Tudom ki vagyok!

Trópusi ViharTudod ki vagy? Ha nem, akkor egy kis önismereti tréning sosem árthat. Tudom hogy már sok ilyet ajánlottam az oldalon, de hidd el, ez most egész más lesz! Nem szabad olyan komolyan venni. Ez a lényeg. És ha a kretént nyomod, akkor jól jegyezd meg, hogy sose szabad fullba nyomni.

Ha még mindig nem tudod ki vagy, nézd meg a feketére mázolt Robert Downey Juniort, amint kifejti neked: "Tudom ki vagyok! Az a faszi, aki egy olyan faszit játszik, aki egy másik faszi álarca mögé bújt!"

Najó, bevallom ez egy filmajánló. Ha szereted az angol humorral megpakolt amerikai filmeket (ilyen kategória egyébként nincs) akkor ígérem hülyére fogod röhögni magad.

A Trópusi Vihar c. műalkotásról van szó, írta, rendezte, producerkedte és a főszerepben is Ben Stiller. (...van aki nem tudja ki az?)


Filmelőzetes


Két zseniális dolog van a filmben, ami felejthetetlen: Robert Downey alakítása szerintem fergeteges, végig komoly pofával nyomja az idiótát, nem tudom hogy tudta megállni röhögés nélkül. A másik, viszont filmtörténelem. Szerintem Tom Cruise eddigi legzseniálisabb alakítását adja ebben a filmben, igaz csak egy mellékszerepben, de a film közben és a végén is lenyomott feka tánc már most klasszikus, ha megnézed a YouTube-on százak utánozzák már a mozdulatait! :-)

Csak néhány részletet teszek fel a filmből, hogy lássátok milyen elmebeteg viccek vannak percenként benne:


Tudom ki vagyok:


Sose nyomd fullba' a kretént!


Hébe-hóba mindenki homár


Tom Cruise: "...vérfürdőt rendezek, és utána vérgőzfürdőt is"


Tom Cruise tánca
:))

Köszi!Ezek nagyon tuttik!Biztos,hogy megnézzem őket!:))):)

Én is!Nagyon király :)))

Nézzük meg :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :):-)))))))))))))))) Nagyon

:-)))))))))))))))) Nagyon jó!!!!!!
Én is rákattantam jól:-)

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Admin!!!

Ez az eddigi legtokosebb filmajanlas itt az oldalon!
Az mar tuti,hogy en megnezem ezt a zagyvasagot!

Szeretettel,
felebarat