A múlt átírása

Egy lehetőség azoknak, akik nem tudnak a múlt történésein felüllépni és továbbmenni:

Az időben mozgunk a múlt megnézésével. Ha van olyan emlék, amit át kéne írni (pl. anyámat megbántottam) pozitívra, akkor gondolatban visszamegyünk oda (elképzeljük az eseményt, vizualizáljuk). Ez úgy történjen, hogy egy naptárt tegyünk ki és képzeletben keressük ki azt a dátumot, ami szükséges. Képzeljük el, hogy ott vagyunk akkor és úgy játsszuk le képzeletünkben az eseményt, ahogy szeretnénk, ha megtörténne. Újra éljük át, de másképpen. A tudatunkban lévő holografikus állapotot átírjuk ilyenkor. Ez nem azt jelenti, hogy elfelejtjük, ami történt, csak a hozzá tartozó érzést írjuk felül. Lezárjuk csettintéssel és visszatérünk a jelenbe. Ezzel a negatív energetikai blokkokat felülírhatjuk, törölhetjük. Törölhetjük a bűntudatot. Ebben az esetben konkrétan tudjuk hogy hová akarunk visszamenni.
Ha nem tudjuk, hogy mi váltott ki bennünk valami tünetet, akkor is a naptárt hívjuk elő és azt mondjuk, hogy: pörögj naptár, állj meg annál a dátumnál és legyen beírva az esemény.......Ekkor átírhatjuk a fentiekben említett módon.
Elképzelhetünk egy közlekedési lámpát és a piros lámpa zöldre vált (nappörgetés) annál az eseménynél. Ha a lámpa zöld, akkor cselekedhetünk.

Címkék:

HozzászólásokKedves Júlia!

Előfordulhat, hogy nem él már, akit megbántottál. De nem csak a megbántásra vonatkozik ez a meditáció. Az életed bármely szegmensében felhasználhatod, ha úgy érzed, valamit nem jól csináltál.

"Ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved."Kedves Angel-a!

Szerintem jóval hatákonyabb,ha elmegyek és bocsánatot kérek,ha már tudom,hogy én voltam a "ludas"!
Csak magamban nem tudom meggyógyítani azt a sebet,amit másnak okoztam.
Persze,ha már nincs módom személyesen elnézést kérni,akkor jó ez a módszer.
Azonban amíg van hova visszamenni...
Szeretettel:Julcsi

Szeresd magad,hogy mások is szerethessenek! :))