Napi tanítások Jan. 30

A titok könyv elolvasása utáni lelkesedésemben megvásároltam Rhonda Byrne-től a Titok - Napi tanítások című könyvecskét is, ami az év 365 napjára ad egy-egy tanácsot a titok sikeres megéléséhez. Én nagyon megszerettem ennek az elolvasásával kezdeni a napot, sokszor egész napon át velem marad és segít a reggeli gondolat. Úgy döntöttem, lefordítom és beírom ide reggelente az aznapi tanácsot, hátha más is szeretni fogja. Építkezzetek belőle kedvetekre :-)

Napi tanítások - Január 30. péntek

Az egyik legnagyobb dolog amit az anyagi körülményeid megváltoztatásáért megtehetsz, az az ha fogod a tíz százalékát annak amit kapsz és elajándékozod. Ezt nevezik a dézsmafizetés lelki törvényének, és ez a legnagyszerűbb cselekedet amit azért tehetsz, hogy több pénzt vonzz az életedbe.

Nagyon szép, teremtő napot kívánok :-)))))))

Szeretettel:

Moncsi

HozzászólásokDrága Moncsi...

Már reggel elolvastam az írásod....utána mennem kellett egy orvosi kezelésre. Ahogy ott vártam, volt egy idősebb hölgy aki számolgatta a pénzét.Nem tudta volna a felírt receptet kiváltani....,rá mosolyogtam és megkérdeztem mennyire lenne szüksége. És nagy szégyelőssen elfogadta...., és hogy bennem milyen jó érzés futott végig az leírhatatlan.
Moncsikám! köszönöm, hogy megosztod ezeket a tanításokat.
Szeretettel ölel : ÁgicaŐszintén be kell vallanom,

Őszintén be kell vallanom, hogy amikor ezt a tanítást fordítottam tegnap, engem nem érintett meg
különösebben. Persze, a tized és az adakozás, erről annyit hallottam már annyi helyen. Különben is én minden hónapban támogatom az itthon maradt családtagjaimat, a greenpeacet, a helyi állatmenhelyt. Gondoltam nálam ez a kérdés letudva. Ma ahogy Budapesten jöttem-mentem egyszercsak észrevettem, mennyien kérnek tőlem, mozgássérültek, kéz és láb nélkül, édesanyák kisgyerekekkel, idős nénik a lépcsőn üldögélve. És hirtelen sziven ütött az én anyagi jólétem és az ő helyzetük közötti különbség. Úgyhogy én ma adtam. Kaptam cserébe sok mosolyt, köszönetet, őszinte jókívánságot, még örömkönnyeket is. És tényleg sokkal gazdagabbnak érzem magamat, minden tekintetben. :-)

Szeretettel:

Moncsi

"Az álmom az enyém, és létezik...".Koszonom Moncsi

...hogy erre is emlekeztetsz.
( Pal II.lev. Kor. 9/6-7-8 )

Szeretettel,
felebaratDrága Moncsi!

Ma is nagyon köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Zsuzsi