Mikor kezdesz el végre az lenni, aki lenni akarsz?

Mikor kezdesz el végre az lenni, aki lenni akarsz?Gyakran van olyan érzésem, hogy nagyon sok ember ábrándozik arról, hogy egyszer majd eljön végre az idő, amikor a körülmények is úgy alakulnak, hogy igazán önmaga lehet. És aztán persze, a körülmények sohasem alakulnak úgy... Mindig akad valami, ami miatt elodázható az, hogy megtapasztald Valódi Önmagadat...

Vársz arra, hogy melletted legyen az igazi társ, aki mellett majd igazán Önmagad lehetsz. Vársz arra, hogy javuljanak az anyagi körülményeid, hogy végre megengedhess magadnak egyre több olyan dolgot, amiről azt gondolod, hogy közelebb visz ahhoz, hogy Önmagad légy, például tanulás, utazások és talán még sok minden más. Vársz arra, hogy megtaláld a megfelelő foglalkozást, amiben igazán kiteljesedhetsz, és amiben igazán Önmagad lehetsz. Vársz arra, hogy a külvilág elismerjen végre, ezzel is bátroságot öntve beléd, hogy "Igen, most már Önmagad lehetsz!".

Mindig történik azonban valami, ami továbbra is ebben a várakozásban tart. Még le kell tudnod, bizonyos dolgokat: el kell végezned az iskolát, kell egy biztos munkahelyet találnod, ami nem baj, ha egyelőre még nem az ideális, csak legyen fix fizetés, kell egy feleség és család, egy lakás, egy autó... Fel kell nevelned a gyerekedet, támogatnod kell a gyengélkedő hozzátartozóidat, segítened kell a bajba jutott bartaidon... Mindig akad valami, amire azt mondhatod: "Még ezt megoldom, aztán végre Önmagam lehetek, az aki igazán lenni akarok!"

És csak vársz, vársz és vársz...

De mire? És még meddig?

Ameddig csak várakozol, soha nem lesznek olyanok a körülmények, hogy igazán Önmagad lehess!

Az Univerzum törvényei nem így működnek! Nem a körülmények képezik a feltételeit annak, hogy megtapasztalhasd Valódi Önmagadat!

Valódi Önmagad megtapasztalása jelenti a feltételt ahhoz, hogy olyan körülmények legyenek az életedben, melyek leginkább szolgálják azt, Aki valójában vagy!

Mire és meddig vársz még hát?

Nincs tökéletesebb alkalom a Jelennél arra, hogy az légy, Aki igazán lenni akarsz! Hogy az légy, Aki valójában vagy!

Engedd meg magadnak ezt a csodálatos Önmegtapasztalást és aztán élvezd, ahogy Valódi Lényed frekvenciájához, szépen lasssan, ám látványosan hozzáidomul a körülmények frekvenciája!

Szemléld és élvezd, ahogy Önmagad megtapasztalása elkezdi magához vonni mindazt, ami hozzá tartozik!

Mindazt, ami igazán Hozzád tartozik: Bőséget, Társat, Barátokat, Élethivatást, Egészséget, mindent, ami csak ahhoz szükséges, hogy Te még teljesebben megtapasztalhasd Valódi Önmagadat!

Ne várj tovább!

Add át magad a Jelennek!

Tapasztald meg Itt és Most azt a Lényt, Aki valójában vagy!

A körülményektől függetlenül légy Most Valódi Önmagad!

CsatolmányMéret
girl-261.jpg161.18 KB

HozzászólásokKedves Álomkereső!

Igen, ma elérkezett az idő!
Mikor minden letisztul, és a helyére kerül...
Köszönöm :)
cseppKöszönöm! :)

Köszönöm, hogy megtiszteltetek azzal, hogy elolvastátok. :)
És külön köszönöm, hogy hozzá is szóltatok! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás TörvényérőlEckhart Tolle-től és

Eckhart Tolle-től és Walschtól megfűszerezett Álomkereső! köszönöm!:)Kedves Álomkereső!

"Ameddig csak várakozol, soha nem lesznek olyanok a körülmények, hogy igazán Önmagad lehess! "
Nagyon jókor jött :-) KÖSZÖNÖM!

Szép estét kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.com