Újabb apró teremtés

Háromból három nap. Sikeres hetem van, sikeres teremtéseim vannak. :)
Tegnap a nap folyamán azt gondoltam ki, hogy de jó lenne, ha a cikkeimet valaki reklámozná, mert nekem sajna nincs időm ilyenekkel foglalkozni. Minél több helyen olvassák a cikkeimet, annál nagyobb az esélye annak, hogy a reklámra is kattintanak. (A bevételem ugyanis a reklámkattintásokból van). Tegnap hazajön kedvesem, és elújságolta nekem, hogy beszélt egy ismerősével, aki olvasta egy-két cikkemet már, és szerinte jók, és hogy mit szólnék hozzá, ha kirakná az ő portáljára, fórumára is a cikkeim linkjeit. Azta!! :)
Egy szót nem beszéltünk kedvesemmel erről, és mikor hazajött, majdnem az ölébe ugrottam. Csak hát annyira nem voltam magamnál, hogy a székből sem tudtam felállni. Ilyen nincs! Kigondolok valamit, és az teljesül is. Ráadásul nem csak hébe-hóba teljesül, hanem eddig mindegyik, amit ezen a héten kigondoltam :):):)

hajnallány

Címkék:

HozzászólásokKedves hajnallány!

GRATULÁLOK! Abba ne hagyd a "kigondolásokat" :-)))

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.comgratulálok.

Gratulálok.Osztozom az örömödben.Nekem is sikerül neha kisebb dolgokat teremteni,de tudom hogy lassan nekem is sikerül majd.Csak igy tovább.En csak olvasok inkább ezen az oldalon es meg csak egyszer irtam hozzaszolást,de mindig örömmel tölt el ha valakinek sikerül valamit teremteni.sok sikert a továbbiakban.további szep napot kivánok.krissz