Isten azt akarja, hogy tudd...

"Életed ezen napján, azt hiszem, Isten azt akarja, hogy tudd…
… te nem a saját „sztorid” vagy. Ennél te sokkal több vagy. Teljesen rendben van, ha most már elengeded a múltad.
A legtöbbünknek van egy története arról, hogyan is lettünk azzá, akik vagyunk, és hogy néha miért is olyan nehéz az élet. Mindez csak dajkamese, és semmi köze ahhoz, akik most vagyunk.
Milyen gyakran jössz elő a saját sztoriddal, amikor megtapasztalod az életet? Kész vagy rá, hogy most már elengedd? Mi lenne, ha megteremthetnéd magad olyannak, amilyennek akarod, és nem olyannak, amilyennek hiszed, hogy vagy? Nem lenne nagyszerű? Nos, meg tudod csinálni. Csak annyit kell tenned, hogy elengeded a saját sztorid…

Életed ezen napján, azt hiszem, Isten azt akarja, hogy tudd…
… az életednek nem sok köze van azokhoz a dolgokhoz, amit a legtöbb ember nap, mint nap tapasztal.
Életed célja, hogy kifejezd és megtapasztald azt, aki vagy. Az, hogy megismerd magad úgy, mint Isten kiteljesedését. És erre ezer lehetőséged van minden nap.
Keresd meg a számodra legizgalmasabb utat még ma. Mit gondolsz, mi lenne az?
Szeretettel , barátod:
Neale"

És amikor ilyen üzeneteket találok a postaládámban, hát azt akarom, Isten tudja, hogy mennyire hálás és boldog vagyok! És igen, azt akarom, hogy az egész világ tudja!

Üdvözlettel: Wanda

HozzászólásokIGe drága!

Nagyon helyes a kislányotok! :) A mi lányunk augusztusban múlt kettő. Mutogatnék róla képeket, de csak az iwiwen van fent...

Üdv: WandaIGe drága!

Akkor az én pasim az én magánpasim... :) És pontosan ez az én véleményem a házasságról. :)
Azért kezdett érdekelni az asztrológia, mert valóban kevésnek találtam a 12 jellemzőt. Így viszont kapok a végén egy képletet, amit szépen összerakosgatok rengeteg szempont alapján. Így nem vagyok én "nyámnyila" Halak, mert küzdőszellemet ad a Skorpióm, különlegességet az Uránuszom, és az Vízöntő Hold kezelhető mederben tartja a túlcsorduló érzelmeimet. És ez mégcsak a jéghegy csúcsa. Amikor végzek az aspektusokkal, és egyéb szépségekkel, a végeredmény valóban hasonlít rám, vagy arra, akiét épp csinálom. És tudod, megkönnyíti a kapcsolataimat az emberekkel. Nem biztos, hogy jobban kezelem őket. Inkább csak jobban kezelem a reakcióimat velük szemben. :)
Nagyon jól esik, hogy örömöt akarsz nekem! :) Köszönöm! :)
És attól, hogy a "magánpasim" nem érdeklődik komolyan az ezotéria iránt, van pár nagyon is szeretnivaló tulajdonsága, mint afféle jó Bikáknak... :)))Megyek a kisányunkért a bölcsibe

Már két éves és egy amolyan 100 holdas pagonyszerű bölcsi + oviba jár, ahol van állatsimogató is nyuszikkal, tengeri malacokkal, barikákkal, gerlékkel stb. Ezen cikkemnél a cikk elején van róla egy kb 5 hetes a cikk végén meg egy kb 5 hónapos fotó róla.

http://vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=18349
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Már akkor sejtettem, humorgumo, ...

amikor nem mondtad meg, miért ez a neved. :-)Ori! :)

:) Köszönöm! :) Na, ez melengeti a lelkem! :)
Bizonyos dolgokban a Halak dominánsabb bennem... és van, amikor meg nem... :)Játszmák:) szemlélödő humorgumo(Halak-Skorpió:) )

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Wanda!

Nálam Andreas Vollenweider elekronikus hárfázása éppen ugyan olyan jó zene, mint a Dire Strais romantikus gitárszólói, vagy éppen az Iron Maiden dallamos heavy metalja. Meditációs pánsípzeném is van szép számmal.

Ha tényleg beleástad magadat mélyebben az asztológiába, akkor te is tudod, hogy az ilyen sztereotipiák semmit sem jelentenek, amit felvázoltál. Kicsit bonyolultabb a dolog, mint hogy 12 féle embertipus lenne:-) Nos lehet, hogy a férjed, pasid, kislányod apja vagy a valóságban, vagy csak képletesen nem éppen ezotérikus, de lepedőt biztosan gyűrtél már olyannal, aki szintén nem volt az, csak éppen jártas volt abban is:-) Szóval az előbbi és ezen írásom is inkább csak egy kedves pikáns bók volt. Állítólag ettől a lányoknak jobb kedve szokott lenni:-) Csak örömöt akartam neked.

Magánházassággal lehet valaki magánfelség. Ez egy rési-új féle házassági variáció. Tehát a házasság nem tartozik sem egyik egyházra, sem egyik, vagy másik államra sem. Sem a megkötéshez, sem a felbontáshoz sem kell sem az állam, sem egyik egyház beleegyezése, sem adminisztrációja sem. Ez az általam alapított szabadgondolkodó vallásom egyik része is.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Tudod, Wanda, a skorpió még durvább tud lenni...

a kosnál. Hirtelen, taktikusan támad, és nem felejt. Ráadásul nincs tudatában a saját árnyékának.
Bizony veszélyes lehet, főleg, ha angyalnak képzeli magát.
Te nem vagy ilyen, és ez nagy érdem. :-)
Őszinte vagy, ez egy kosnak könnyű, Neked kevésbé, ezért tisztellek érte.IGe drága!

:DDDDDDDDDDDDDDD
Na igen, az Oroszlánod frankón elkapta az egómat! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát, a vadvízi evezős tábornál tőlem távol állóbb dolgot nem is írhattál volna! :)))
Ugyan már, milyen korkülönbség? Anyukám csak 6 évvel idősebb nálad! :DDD
A pincéd viszont elkezdett érdekelni! :)))Na, ez legalább megnyugtató.

Legalább nem nyáladzol. Itt az is VALAMI!Kedves Wanda!

Az én ilyen és hasonló jellegű könyveim a pincetárolóba vannak jelenleg felpolcozva a falon. Igen jelentős mennyiségű ezotérikus és hasonló könyvet olvastam. Egész jó kiadás vagy és ha igaz, mert igaz, hogy a nők legfőbb nemi szerve az agya, akkor szerintem még ma is nagyon hasonlónak és közelállónak éreznénk magunkat, pláne a mágiás érdeklődéseid miatt is. Szóval szerintem leküzdenénk azt a korkülönbség miatti hátrányunkat, ha úgy mindketten facéran összeakadnánk például egy vadvizi evezős tábor sátorjai közt a szabadban.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Ori! :)

Viszont nem vagyok olyan "jólelkű", mint egy tündér, vagy egy angyal... :)

Szép! A durva Kosok nekiszorítanak a falnak, és azt a kis címkét is sajnálják tőlem, ami erősítené az egómat! :)IGe drága!

Nem rossz összeállítás... :) Kos-Oroszlán: Fejjel mész a falnak, és még büszke is vagy rá? :D
Nem tudok mit kezdeni a Kosok egójával az én csendes, pánsípzenétől áthatott világomban... :)

Mit jelent az, hogy magánfeleség? Van egy olyan is, akivel a nagyvilág előtt jelensz meg? :)
Na az én pasim (kislányom apja) minden, csak nem ezoterikus! :)Boszorkány?

Egy boszorkány nem ennyire megvezethető.
Esetleg a kiscsaj Csodaországból, de a végén még ő is rájön, hogy csalás az egész.Engem nem zavar, ha eszik valaki húst.

Miért lenne "hiba", ha én nem eszem???
Jaj, már harmadszorra írtam le ugyanazt.
Én is kos vagyok oroszlán aszcendenssel.
Talán majd én is "kigyógyulok a hibámból".
De most ez a véleményem.Ori! :)

Ugye-ugye! :)))
Nem áll hozzám közel egyik misztikus lény sem, akiket említettél.
Ha boszorkányt mondtál volna, az melengette volna a lelkemet! :DIGe drága!

Hát akkor szervusz! :) Híres 81-es útról még nem hallottam... :)
Nem tudom, hogy a trendeket követem-e... Sosem hittem az asztrológiában, mígnem egy ismeretlen a neten keresztül csinált rólam egy egészen jó elemzést. Érdekelni kezdett. Tanulni kezdtem, és fizettem is érte! :)
Még jóval az egész Titok előtt már hasonló témájú könyveket olvastam, Ouija-tábláztam, és bőszen hirdettem: "én teremtem a valóságom". De például az angyalok sosem tudtak megfogni. Nem férnek bele az életembe. Pedig az tényleg trendi... :)Origami: Képetelen lennék megenni...

Tudom milyen érzés, mert én is sokáig voltam ilyen, mint te. Egy darabig mindenre kiterjedve, de időnként bizonyos állatkákra. Például kb. 15-20 évig nem tudtam szarvas, vagy őzhúst enni azután, hogy volt egy kisőzikém, amit egy darabig nevelgettem. Viszont ez egy gondolkozás és érzelembeli hiba. Túlérzékenység valami iránt. Valaminek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amit kellene valójában. Már egy ideje meg tudom enni a finom szarvas és őz húst is.

Kedves Wanda!
Egyébként és kos vagyok oroszlán aszcendenssel és amint a bemutatkozásomban is szerepel régebben szédítettem ilyesmivel a csajokat. Készítettem direkt párhoroszkópokat is, nem magam, de szakértőkkel, olyan lányokról és magamról, akiket meg akartam hódítani. Igaz egy ilyen elemzés nagyságrendekkel összetettebb és bonyolultabb, mint azok a néhány soros elemzések, hogy a kos-kos, kos-skorpió ki, vagy nem jönne ki egymással. Éppen ezért a szakszerűség miatt szédültek is a csajok:-)

Végül is a mostani páromat, magánfelességemet, kislányom anyját is valamiféle ezotérikus helyen ismertem meg. Ja és még őt is szédítettem, igaz nem pont ezzel, de hosonlóakkal:-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Aszta, e. w.!

És véletlenül nem tündér, angyal vagy egyszarvú is vagy,
esetleg mindez egy személyben???
Nem semmi!!!Ori! :)

Az én "Skorpióm" szélsőséges, hívő és fanatikus. :D
És vonzó, és túlfűtött... és minden nagyobb kirohanását egyensúlyozza a bizonytalan Halak. :)
Na igen, és van egy Uránuszom az első házban, a Nyilasban... :)Még egyszer leírom.

Engem nem zavar, ha valaki eszik húst.
(Csak Kínában a kutyákat, itt meg a malacokat zavarja.)
Utazz el egy olyan országba, ahol még van kannibalizmus, ott összeszedhetsz ragadozókat. :-)
Te, IGe, Te olyan okos vagy, mondd csak, van ilyen ország még???Az én korsztályomról Amerikában már legendás útakat neveznek el

Tehát 66-os kiadás vagyok. Persze, hogy tegezhetsz, mert engem a munkatársaim úgy is gyereklelkűnek tartottak, több helyen is. Hát a horoszkópizálás is csak egy hit:-) tehát igyekszek követni a trendi divathullámokat a hit és a vallás terén??? :-) Kinőhető a dolog, már csak magamról is tudom:-)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Origami!

Kisarkíthatod a dolgot, attól még húsevő maradok. :)
Én például nem tudok elképzelni egy túlfűtött, testközeli helyzetet egy vegával... Az a pasi, akit magamhoz közel engedek, egyen húst! Legyen ragadozó! :)

Üdv: WandaEngem nem zavar, ha valaki eszik húst.

Nem A VEGA-ként határozom meg magam.
Én nem az előnyök vagy hátrányok miatt nem eszem húst.
Képtelen lennék megenni a kutyámat.
És egy disznó is ugyanilyen értelmes, ha szeretgetik.
Ugye, a szép emlékek Cunciról...
Hja, régen volt már, igaz?Origami: csecsemő malacozol

Ez pedig azt jelenti, hogy a csecsemő emberevéssel próbálsz párhúzamot húzni.
A vegaság ellen legalább ugyanannyi negatívumot lehet felsorolni, mint bármely fanatikus hit, vagy vallás mellé. Legalább annyi benne a téveszme és a rögeszme is. Úgy sincs még itt írásod. nyiss egy témát a vegaság előnyeiről és próbálj mellé hátrányokat is felsorolni. Aztán majd én és remélem sokan mások is besegítünk.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Bizony, a skorpiók nagy játékosok sokszor. :-)

Erre determinál? Vagy másra gondoltál?IGe drága!

:) Te jó ég, mennyi idős vagy? Tegezhetlek egyáltalán? :)))
Azt hiszem, az egyik leghozzámtartozóbb részem a hitem. És a rajongásom. Legyen bár mások által rossznak, vagy helytelennek titulált, szeretem magam ezekkel együtt.
Nem vagyok vallásos. Halak vagyok, Skorpió aszcendenssel. Ez ugyan nem determinál, de fogékonyabbá tesz bizonyos dolgokra. És azokat a dolgokat is mind-mind szeretem! :)

Üdv: WandaNem is állítottam, hogy jobb bárki is bárkinél.

Miből gondoltad, hogy ez a véleményem?
Mi az, hogy jó?Origami: Cunci nevű malackánk

Gyerek koromban nagyon sok állatka és házi állatka is végelgyengülésben, vagy betegségben hallt meg és nem kés által levágottan, táplálékként. Volt egy mások által, az anyakoca mellől kidobott, nagyon vézna és már életképtelennek tartott kismalacunk is, amelyet mi cumiztatunk és amolyan házi kedvenc lett.

Kizárt dolognak tartom, hogy valaki etikailag, erkölcsileg több lenne azért mert eszik, vagy nem szik húst. Mert akárhogyan is nézzük, bizony itt is a jó kis etika rulez. A keresztények elhiszik, hogy ők jobb emberek a többinél, ha Jézus nevű ókori mítoszlény a kedvencük, a vegák meg azt, hogy jobbak azáltal, hogy nem esznek húst.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!Tényleg!

Azt hiszem a mostani pillanatban megalapítottam a Csecsemő Malacok Felszabadításáért és Megmentéséért Mozgalmat.
Ki akar belépni?