Apró vonzások

Tudom, kissé öncélú a blogom, de jobb, mintha minden egyes ujjongásomnak külön fórumtémát nyitnék :):)

Mint mindig mindent az utolsó percre hagyok, pláne tanulás terén. Most is ez történt velem. De mégsem idegeskedtem, pedig egy halom anyagot kellett megtanulnom. Sebaj, elővesszük a jó kis tanulós módszereket. Igen ám, de akkor a szomszédunk, mintha érezné, hogy mikor érdemes üvöltetni a zenét, rákezdett a "legtüccösebb" zenékre max hangerőn. Ez sem keserített el. Addig más csináltam. Elvégre abban állapodtunk meg, hogy úgy üvölteti a zenét x óráig, ahogy akarja. Olvasgattam végül az anyagot, kb egyszer értem a végére. De semmi pánik: míg üvöltött a zene, kigondoltam, hogy miket kérdezzen majd a tanár, mi legyen a vizsgakérdés :) Hát nem az lett?! Az lett! :):) Ezek után még tegnap (tanulás közben, mikor máskor) azt is kigondoltam, hogy de jó lenne bulizni menni ezen a héten, lehetőleg csütörtökön, mert a hétvégét másra szeretném szánni. Kaptam is egy meghívást mára, azaz csütörtökre!!!!:):) Működik!!!!! :):):):)

Majd a "nagy" vonzásomra leszek kíváncsi, de arról is be fogok számolni idejében. Kb. szeptemberben :):)

Címkék:

Hozzászólások:)

köszönöm, hogy leírtad a történeted :)

nekem is van hivatallal kapcsolatos sztorim:) majd egyszer lehet leírom azt is :):)Gratulálok! Ügyes voltál, és így kell ezt csinálnunk.

Nekem is van egy sikerecském: Ma a Hivatalban volt dolgom. Persze, hogy az ügyem elintézéséhez egy olyan papírt kért tőlem az ügyintéző kedves hölgy, amit máshol már elkértek és ott is maradt, mivel nem tudta akkor lefénymásolni, így ekkor nem is adta vissza.

Ide viszont ez kellett. Ki küldött a folyosóra az ügyemet intéző hölgy, amíg elintézi, hogy emailban, vagy faxolva megjöjjön. kb 25 percet adtam ennek elintézéséhez nek:) Szó szerint, ugyanis, elképzeltem, hogy negyed 12 -kor behív és símán elintézi ügyemet. Így is lett. El is mondtam neki röviden, és nevetett egy jót. Én meg mosolyogva jöttem el a hivatalból.

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.