10 milliószoros napok

2009-ben a 10 milliószoros napok:

2009. február 24. kedd
2009. március 11. szerda
2009. június 7. vasárnap
2009. július 25. szombat
2009. november 9. hétfő

Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.

Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon sokkal tudatosabbak legyetek, mint máskor. Használjátok ki ezeket a napokat! Fontos, hogy arra gondoljatok, amit teremteni szeretnétek az életetekben.

Ha negatív érzelmeitek, gondolataitok merülnek fel, nyilvánítsátok ki, hogy elengeditek őket. Nagy terheitek feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni.

Küldjetek fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeljétek el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lássátok a Világbékét ünnepelni!

Tegyetek meg mindent, amit szeretnétek 10 milliószoros erővel hatni!

Címkék:

HozzászólásokFebruár 28-án 9 30-tól kb. 17

Február 28-án 9 30-tól kb. 17 30-ig tart.

10 milliószoros napok 2010-ben:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
2010-ben:

Február 28. vasárnap
Május 27. csütörtök
Július 15. csütörtök
Október 29. péntek

Ezeken a napokon minden gondolatod 10 milliószoros erővel hat. Fontos, hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Lásd a Világ békét ünnepelni!
Tegyél meg mindent amit szeretnél!
10 milliószoros erővel hatni! Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosabban teremthessenek ezeken a napokon.

“Az év négy nagy ünnepe Buddha életével kapcsolatos. E napokon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószoros. Ezeket a napokat jó intenzív gyakorlással tölteni.

1. Csodák ünnepe - Ez első tibeti holdhónap teliholdja, tibetiül: Csotrül dücsen. Ez év első tizenöt napja annak a tizenöt napnak az ünneplése, amikor Buddha minden nap más csodát mutatott be azért, hogy jövendő tanítványai érdemeit és odaadását növelje. Idén: február 28.
2. Születés, megvilágosodás, eltávozás - A negyedik tibeti holdhónap teliholdja, tibetiül: Szaka Dawa dücsen, szankszkrit: Veszák. Buddha Sákjamuni megvilágosodásnak és Paranirvánába térésének évfordulója. Harmincöt éves korában Budda elérte a megvilágosodást Bodhgajában. Születsnapját is ezen a napon ünnepeljük. Idén: május 27.
3. Tankerék ünnepe - A hatodik tibeti holdhónap negyedik napja, tibetiül: Csökhor dücsen. Megvilágosodása után Buddha hét hétig nem tanított. Végül azonban Indra és Brahma ösztönzésére megforgatta a Tan Kerekét első ízben Szarnathban, ahol a Négy Nemes Igazságot tanította. Idén: július 15.
4. Visszatérés - A kilencedik tibeti holdhónap 22. napja, tibetiül: Lhabab dücsen. Buddha Sákjamuni alászállása az istenek birodalmából. Buddha anya Indra birodalmában született újjá. Buddha három hónapot töltött tanítással az istenek birodalmában, hogy anyját megszabadítsa és jóságát viszonozza, ugyanakkor az istenek javát is szolgálja. Idén: október 29.Isteni ez a mai nap

Tizmilliószoros erővel hat minden POZITÍV GONDOLATOM :)
Szépen írok újra az Univerzumnak, mert az eddigiek is jól haladnak, illetve már több meg is valósult.
Öbike
A szeretet mindent áthat.....
http://www.youtube.com/watch?v=ac5SGwRPv0o
Mosolyogj Magyarország :):-)

"Go Jolly" - „Haladj vidáman előre!”

Sant Darchan Singh Ji Maharaj2009. november 9. hétfő

"Go Jolly" - „Haladj vidáman előre!”

Sant Darchan Singh Ji MaharajKedves Angel-a

honnan lehet tudni, hogy pontosan ezek azok az "ominózus" napok? Minden évben ugyanezek maradnak a bevonzós dátumok? Nagyon érdekes, biztosan van is benne valami. Köszönjük az infót. :)

Moncsi :)
bizony-bizony, a rákokra nagyon érzékenyen hatnak a holdváltozások... :) együttérzek veled, én is az vagyok... de, ha a rákok összefognak... jajj a Holdnak...:)))

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."Kedves Angel-a! Köszönöm

Kedves Angel-a!

Köszönöm szépen a részletes válaszodat! Figyelni fogok ezekre a napokra, magamért és a másokért is :-)
Óh, a Hold... Imádom a Holdat. A rák csillagjegyében születtem, aminek az uralkodó bolygója a Hold, és bár hagyományos értelemben nem hiszek az asztrológiában, azért azt érzem, hogy teliholdkor "megbolondulok" :-) És azt is tapasztalom, hogy nem csak én :-)

Igyekezni fogok odafigyelni ezekre a napokra, és köszönöm, hogy felhívtad rájuk a figyelmemet:-)

Moncsi

"Az álmom az enyém, és létezik...".Szia Moncsi!

A tibetiek szerint 4 ilyen nap van az évben. Ezeken a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővel hatna.
Minden telihold és újhold napja eleve százszoros erővel bír karmikusan. (Ilyenkor több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb.) Miért hat ránk ilyen nagy erővel a Hold? Mert a Hold a Földön lévő vizeket uralja (ld. ár-apály), és az emberi test több mint 70%-a is víz.
Ilyenkor sokkal érzékenyebbek vagyunk. Újhold és telihold napján egy jó szó is százszorosan hat, de egy negatív gondolat is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Azt kapjuk vissza, amit adunk, olyan rezgések jönnek vissza hozzánk, amilyeneket kibocsájtunk. Ez a vonzás törvénye. (ld. A TITOK)
A százszoros napokon érdemes tehát jobban figyelni a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre és a mulasztásainkra is.
Sok ember van, aki arról panaszkodik, hogy telihold idején nem tud mélyen aludni. Ők valószínűleg erősebb harmóniában élnek a természettel, és szervezetük ösztönösen tudja, hogy ilyenkor nem aludni kell, hanem meditálni. Az ilyenkor feltett kérdések is mélyebbre / magasabb szintre jutnak. Ez tehát havi 2 alkalom.
És van a 4 nagy nap, amikor 10 milliószorosan száll vissza minden, amit ekkor teszünk.
Ha valamit "teremteni", elérni szeretnénk az életben, ezeken a napokon mindenképpen gondoljunk rá sok-sok pozitív érzelemmel! Ha negatív érzelmek, gondolatok merülnek fel bennünk, nyilvánítsuk ki, hogy elengedjük őket!
A nagy terhek feloldását is érdemes erre a napra időzíteni.
Az évnek ennek a 4 napján tegyünk meg mindent, amiről azt kívánjuk, hogy 10 milliószoros erővel hasson! Legyen ez akár a legkisebb hétköznapi vágy (pl. kiegyensúlyozott hétköznapok, szerető család, egészség, sikerek stb.), de lehetnek globális gondolataink, kívánságaink is. (pl. a világbéke, jólét a Földön mindenkinek stb.)Kedves angel-a! ezt igazán

Kedves angel-a!

ezt igazán jó tudni, köszönöm :-) Elmondanád nekem, hogy miért van ez a megemelkedett hatékonyság ezeken a napokon?

Köszönettel:

Moncsi

"Az álmom az enyém, és létezik...".Köszönöm:)

:-))))))Köszönöm!