türelmesnek kell lennem mégha néha nagyon nehéz is lesz, mert az Ő szeretetéért megéri küzdeni és várni.
Még egyszer köszönöm nektek:)
Szeretem olvasni az írásaitokat, mindig rendbe teszi a kicsi lelkem. Adromed írásaiból még a közösségi portálomon is idéztem...nagyon megfogott. Remélem nem baj:)
Kitartást mindenkinek a világ legszebb érzéséhez, a SZERELEMHEZ!

Még egy jó tipp:)amit megfogadtam.... Álomkereső tanácsára, hetente írok az Univerzumnak egy levelet amiben megköszönöm amit idáig megkaptam és amire a szívem legmélyén vágyom:) Tegnap meg is írtam az első levelemet:):):) Egyből telítődtem pozitív érzésekkel, pont úgy, mint mikor erre az oldalra "tévedek".

Rengeteg puszi és ölelés

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Reni Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
♥Megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége...♥Viszont andromed!

En is orulok,hogy ujra itt vagy,es irsz!

Szeretettel,
felebarat.

Örülök neked felebarát ... :)

Jó éjt nektek!

"Mindaz összeomlik, ami másra támaszkodik. Csak az nem omlik össze, ami nem támaszkodik semmire."Ha a lepesek sorrendje...

...osszekeveredik,akkor sok fajo pillanattal leszunk gazdagabbak!
Andro olyan szepen kifejtette,hogy gyonyor olvasni.

Szeretettel,
felebarat...

... és igaza van Witch-nek ... ha a szeretet te magad leszel ... a másik képtelen lesz szabadulni egy idő után attól a mennyei elfogadástól amit állandó jelleggel tanúsítasz ... és amely nem vágyik semmire ...

Mára viszont jó éjt!................................................................

csenge333...

Talán 180 fokos szemléletváltásra van szükség ... a megérzéseink ... szeretetünk, valós ... de ez nem jelenti azt hogy akkor azonnal rohanhatunk értük, csak lábbal sietve, szív nélkül ... az érzésben meg kell maradni és csak akkor jön el a valóságban is ... itt az a baj hogy az egész lényünk érdekeltnek érzi magát az ügyben és nem csak a lelkünk, hanem az agyunk és a vágyaink is ... azt hiszem el kell felejteni újból és újból hogy szerelem lehet a vége ... és mindvégig barátként viszonyulni hozzá ... VALÓBAN csak barátként! HA! pedig így ... a legjobb barátokként azt veszitek észre hogy tulajdonképpen minden szabad perceteket együtt töltitek akkor egy váratlan pillanatban ráeszméltek majd arra hogy ez a szerelem. Nem tudok biztosat mondani ... hogy be fog e ez következni ... mert én sem tudom az én esetemről ... azt hiszem én ismét eldobom az agyam :) és elfelejtem hogy mit akarok valójában mert ... mert tudom hogy a lélek tapasztalatairól való emlék, és a belőle formálódó vágy, kőkemény akarat, majd sorvasztó dühös bánat ... nem egyezik a lelkem és a másik fél lelkének mélyről feltörő ... hálával telt kívánságával.

"Mindaz összeomlik, ami másra támaszkodik. Csak az nem omlik össze, ami nem támaszkodik semmire."..........

csenge333...

Talán velem is valami hasonló van ...

Illetve azt hiszem pontosan ez van ... én is akkor kerülök hozzá legközelebb lélekben amikor nem kívánok elérni szinte semmit csak várok ... amikor meg valami eredménye van akkor azt nagyon nehéz megtartani ... de megéri kitartani ... megéri a végsőkig kitartani a Tiszta szeretet mellett! Akármi is legyen a vége ... ha mindketten jól csináljátok ... egyetlenek lesztek egymás számára szeretetben ... és azt hiszem ekkor már az is mindegy együtt vagytok e mert együtt akartok lenni és anélkül történik meg minden hogy akarnátok ... nem hiszem hogy szabad a végére gondolni ... mert a szerelemben pont az a hihetetlen hogy benne mindig újabb és újabb részletet fedezünk fel. Akkor bukkan fel mikor nem várnánk.

"Mindaz összeomlik, ami másra támaszkodik. Csak az nem omlik össze, ami nem támaszkodik semmire."Velem is hasonló történt egy éve

Nekem is olyan rossz volt mint neked. Velem ez egy éve történt és tulajdonképpen a mai napig még nem sikerült úgy igazán túltennünk a dolgokon magunkat. Én vártam. Nekem nagyon nehéz volt sokat sírtam nagyon fájtak dolgok de akkor csak arra gondoltam amikor velem volt és ez elég erőt adott. Nagyon rossz úgy, hogy csak félig meddig lehet veled. Nagyon tud fájni. Pontosan tudom mit érzel. A mi történetünk végülis nagyjából pozitív lett. Ő otthagyta őt de még nincs velem tudom sok idő és türelem kell meg más dolgok is vannak most jelenleg. Neki fontos a munkája de tudom ha szert újra és újra visszajön hozzám. Engem ez tartott "életben"

Légy olyan, hogy minden megérintsen!