Napi tanítások Febr 1

A titok könyv elolvasása utáni lelkesedésemben megvásároltam Rhonda Byrne-től a Titok - Napi tanítások című könyvecskét is, ami az év 365 napjára ad egy-egy tanácsot a titok sikeres megéléséhez. Én nagyon megszerettem ennek az elolvasásával kezdeni a napot, sokszor egész napon át velem marad és segít a reggeli gondolat. Úgy döntöttem, lefordítom és beírom ide reggelente az aznapi tanácsot, hátha más is szeretni fogja. Építkezzetek belőle kedvetekre :-)

Napi tanítások - Február 1. vasárnap

A jó ott lapul minden egyes negatívnak tűnő dolog mélyén. Ha felismerjük, hogy csak a jó létezik - még a negatív helyzetben is - akkor látni fogjuk, amint a negatív helyzet jóvá változik. A legtöbb ember azért tartja távol a jót magától, mert rosszként bélyegez meg valamit, és így természetesen ez válik a valóságává. De az Univerzumban nem létezik rossz; csak a mi képtelenségünk arra, hogy a dolgokat tisztán, nagyobb perspektívából szemléljük.

A béke abból a tudatból származik, hogy kizárólag a jó létezik.

Nagyon szép, teremtő napot kívánok :-)))))))

Szeretettel:

Moncsi

Címkék:

HozzászólásokKedves Moncsi,

nagyon jól jönnek ide ezek az idézetek, köszönjük! :) Olyan ez, mint a lelki C-vitamin, szükség van belőle minden nap egy pici adagra, újra és újra... Sok az igazság abban, hogy fontos a szemszög, ahonnan szemléljük a dolgokat. Azt hiszem, valahol minden a javunkra történik és véletlenek nincsenek. A negatív dolgokban pedig mindig nagyobb a kihívás, az maga a próbatétel, amit, ha kiállunk, jutalomként megkapjuk a jót, a pozitív élményeket. Ez annyira törvényszerű, mint ahogy éjszaka után a nappal következik. :)

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."január 31

Lia

Szia Móncsi!
Köszönöm a tegnapi idézetet. Nagyon jól jött!!!! Türelemre van szükségem és nem tudom, hogyan várjam ki választ..

:)hú ez is zseniális...

hú ez is zseniális... egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a könyvet... :-)