Megrekedtem...

Igen.. meg. En aki azt hittem,hogy mar ott vagyok, hogy mar uton vagyok,a kapuban allok.
De beszorultam...megszorultam..el vagyok veszve.... hogyan tovabb???

Most en kerek segitseget... kitöl....barkitöl..milyet,barmilyet...

Azt hittem erösebb vagyok...hisz mindenki azt mondja: Andi, te erös vagy! Te mindig megcsinalod..

Hat most nem. Nagyon nem... honapok ota,hosszu idö ota nem.

Egyszer fent,egyszer lent. En tudom,hogy mindannyiunkkal igy van ez. De en meguntam.

Mert nem tudok attörni. Ez az ami hianyzik az attöres.

A törtenetem?
November környeke ota nincs egy biztos pont az eltemben. Mar sajat magam sem...magamban sem vagyok biztos. November ota minden reggel ugy kelek fel,hogy nem tudom hogyan tovabb. Hogy meddig mehet meg igy....hogy ugy erzem masoktol fuggök...
Neha elkap az elhatarazottsag, neha olyan dolgokat teremtek,hogy csak, neha akik talalkoznak velem csodaljak hogy en meg mindig kuzdök,haladok es meg en tartom masokban az eröt...
Bennem ki tartja?
Persze....nem azt mondom hogy senki,ez igy nem lenne igaz...
De egyre jobban erik bennem a gondolat,ami egy hangos kialtassa formalodna legszivesebben..segitseg!!!Valaki jöjjön es most rajtam segitsen..valaki jöjjön es addig ne hagyjon el amig rendbejövök! Valaki jöjjön es maradjon velem es segitsen, közös erövel elerni amit akarok!!!!
Egy ilyet hol talalok?

November ota atmentem a lelki gondok poklan...november ota ketszer kidobtak, szamtalan elutasitas "sajnalom,segitenek ha tudnek de..."-t hallottam...

Ketsegbe estem..de feltapaszkodtam! Kepes voltam bevonzani jo dolgokat, kepes voltam megtapasztalni jo dolgokat... de hol az attöres??? Hol van?

Raebredtem, milyen a halaadas erzete...hat elkezdtem gyakorolni es isteni erzes...!
Megis amit kaptam,elveszitettem...
Mintha amit elernek csak ideig oraig tudnam megtartani aztan elviszi a szel..

Pozitiv maradtam...pozitivan nyilvanultam meg amiröl csak tudtam... Nem volt könnyu nem mondom, de tudtam hogy ez az ut az ut..

Befektettem könyvekbe, feliratkoztam hirlevelekbe, mondvan befektetes es cselekves nelkul nem erhetek el semmit..

TUDOM mit kell tennem. Teszem is.

De ugy latszik, a regi, berögzött minta erösebb bennem es megöl a tudat, hogy EN CSAKIS EN vagyok a felelös mindazert ami velem törtenik, mindazokert akikkel összehoz a sors...es nem tetszik!!!! Nem jo!! Valami nem jo es nem tudom mi!!!!!

Aktivan kb fel eve keresek munkat. Elötte is kerestem de november ota vagyok a legjobban raszorulva. Semmi. Ha 150 allasra nem jelentkeztem,egyre sem...
Egy interjun voltam, egy ember hivott vissza, egy kethetes probaidön voltam,es egyik sem sikerult. A probaidön csak kihasznaltak,az ember aki felhivott nem hivott vissza.
Amugy semmi. SEMMI.

Elkezdtem vezetni tanulni, privatban (itt lehetseges) hogy penzt sporoljak meg. Ma egy igazi oktatonal is befizettem egy orara, de valami borzalmas volt az a 40 perc. Nem az oktato miatt,miattam.
Tehat dugaba dölt a tervem hogy letegyem a jogsit aprilis elött (akkor valtoztatnak törvenyt itt), es igy nem valik könnyebbe a munkakereses,amig nincs meg. Hisz jogositvany nelkul itt senki vagy.

A fejem zug,mivel kenyszerböl harom emberrel lakom egyutt es nincs egy pillanat amikor egyedul lehetnek,csak ugy a gondolataimmal,es elrendezhetnem öket.... Raadasul ugy erzem föleg az egyikuk csak huz a melybe mert ramzuditja a sajat problemait,ami alapjaban veve nem baj,hisz a baratom es en mindig segitek a baratoknak..de ugy erzem mintha egy negativ ionokkal töltött vizeses zudulna ram...ha nem is mindig negativ dolgokrol beszel,valamiröl mindig szo van es meg ha nem is valaszolok a fejem szetmegy töle... Nem öt hibaztatom ezert. Magamat,hogy olyan a helyzetem,hogy ezt kelljen igy elviselnem. Ez durvan hangzik,es en nem azert irom le hogy akarva vagy akaratlanul is megbantsam..de most igy sikerult kiadnom...

Neha csak ugy szeretnek sikitani hogy NEM NEM NEEEM!! Most en vagyok a fontos most enrolam szol az eletem,most ezt kell rendbe tennem...es mindenki mas jön utana....

Es sorolhatnam... Neha arra gondolok könnyebb lenne feladni. Es elfogadni, hogy ez nekem nem megy. Pedig pont nem en vagyok aki ezt tenne..............

Csak tudnam mit csinalok rosszul!

Ez az amit szeretnek tudni...ha valaki idejönne, es elemezne....es megmondana: ez es ez rossz es igy es igy csinald...
Olyan könnyu lenne...

Ki akarok törni............tovabb akarok lepni........ eröt es egeszseget kerek,mert a testem sem olyan allapotban van,mint szeretnem es egyre kevesbe birja a terhelest...

Annyi minden ragadt még bennem...annyi minden rossztol kell még megszabadulnom,hogy felszinre törjön a jo...az erö...amivel tovabblephetek...es hatrahagyhatom ezt ......amiben most elek....

HozzászólásokKedves Cherokee:-)

Engem az fogott meg,amikor azt írtad,hogy hány helyre jelentkeztél.
Szeretnék kérdezni valamit.
Jelentkeztél-e oda,ahol igazán,úgy isteni vágyból szeretnél dolgozni?
Jelentkeztél-e olyan helyre,ahol igazán olyan dolgot művelhetsz,amit szeretnél?
Erre jöhet a válasz,hogy persze.Azért kérlek szépen,hogy gondolkodj el rajta.
Tapasztalatból tudom,hogy elég egy helyre jelentkezni.Ha igazán azt szeretnéd,és ott a helyed.
Igen,mindegyik munkahelyem ilyen volt.Mindegyik így sikerült.
Tudom,hogy most egyéb tényezők is hátráltatják az ember lányát.Ám használd inkább ki ezen dolgokat,mint hogy ellenkezz velük.
És egyedül lehetsz egy séta közben is,vagy egy áruház egyik padján.Szerintem.
Persze ezek csak az én érzéseim,és gondolataim.
Bocsáss meg,ha bántottalak velük.
Szeretettel kísérem írásaidat,kívánok nagyon sok sikert,és kitartást:-))
ErcsikeKedves Mindenki

Meg nem volt idöm hogy melton megköszönjem a sok kedves valaszt amit itt kaptam!! Mindegyikben van igazsag,es köszönöm!! Tudom hogy Ratok mindig szamithatok, es eröt merithetek ebböl az oldalbol..

Nagy-nagy öleles jar mindenkinek, es föleg humorgumonak :)))))))))))))))

*öleles*igen,

pontosan azon gondolkodtam es tudom mire gondolt simsam,mert mar megmondtak nekem....es szeretnem ugy ertelmezni,hogy ez egy megerösitese terveim celpontjanak :) mert az en almom nem itt van...kicsit arrebb... földrajzilag :)

egy nagy ölelessel tartozom mindenkinek...még jövök es irok...Kedves cherokee!

Simsam masodik bekezdesen - " Lehet,hogy nem vagy jo helyen..."- gondolkodj el kicsit,...nagyon,...ha jonak latod!
Bekes hetet!:)))

Szeretettel,
felebaratRemélem neked is segít!

Kedves Cherokee!
Korábban ezen az oldalon olvastam,Csillair blogját,aminek címe:Munkahely több év után!!!
Ebben van egy munkahely bevonzó versike,már sok barátomnak segített,próbáld ki te is.
Sok,sok szeretettel:LisaSzeretlek:)

Most
http://www.youtube.com/watch?v=H67fS6Tje9Q&feature=related

Én is azt hittem milyen jó és meg is van, aztán jött egy tényező és dugába dőlt.
Amikor repültem és szárnyaltam a boldogságtól, közben éreztem én, hogy ez extázis, és tudtam ám, hogy ez még azért nem az és nem megoldás, de jó volt nevetni és nevetni.
Mára megszabadultam ezektől az illúzióktól. Azt is elmondom, hogy hogyan. Megértettem végre, hogy tényleg csak illúzió az egész élet, és a tudatosság nem egy merev figyelem, hanem a legtermészetesebb folyó ami csak létezik. Illúzió az is, amit ide írtunk. Nem létezik drága indián:) Csak az a szépség létezik, az pedig szótlan. Jesszum pepi, hát ebben a pillanatban is csodálattal tölt el, hogy az asztal terítő anyaga míly csodás. És nem azért mert megvilágosodtam, hanem mert pont elengedtem minden marhaságot. Basszus kulcs eccerű nagyon, csak el kell hinni, hogy minden gondolat és mindenki gondolata egy nagy marhaság. Az enyém a tiéd az Öbié a Buddháé .... mind csak próbálkozás, és nem igaz. Minden szó marhaság kedves indiánom:) Ami való az a szemednek való, a fülednek a nyelvednek, a kezeidnek az orrodnak. Engedd el a céljaidat, mert azok is baromságok, helyette figyeld azt, amit csinálsz. Tudom ez egy pénz világ, és pénzt kell aratni, hogy egyél, de az emberek is azokat gyűjtik maguk köré, akik könnyedek, akikkel könnyű az élet. Tisztán látszik az írásaim reagálásából is, de amúgy is ez a helyzet, ha csak arra gondolsz, kivel szeretsz lenni. hagyd a francba az egész világot, őrült és tudatlan. Élvezd életed napjait inkább, és amikor nehézség jön emlékezz rá, hogy csak illúzió. Inkább most fogd fel, mint a halálos ágyadon.
Ne higgy a semminek és semmiben, engedj el mindet, és majd kiderül, hogy a rostádon mi marad. Ilyen egyszerű. Ha szépséget akarsz keresd a szépséget. Ha fájni akkor a fájdalmasakat. Ha dühöngeni, akkor a téged zavarót. Ilyen egyszerű. Mond csak nyugodtam bárkinek és bárminek, hogy hello szia szevasz bekaphatod. Hagyjon engem mindenki a baromságaival, mert magam is csak így hagyhatom békén a saját baromságaimmal. Valljuk már be, hogy a legnagyobb tisztelet is merev valamilyen szinten és képmutató. A madarak nem képmutatók. A fa nem képmutató. Csak az ember. Engedd el az emberi illúziót, semmi nincs benne, amit komolyan vehetnél. Engedd csak el a legszebb dolgokat is és a legcsúnyább dolgokat is, és nézd meg mi és ki marad. Még te sem maradsz édes indián. Még a neved is csak illúzió. A szél, az nem illúzió, az fúj. De én már csak illúzió vagyok, így ne is hallgass rám, engedj el engem is és meg lesz az eredménye. Csak ne ess abba a csapdába, amibe én, hogy azt hiszed egyszer elengeded és máris kész vagy. Dehogy vagy, el kell engedned mindig. És hidd el nem nehéz. Vigyázz, mert a passzivitás szó is csak illúzió, a gondolkodás is csak illúzió. Ne higgy senkinek, mert a szó már önmagában baromság. Nincs tudás e földön. Nincs igazság a szóban, csak a csendben.
Felébredtem a vonzás illúziójából is, hiszen szóba önteni nem lehet.

Életünk nem más, mint egy megíratlan vers. Egy megfesthetetlen kép. Mint egy kamera híján lévő film. Egy időtlen felvillanás.

A gondolat élni akar. A csend meg él.

Ennyiszia

szomorú érzés tölt el mindig, amikor ilyen kétségbeesett, fáradt, szomorú sorokat olvasok.
de jó, hogy leírtad.
érdemes lenne egy olyan elfoglaltságot találni, amivel egyedül lehetsz. most jön a jóidő. keress hobbit. ha magányra vágysz olyan hobbit, ha emberekre, akkor társas hobbit. a legjobbak azok, amikhez nem kell pénz és mégis jól érzed magad, pl egy kis séta vagy leülsz élvezni a napsütést egy parkban. megszagolod a nyíló virágokat, és hálát adsz annak a sok jónak, ami megtalálható az életedben.

fórumon vannak fent napi tanítások, olvasgasd, ízlelgesd őket. és adj hálát mindennek, ami jó az életedben.
ez a március 16i tanítás volt. én ezt minden nap elolvasom azóta(számomra nagy tanulságok vannak benne):

"Ahhoz, hogy az Univerzum boldogabb és jobb dolgok felé mozgathasson téged, körül kell nézned és meg kell becsülnöd a jó dolgokat itt és most. Keresd meg a gyönyörű dolgokat és számáld meg életed áldásait ott ahol most tartasz. Az elégedetlenség nem fog boldogabb és jobb dolgokat hozni az életedbe. Az elégedetlenség odabilincsel ahhoz a helyzethez ahol most tartasz, míg a dolgaid megbecsülése még több jót és még több boldogságot vonz hozzád.

Emlékezz arra, hogy mágnes vagy!
A megbecsülés megbecsülést vonz!"

kívánom, hogy az életed rendeződjön és hogy sikerüljön ebből a megrekedt állapotból kilábalnod mielőbb!

hajnallányIgaza van felebarat-nak. Ha

Igaza van felebarat-nak. Ha szükséged van az egyedüllétre, keress olyan helyet, ahol egyedül lehetsz. Ahol feltöltődhetsz. Fontos,hogy magadban időnként összerendezd a dolgokat.
És igen. Ez hasonlít az áttörés előtti pillanatra.
Javaslom, pihenj egy kicsit. Add fel egy darabig!

Lehet, hogy nem vagy jó helyen. A saját életemből tudom, ha jó helyen vagyok (bár tennem azért kell érte), minden sikerül, és minden erősít. Lehet, hogy széllel szemben haladsz. Olyat szeretnél, ami nem Te vagy. Bár itt, mintha a Titoknak ellentmondanék, de nem. Az egész lényed nem azt akarja, amit az elméd, ezért nem vagy jó helyen. Valaminek meg kell változni! Vagy a legbelső indíttatásodnak, vagy amit gondolsz magadról. A kettőnek szinkronban kéne lennie.Szia cherokee!

Nincs semmi baj! De a fejecske csak egyfele gondolattal tud egyszerre tele lenni,vagy poz. vagy neg.!Amikor faradt,elkeseredett, lemerult vagy,konnyen beferkoznek a rosszallo gondolatok es lubickolnak a szabadsagban.Kergesd el oket pozitivakkal!
De a rendszeres feltoltodest, muszaly kitartoan csinalni, maskulonben jon a fizikai-lelki faradsag.
"Ep testben ep lelek!" Mit is szeretsz sportolni,mozogni? Adj magadnak idot a toltekezesre mindennap,aztan majd jon a tobbi is!:)

Szeretettel,
felebaratKedves Cherokee

ez az állapot az amikor már az áttörés kapujában vagy..tudom átéltem,és amit megtapasztaltam...

Sikerül

ui: írtam privát üzenetet

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."