Miért kellett ezt kapnom?

Próbálok napirendre térni a történtek felett, de minél tovább gondolkozom, annál inkább összezavarodom.
Egy kérdés zakatol a fejemben: Miért? Miért kellett ezt kapnom?

Csodálatos álomban éltem, ami három hónap alatt rémálommá változott.

Amikor megismerkedtem a kedvesemmel minden olyan természetes volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Harmónia, béke, összhang.
Aztán apránként jöttek a problémák.

A volt szerelme állandóan zaklatta őt, vissza akarta szerezni és engem szidott ismeretlenül. A kedvesem nem védett meg. Ez fájt, de intelligens nő révén nem szóltam, vártam, hogy a csaj abbahagyja, ami nem történt meg. A stílusából kiderült, hogy egy személyiség-zavaros, beteg nővel van dolgunk, ezért nem vettem fel a harcot, inkább sajnáltam.

Időközben a párom közölte velem, hogy nagyon szeret, jól érzi magát velem, de úgy érzi a kémia nem működik, mert nem kívánja és élvezi úgy a szexet velem ahogy szeretné. Ez a kijelentés a női mivoltomat tépázta meg. Életemben nem volt ilyen problémám azzal a férfivel, akivel érzelmileg kölcsönösen kötődtünk egymáshoz.

A szakítást fontolgattam, amikor jött a hideg zuhany. A csajtól kaptam egy levelet, amelyben kinyomtatta azokat az e-maileket, amelyeket a párommal váltottak, és részletesen leírt olyan dolgokat, amiről elvileg csak a párom és én tudtunk. Ezek szerint a kedvesem elárult engem is, és a kapcsolatunkat is kiteregette.

Kérdőre vontam. Kiderült, hogy két kolléganőjének is mondta már, hogy köztünk nem úgy alakul a szex, ahogy kellene.

Mélységesen megbántott. Az, hogy a kémia nem működik tudomásul veszem, de miért tartozik vadidegen emberekre? Miért mondja el az ex-barátnőjének, akiről tudja, hogy sajnos nem 'komplett'?
Ezen kívül miért osztott meg vele olyan infókat, ami csak kettőnkre tartozott?

Gyanútlanul, telve reményekkel, naivan, szeretetteljesen viszonyultam ehhez a férfihez, erre ezt kaptam. De miért? Kisvárosban élek, ki tudja mit fogok közös ismerősöktől visszahallani?
Ráadásul amikor beszélgettünk, olyan gyáva volt, hogy nem ő mondta ki, hogy vége. Nekem kellett kimondani.
Fáj, hogy bocsánatot sem kért, amiért ezt tette. Ezek szerint ő is 'defektes'? Hová tettem a szemem?
Sok kapcsolatom volt már, de még nem szálltam ki egy kapcsolatból sem ilyen sebzetten.
Kérdezem az Univerzumot, hogy miért kaptam ezt? Pozitív vagyok... hiszek... mégis rá kell hogy döbbenjek, hogy egy kegyetlen játszma az élet.

HozzászólásokTalálkoztam valakivel, aki nagyon "feszült és ideges"

csenge333
volt./Tehát azt nem mondhatom, hogy nem voltam rá hatással.DDD!!!!/Ami jó volt, hogy röviddel a "magához térés után" érezette más módon, hogy örül.Ha erre gondolok, hálás vagyok neki, de ha arra, hogy "hallgat", szomorú inkább.Jó hírek!

Írtam egy szexuálterapeutának erről a problémáról, aki azt válaszolta, hogy NEM AZ ÉN NŐIESSÉGEMMEL van baj.
Csütörtökön szakítottam a párommal, és hétfőn felhívott. Hiányzom neki, szeret, és bocsánatot kért, amiért megbántott akaratán kívül. Sőt! Végleg megszakított mindennemű kapcsolatot az ex barátnőjével. (Sajnos szerintem már későn!) Hűvös, távolságtartó hangon beszéltem vele, amit észre is vett, de sajnos nem voltam képes kedvesen viszonyulni hozzá a történtek után.
Abban maradtunk, hogy jóvá teszi amit tett... Most ez van, várom a történéseket.Kedves Cherry!Biztos vagyok benne, hogy "happy" lesz, ha már

csenge333
most nem az...Szerintem az...Se több, se kevesebb nem leszel attól, hogy egyesek/Ő mit gondol/nak rólad...Szóval, fel a fejjel!!!!Új csodák várnak rád...Kedves Hozzámszólók! :)

Köszönöm a bíztató szavakat, már sokkal, de sokkal jobban érzem magam!!! Örülök, hogy itt kiírhatom magamból a fájdalmamat, megoszthatom Veletek az örömömet, és a segítség, amit adtok arra sarkall, hogy ne adjam fel, hiszen szép az élet!
Még egyszer köszi! Remélem a következő bejegyzésem újra 'happy' lesz! :)Így van Cherry,szóval énekelgesd magadban hogy EGY megérett a

MEGGY!:)-( cseresznye,vagy meggy de én mindkettőt szeretem:),ahogy azt a mosolygós nőt aki most tuti mosolyog ha ezt olvassa:):) )

Képes vagy rá hogy túl lépj mert megértél rá,már MOST!

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Cherry!

Nem állt szándékomban hozzászólni soraidhoz, mégis ahogy haladtam az olvasással nem tudom visszafogni magam! Régi önmagamat láttam újra, amint olvastalak...
Nagyon szépen kérlek lépj túl a miérteken ! Amikor majd megérted--jön a válasz, de most ne agyalj többet rajta! Mindannyian a megszokásaink szerint élünk és olyan megszokások rögzülhetnek benned, amiket már nehezebben fogsz tudni kitisztítani később!
Tudom milyen kis helyen élni...mégis azt mondom Neked: nem érdekes--ki mit mondd!!!!!! Az sem, hogy mit tudnak rólad, vagy mit nem!!
Senkitől sem függsz, ezért hát az a fontos, hogy Te mit gondolsz magadról!!
Vannak néha ilyen randa krízisek életünkben, de csak azért--ahogy Humorgumó is írta--hogy tanulhass, tapasztalhass és jobb jöhessen!
Csodálatos nő vagy , minden rendben van Veled! Ezt tessék érezni , vagy leírni, vagy mondogatni--aztán érezni! Nem attól vagy csodálatos, ha valaki ezt érezteti Veled! Anélkül is az vagy-sőt!
Tisztességtelen volt a pasi -ok. és ennyi. Megsebzett -naná --de ennyi. Ne nagyítsd fel még hobban, mert évek mehetnek rá!! Tovább is viheted magadban mindezt a köv. kapcsolatokba és így még több hasonló helyzetet vállalsz!
Fogadd el--ez történt --és láss hozzá , hogy a tükörből újra az a csodás lány nézzen vissza rád,aki pár hónappal ezelőtt!!
És kérlek a soraimban a lényeget lásd meg!! Pontosan tudom, hogy nem könnyű, amit leírtam --jóval könyebb bezárkózni, fájni, leértékelni önmagad .....Tudom, de előzővel egyik napról a másikra egyre jobb lesz minden--míg utóbbi vissza visz a múltba .
Minden csakis tőled függ!
Minden szépet kívánok Neked sok szeretettel!Érdekes, hogy mindenki ugyanarra lyukad ki mostanság...

Ezek a játékos pasik! :-)
Csak azzal lehet játszani csajok és Cherry, aki hagyja magát belesodorni ebbe. :-)
Ő maga is játssza a saját játszmáját, de ennek nincs tudatában.
Ezt tapasztalatból mondom. :-)
Futottam néhány egyforma kört, és feltűnt, miért is van erre NEKEM szükségem.
Neked miért volt rá szükséged, Cherry?
Olvasd csak el Katicca legutóbbi írását, nem semmi, ő is ezt a témát feszegeti, csak más szempontból. :-)Kedves Cherry Azért kaptad

Kedves Cherry

Azért kaptad ezt a nagy pofont hogy még szebb legyél és gyönyörűbb mint eddig.Enged meg hogy egy hasonlattal éljek.Ha elképzeled hogy te egy fa vagy melynek ágait most törték le,idővel sokkal erősebb ágaid lesznek,melyeken sokkal szebb virágok lesznek:).A boldogság virágai...Belül,benned senki nem tehet kárt,csakis te magad,ha nem figyelsz befelé.

Az Uni azért teszi ezt velünk,hogy folyamatos belső átalakuláson menjünk át.
Nem benned volt a hiba,szükségszerű volt és kellett ez a megtapasztalás.
Légy hálás neki,tudom megbántott,de azt is félelemből tette,és azért hogy te megtanulj még jobban szeretni valakit.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."Kedves Cherry!

Néha én is felteszem magamnak ezt a kérdést ....... :SPh...

Ennek a pasinak nem volt megfelelő a kommunikációja.
A szex területén is kommunikációs problémái voltak szerintem, és vannak dolgok, amivel ő nem mer szembenézni egy mély kapcsolatban, és a másikat hibáztatja, hogy róla ne derüljön ki valami félsz...
Nekem is volt egy pasim, aki gátlásos volt, végül engem gyapált a szavaival.
Semmi baj nincs velem, csupán nem ő volt az akihez vonzódnom kellett volna...
Neked meg nincs semmi szégyellni valód. Járjál csak emelt fővel.
Egy ilyen pasiról, lehet én is elterjesztenék valamit a nőkek, és pont azoknak, akik összesúgnak a hátam mögött... :D
Hadd örüljön..., jó nagy hülyét csinálnék belőle mások előtt. Azért csinálta a drágám, mert pontosan attól fél a gyávája, hogy ő is beég mások előtt. Hidd el ez a gyenge pontja. Visszaélt a bizalmaddal...
Hát én besegítenék annak az uninak...
Ez nem bosszú...kezdjen érezni a kicsike...
Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop - a Csillagközi NyomozóKedves Alfajáró!

Köszönöm a kommentedet, nagyon jól esett, amit írtál! Gondolom az idő begyógyítja a sebeimet...:)