Örömre születtünk!!!

Kedveseim!

Ahogy Márai Sándor szép szavai mondják: " a dolgok.... melyek hozzád tartoznak.... eljutnak hozzád" Így érkeztem én meg arre az oldalra és így érkeztetek meg Ti énhozzám.

Hosszú és súlyos életem során - így van rendjén - sok mindent megtanultam. Azt is, hogy az önmagam meggyógyításának az az első lépése, hogy szétnézek mások felé, segítésre kinyújtom a kezem, meghallgatásra kinyitom a fülem.

Fiatalon gondjaim liánerdejében csak magammal foglalkoztam, s a tekervények szorítása akkor engedett először, amikor a kezem adtam egy nálam is nyomorultabbnak. Akiről aztán utóbb kiderült, hogy Őrangyalom volt, nem is rajta, énrajtam hatott a segítés.

Amikor édes gyermekem még kis emberpalánta volt, esti fürdetésnél gyakran rám emelte ragyogó gyermekszemeit: ÉDESANYÁM, MOSOLYOGJ, HÁT ÖRÖMRE SZÜLETTÜNK ERRE A VILÁGRA, te tanítottál, te mondtad, hogy mindíg figyelmeztesselek!

És számát sem tudom, hányan kerestek fel, jó szóért, megérétsért, bíztatásért. És most virtuális szívemet nyitom felétek: gyertek, írjatok nekem, hadd halgassalak benneteket, hadd segítsek nektek - még gyógyulnom kell, hadd gyógyuljak általatok.

Kikerics

Címkék:

Hozzászólásokörülök! :-) jó

örülök! :-) jó érzéseim vannak veled kapcsolatban... tetszik az a pozitív energia ami belőled árad!Kikerics !

Már a cím is megfogott,igen Örömre születtünk erre a világra !Köszöntelek az oldalon!MókuskaKedves Kikerics!

Isten hozott!:))

Millió Ölelés!Kikerics

Isten hozott ide kozenk!:)

Szeretettel,
felebarat