Napi tanítások - Május

A titok könyv elolvasása utáni lelkesedésemben megvásároltam Rhonda Byrne-től a Titok - Napi tanítások című könyvecskét is, ami az év 365 napjára ad egy-egy tanácsot a titok sikeres megéléséhez. Én nagyon megszerettem ennek az elolvasásával kezdeni a napot, sokszor egész napon át velem marad és segít a reggeli gondolat. Úgy döntöttem, lefordítom és beírom ide reggelente az aznapi tanácsot, hátha más is szeretni fogja. Építkezzetek belőle kedvetekre :-)

Nagyon szép, teremtő napot kívánok :-)))))))

Szeretettel:

Moncsi

Május 31. Vasárnap

"Mikor lehangoltnak érzed magadat egy külső dolog miatt, a fájdalom nem magából a helyzetből származik hanem abból, ahogy te azt értékeled; és ez az amit hatalmadban áll megváltoztatni bármely pillanatban."

MARCUS AURELIUS ANTONIUS AUGUSTUS
(121-180)

Május 30. Szombat

Mikor a hála csodás állapotában létezel, olyan emberré válsz, aki csak adni akar. Olyan hálássá válsz, hogy ez eluralkodik az életeden és egyszerűen nem találsz elég lehetőséget a napjaidban, arra hogy adhass. Adsz örömöt, adsz szeretetet, adsz pénzt, adsz megbecsülést, adsz bókokat, adsz kedvességet. A legjobbat adod magadból a munkádban, a kapcsolataidban és az ismeretleneknek.

Tudni fogod mikor találtad meg az igazi hálát, mert "Adóvá" válsz. Az aki valóban hálás nem lehet más.

Május 29. Péntek

Másokat is tudsz segíteni a gondolataiddal és ők is tudnak segíteni neked. Minden jó gondolat amit a másiknak küldesz egy élő erő. Azonban a személy, akinek a gondolatot küldöd ugyanazt a dolgot kell, hogy kívánja, amit te küldesz. Ha a másik nem akarja, akkor nicsen harmóniában a frekvanciáddal és a gondolat nem fogja áthatni.

Te nem alkothatod meg a másik életét az akarata ellenére, de ha ő vágyik valamire, akkor a gondolataid valódi erő a támogatására.

Május 28. Csütörtök

Mikor eljutsz a hála legmagasabb szintjeire, minden gondolatod, szavad és tetted tiszta jóságból származik.

Május 27. Szerda

Légy tudatában annak, hogy milyen nagy különbség van az inspirált tett és a cselekedet között. A cselekedet az agyműködésből származik és a hitetlenségben gyökerezik - azért kezdesz cselekvésbe, hogy "valóra váltsd" a vágyadat. Az inspirált tettben engeded, hogy a törvény áthasson és mozgasson téged.

A cselekedet nehéznek érződik. Az inspirált tett pedig csodálatosnak.

Május 26. Kedd

Ki a hajód kapitánya? Tudod, hogy ha senki nem tartja kézben a kormányt, akkor az a hajó csak hánykolódni a fog tenger hullámain és szikláknak fog csapódni. A tested a hajó, az elméd a motorja és TE vagy a hajód kapitánya!

Vedd át a hajód irányítását, hogy felhasználhasd a motorod erejét és vezesd oda a hajódat ahova csak jutni szeretnél!

Május 25. Hétfő

"Az egyik fő oka annak, hogy olyan sokan nem kapják meg amit akarnak, az hogy nem tudják pontosan mire is vágynak vagy pedig majd mindennap megváltoztatják azt."

"Tudd, hogy mit akarsz és ragaszkodj hozzá. Meg fogod kapni ha a vágyat a hittel kombinálod. A vágy hatalma a hittel összecsatolva válik legyőzhetetlenné."

CHRISTIAN D. LARSON (1874-1954)
The Forces and How to Use Them

Május 24. Vasárnap

A teremtés folyamata mindig arról szól, hogy Te harmóniába kerülj a vágyad tárgyával, nem pedig a vonzás törvényéről. Egyik nap jókat gondolsz, aztán a következő nap nem olyan jókat, majd megint jókat, és így tovább.

A hit állandó, kétségek nélküli állapota az amit meg kell tanulnod, és gyakorlással egyre jobbá válsz majd benne.

Május 23. Szombat

A legtöbb ember gyorsan meg tudja termeteni az apróbb dolgokat. Ez azért van mert a kis dolgokkal szemben nincsen bennük ellenállás és ellentmondó gondolatok. A nagyobb dolgokkal kapcsolatban azonban gyakran bocsájtanak ki kételkedő vagy aggodalmaskodó gondolatokat, amelyek ellentmondanak a nagy dolgoknak. Ez az egyetlen különbség időrendileg, ami miatt egyes dolgok megjelenése tovább tart.

Semmi sem kicsi vagy nagy az Univerzum számára.

"Ma van életed legszebb napja!" :-D

Május 22. Péntek

Ha szánsz időt arra, hogy listát készíts azokról a dolgokról amikért hálás vagy és hála tölti meg a szívedet, minden nap csodásan fogod érzeni magadat. Magas frekvenciába kerülsz és azzal az érzéssel telnek a napjaid, hogy szeretsz élni, örömöt viszel mindenhova, minden emberre pozitív hatást gyakorolsz.

Mikor így éled az életedet, mindent amit csak kívánsz megkapsz, még mielőtt kérned kellett volna.

"Ma van életed legszebb napja!" :-D

Május 21. Csütörtök

Itt egy ötlet arra, hogy tudod ellenőrizni, hogy jó úton vagy-e a vágyad bevonzásában. Hogy érzel a vágyaddal kapcsolatban? Izgatott és feszült vagy? Érzel valami nyomást vagy stesszt, azon hogy mikor fog megérkezni? Érezd a tested is. Laza és relaxált? Vagy feszült? Ha bármilyen feszültséget érzel, akkor rossz úton jársz, és azok az érzések távoltartják tőled a vágyadat. Légy teljesen relaxált, tökéletesen nyugodt és hagyj el minden aggodalmat azzal kapcsolatban, hogy mikor, hol és hogyan fog megérkezni.

Minden alkalommal, ha a vágyadra gondolsz, tudatosan relaxálj, relaxálj, relaxálj és és tartsd a tested ebben a relaxált állapotban amíg úgy nem érzed, hogy minden feszültség elillant.

Május 20. Szerda

Ma van életed legjobb napja!

Május 19. Kedd

Két fajta ember létezik:

Az egyik azt mondja, "Hiszem, ha látom."

A másik azt mondja, " Ahhoz, hogy lássam, tudom, hogy hinnem kell."

Május 18. Hétfő

A negatív gondolatoknak és érzéseknek szükségük van a figyelmedre és a koncentrációdra ahhoz, hogy megmaradjanak. Nem létezhetnek a figyelmed nélkül. Ha semmibe veszed őket és megtagadod a figyelmet tőlük, az kiveszi belőlük az életet és megsemmisülnek.

Május 17. Vasárnap

Mikor megváltoznak dolgok az életünkben gyakran ellenállunk a változásnak. De ha megérted az Univerzum, az élet és a teremtés szerkezetét, akkor felismered, hogy az élet változás, és soha semmi nem marad állandó. Minden energia és az energia folyamatos mozgásban és változásban van.

A változás mindig a te és mások érdekében történik. Ez az élet evolúciója.

Május 16. Szombat

Nagy különbség van a között, amikor hálát vagy megbecsülést érzel valami iránt és amikor ragaszkodsz valamihez. A hála és a megbecsülés a tiszta szeretetből származnak, míg a ragaszkodásban félelem lapul - félelem az elvesztésétől, vagy attól, hogy nem kapjuk meg a ragaszkodásunk tárgyát. Mikor vágysz valamire az életedben, a hála és a megbecsülés vonza, míg a görcsös ragaszkodás eltolja tőled azt. Ha félsz attól, hogy nem érkezik meg, amire vágysz, vagy elveszíted azt ami már a tied, akkor túlságosan ragaszkodsz hozzá.

A ragaszkodás eltávolításához emeld magadat a megbecsülés és a hála állapotába, egész addig, amíg a félelem teljesen el nem távozik.

Május 15. Péntek

"Gondolj arra a sok szépségre ami még mindig körülvesz és légy boldog."

ANNA FRANK (1929-1945)
Anna Frank naplója

Május 14. Csütörtök

Mik a negatív gondolatok? A jó gondolatok hiánya.

Mik a negatív érzések? A jó gondolatok hiánya.

Május 13. Szerda

Hatalmadban áll a negatív dolgokat pozitívra változtatni, de úgy nem fog menni, ha ellenállsz a változásnak. Ellenállsz a változásnak amikor a negatív dolgokra figyelsz, ami még több negatívumot, fájdalmat és nyomorúságot hoz neked.

Hogy a negatívumot pozitívvá változtathasd nézd először mindennek a jó oldalát. Minden helyzetben ott a jó, és amint keresni kezded a vonzás trövénye feltárja számodra azokat. Aztán határozd el magadban, hogy ez a változás korlátlan pozitívumot és boldogságot fog hozni neked, érezd és hidd el a szívedben amint elhatározod, és ennek így kell történnie.

Ez a pozitv út választásának a módja.

Május 12. Kedd

A hála is állhat csak üres szavakból, ha nem éled át mélyen és őszintén. Ahhoz hogy igazán hasznosítani tudd a hála erejét gyakorlás kell, meg gyakorlás, és gyakorlás, amíg el nem éred az érzés igazi mélységét és a legmagasabb frekvenciáját.

Akkor van a hála az ereje csúcsán.

Május 11. Hétfő

"Az vagyunk amit gondolunk. Mindaz ami vagyunk a gondolatainkkal éled fel. A gondolatainkkal teremtjük meg a világunkat. "

BUDDHA (Ie. 563-483)

Május 10. Vasárnap

A vonzás törvénye a legcsodálatosabb törvény. Rendíthetetlenül megadja midenkinek azt, amire leginkább összpontosít. Te sem vagy kivétel, és a törvény a tied, hogy használd, amire csak szeretnéd.

A tövény nem tud hibázni. Csak meg kell tanulnunk hogyan használjuk helyesen.

Május 9.Szombat

Ha egy bizonyos házra, munkára vagy párkapcsolatra vágytál és nem kaptad meg, az Univerzum azt üzeni, hogy az nem elég jó neked és nem egyezett az álmaiddal. Azt is üzeni, hogy valami JOBB és értékesebb vár rád.

Valami jobb közelít feléd... nyugodtan örülj neki!

Május 8.Péntek

Amikor panaszkodsz az életedre, panaszkodó frekvencián vagy és nem tudod azt vonzani, amire vágysz.

Kerülj jó frekvenciára a szavaidon és a gondolataidon keresztül. Először is jól fogod érezni magadat, másodszor pedig olyan frekvencián leszel, hogy még több jót fogsz vonzani magadhoz.

Május 7.Csütörtök

Platón azt mondta "Ismerd meg Önmagad", és nincs ennél nagyobb bölcsesség. Meg kell ismerned önmagadat; mit csinálsz, mit mondasz, mit érzel, mit gondolsz, hogy a törvénnyel harmóniába kerülhess.

Ismerd meg Önmagadat!

Május 6.Szerda

"A lényeg nem az, hogy mi történik veled, hanem az, hogy te hogyan reagálsz rá."

EPITECTUS (Ie. 55-135)

Május 5. Kedd

Ha konfliktusos helyzetben találod magadat életed egy szereplőjével, minden nap szánj pár percet arra, hogy szeretetet érezz az illető iránt a szívedben és küldd ezt ki az Univerzumnak. Ez az egy apró lépés el fogja mosni az összes haragodat és rossz érzésedet.

Emlékezz arra, hogy a negatív érzések ugyanazt vonzzák vissza hozzád. A szeretet érzése pedig szeretetet vonz. Azt vonzod magadnak, amit a másik iránt érzel.

Május 4. Hétfő

Az Univerzum tiszta jóság; azonban nehéz helyzetekben sokszor nem vagyunk képesek meglátni a nagyobb képet. Minden olyan helyzet mélyén, amit mi "rossznak" nevezünk, rejtőzik valami jó. Nézz új szemmel az eseményekre és keresd bennük a jót. Ha keresed, észre fogod venni és képes leszel a bonyodalom illúziójától megszabadulni, hogy minden jó feléd áramolhasson.

Május 3. Vasárnap

A legnagyobb erőnk, amiből kimeríthetetlen forrással rendelkezünk, az a szeretet. Mennyi szeretetet adunk másoknak egy nap alatt? Minden nap megvan a lehetőségünk arra, hogy ezt a határtalan erőt kiöntsük minden ember és körülmény felé.

A szeretet megbecsülés, bókolás, hála, törődés.

Annyi szeretet van bennünk, és minél többet adunk belőle, annál többet kapunk vissza.

Május 2. Szombat

Minden nap, de legalább hetente néhányszor szánj néhány percet arra, hogy örömben lásd magadat. Érezd magadat örömben. Képzeld el, hogy csak öröm vár rád az életben. Ha így teszel az Univerzum úgy fogja mozgatni az embereket, körülményeket és eseményeket, hogy örömöt hozzon neked. Nem fogsz tudni örülni, ha pénz, kapcsolat vagy egészség gondokon aggódsz. Tegyél be egy kis örömöt az Univerzum bankjába olyan gyakran amilyen gyakran csak tudsz. Ennél nincsen jobb befektetés.

Az öröm legyen veled!

Május 1. Péntek

Néha, mikor nincs elég bátorságunk a változtatáshoz, minden megváltozik körülöttünk, hogy új útra irányítson minket.

A fejlődésed sosem áll meg - ez szükségszerű.Drága Moncsikám!:))

Már biztosan megnézted a dvd-t!:)))))Jó kis élmény volt igaz?:)Milyen érdekes hogy pont ráakadtál....:)))))))
Csodaszép napot kívánok Neked így lopakodóban!:)))
(())ZsuzsiDrága Beám!:)))

Gonolhatod hogy milyen jót táncoltunk....:))..szokásos...:)))
Nagyon köszönöm a videót tényleg csodálatos!!!!Most így lopakodóban csak egy nagy ölelést tudok kűldeni,de azt jó nagy szeretettel!:))))))
Szép napot kívánok!
(())ZsuzsiMoncsi:)))

Én is így vagyok a kedvenc könyveimmel...El is fogom olvasni ezt is újra.
Képzeld, a videó-illusztráció, -az egy teremtés-történet" részemről. Kifejezetten azt a zenét akartam elküldeni Nektek, mert szombaton hallgattuk, és én egymás után vagy ötször végighallgattam, ezért itthon rákerestem a youtube-on, és már küldtem is tovább, anélkül, hogy a filmet végig néztem volna. Később leültem végignézni, .....és látom...., EGÉSZ "VÉLETLENÜL", ugye:))), jegesmedvék vannak benne...
Így megy ez....:))
Süt már a nap, nagyon szépet, Neked is! (Húú, és vár Rád a film is!:)Drága Beus :-DD Ma este

Drága Beus :-DD

Ma este meglátom :-DD
Szerintem nyugodtan kezd újra, én biztos újra fogom olvasni. :-D A kedvenc könyveimet szinte minden évben újraolvasom, és mindig találok bennük valami újat és ugyanúgy elvarázsol a történet :-))))
Ez a video... Ahogy a jegesmedve bocsok küzdenek a havas hegyoldalban és a mamájuk segít amikor kell... Olyan édes:-D A hegyek meg egyszerre fenségesek és kicsit félelmetesek...
A napocska tényleg idenézett a hétvégén, de biztos van energiája többfelé is figyelni, egyszerre úgyhogy nagyon vidám, napozós napot kívánok Neked mára :-)))Csupaszív Zsuzsi

Csupaszív Zsuzsi :-))

Tegnap vásárolni voltam és észrevettem, hogy féláron árulnak egy kosárnyi DVD-t. Turkáltam kicsit... Nekem is megvan az Arany Iránytű :-DD Azt hiszem ma este mozizok :-))
Én igyekszem kizárólag a napsütésért lelkesedni, és tényleg nagyon szép idő van mostanában mifelénk, idén olyan jó hosszú nyaram van, amilyet mindig is akartam :-DDD

Neked is napsütéses napot kívánok nagy öleléssel: MoncsiDrága Zsuzsi! :)))

Remélem kitáncoltuk magunkat tegnap!!!
Csodaszép napot kívánok! Nálam már döng a zene! :))))
(())Drága Moncsi! :)))

Meglátod majd, a filmben milyen jól eltalálták Lyra alakját! Jobb lányt nem is találhattak volna! Tüzes, harcias, vagány, szókimondó, nagydumás, kicsit nyers...olyan drága....
Én úgy behabzsoltam a regényt, hogy most legszívesebben újrakezdeném... (Lehet, meg is teszem...:)))
Kezdem megérteni a saját csöndes hangulatomat, azt mutatja nekem, mennyire fontos a mély belső, mindenen túli lelki egyensúly, történjen bármi is...(röviden:)
Nálunk esik, remélem, ez azt jelenti, hogy a napocska most kicsit Felétek fordította az arcát. (De süthet persze mindannyiunkra egyidőben!)
Érezd nagyon jól magad!
Ölellek! (())Zsuzsikám!:))

Az a gyanúm, hogy ha nemsokára elkezdek ütemre mozogni, az már miattad lesz, hiszen azt mondtad, 30.-án is megyünk táncolni...:))
Csodálatos volt a mai nap, az eső ellenére, csodálatos zenékkel gyógyítottuk magunkat, a zene mindig gyógyír a lelkemnek...!
Most meg lehet, hogy elkezdem újra olvasni a könyvet, szerinted ez normális...? :))))
Remélem, már zajlik a tánci!!!!
Küldök Nektek egy csodát:
http://www.youtube.com/watch?v=8qOe0utZViY&feature=related
Nagyon szép hétvégét kívánok Neked! :)))
Ölellek! (())Moncsikám!:)))))

Na bumm!:)))Nekem ugyan megvan dvd-n a film,csak a lejátszóm nem fogad szót egy ideje...:)))Kár hogy a két második részből nincs film...
Köszönöm szépen a mai tanítást is,mindíg tanulok belőlük,szépen sorban......:)))))))))))
Hát a múlt héten annyira lelkesedtem az esőért...tényleg jó volt...na hát azóta is esik..:)))))Hiába,mindíg teremtünk!:))
Szép napot kívánok Neked,és minden errejárónak!
Jó nagy ölelés a mi Gyengéd Gyógyítónknak!:))))))))) (())ZsuzsiÁgica, drága :-D Vissza

Ágica, drága :-D

Vissza kellett néznem, hogy melyik volt az a tanítás ami Téged ennyire megfogott. És hát persze: a másokról való gondoskodás... Szerintem a mai is rólad szól, igazi "Adó" vagy és nem olyan amin elszomorodnak az emberek, ha kivetik rájuk :-DDDD

Legyen csodaszép napod! Ölellek: MoncsiCsupaszív Zsuzsi :-DÉn

Csupaszív Zsuzsi :-D

Én örültem ám nagyon Iorek-nek :-))) Mégiscsak Fan club tag vagyok, vagy miaszösz :-DDD Egyébként én nem láttam a filmet, és húúúú milyen jó volt látni hogy vetítették képvilágba a képzeletemet :-)))) Majd megpróbálom beszerezni DVD-n mert meg kell néznem :-)))

Nagyon örülök, hogy ilyen szépen teremtgetsz magad köré! Csak így tovább... :-DDDD

Ölellek sokszor-sokszor, MoncsiÉs én is teljes szívből

És én is teljes szívből kívánom, hogy teljesüljenek mindannyiunk kívánságai!Beus :-)))) Úgy érzem

Beus :-))))

Úgy érzem sokkal többet kapok tőletek, mint amennyit adok... :-D
Én is befejeztem a könyvet és hiányzik. Üresség-érzés, olyan szépen megfogalmaztad. Sodortatnám még magamat a valós mesefolyammal :-)))
A csöndes hangulat nálam még mindig itt van, várom hogy mire akar rávezetni...

Ölellek és köszönöm :-D Csodás napsütéses hétvégét Neked!Hú Moncsikám....

Ezt a mai napi tanítást nagyon,de nagyon köszönöm. Szeretettel ölelget:ÁgicaDrága Bea!:)))))

De örülök hogy Te is megvagy!Mindenki úgy eltűnt hogy már keztek kerekedni a szemeim az ijedtségtől!:))))))))))))))))Hát igen!Egy igazi Bölcsnek bizony el kell olvasni ezt a sorozatot!:)))Örülök hogy teszett!Mondjuk tudtam hogy fog.....:)))Én ugyan már régebben olvastam,de a mai napig ha valaki pl. kutyát sétáltat,rögtön azonosítom..:)))))A madarakról meg nem is beszélve...:))Engem megtanított szeretni magamat,és másokat is.:)
Majd el felejtem..táncóra volt tegnap délelőtt.Rózsafa feltett két "indián zenét":))) Jaj mennyit gondoltam Rátok!:)))Engem mindíg lenyűgöznek,órákat tudnék ácsorogni,és hallgatni őket ha valahol pl.Balatonon, az utcán zenélnek!
Vidám szép hétvégét kívánok!
Ölellek:Zsuzsi
Még valami!Moncsinak is:Kell hogy elcsendesedjünk időnként...de most már aztán tessék ricsajozni..:))))))!Drága Moncsi!:)))

Hú....Csupaszív -Derű:))))))))))))))Hogy én mennyire örülök Nektek!Hát ilyennek láttok?De klassz :)))))Most aztán kaptam egy nagy adag erőt!És mostmár azt is tudom hogy hogyan adhatok,hála a mai tanításnak!Testvérkémnek úgyis szüksége van rá....éjszaka felébredtem...gondolkoztam hogyan segíthetnék még Neki?Reggel megkaptam a választ!:)))))))
Különben nagyon egy húron pendülünk!:)Zongorára fordítva egymás melletti billentyűk vagyunk...:))))Én is ezt akartam kűldeni reggeli köszöntőnek(Millió puszi érte!),csak nem találtam,keresni meg nem tudtam a lopakodás miatt!:)))Így maradt a jó öreg Iorek.
Csodás gyengéd,gyógyításmentes hétvégét kívánok!
(())ZsuzsiKívánom,

hogy teljesüljenek a kívánságaink!Drága Zsuzsi! :)))

Igen, a Csupaszív még jobban illik Rád! :))) És az a derűt is magába foglalja.
Végére értem a regény-folyamnak, csodálatos volt, és most egy kicsit ki is ürültem utána. Hiányoznak a szereplők, de persze, itt vannak bennem most már, örökre...
Nagyon köszönöm Neked, hogy "rábeszéltél" erre a csodára.
Ölellek, és sok csupaszív örömöt kívánok Neked a mai napra!
(())Drága Moncsi! :)))

Köszönöm a soksok kedvességet, amit a Tanítások mellé adsz mindannyiunknak!
Most látom, ahogy leírtad egyben, hogy a nevedben még a kezdőbetűket is összehoztuk Zsuzsival. Szerencsések a betegeid :)))
Kellenek a csöndes hangulatok, én is olyanban vagyok most, de ilyenkor mindig fényt gyújtunk valamire, és megerősödve jövünk ki...
Én is ölellek Téged, drága Moncsi, derűs napot kívánok Neked!
BeaDrága Evelyn :-))) Én

Drága Evelyn :-)))

Én KÖSZÖNÖM!

Mára is nyugodt, boldog napot kívánok Neked. :-))))

Ölellek, MoncsiDrága Ágicám

Drága Ágicám :-)))

Köszönöm! Én is olvasom és élvezem ám az írásaidat, csak mostanában csöndesebb hangulatban vagyok... Sokszor ölellek, MoncsiDiamyne :-))) Tavaszi

Diamyne :-)))

Tavaszi nagytakarítás... Hár gyűjtöm rá az erőt... A külsőre is meg a belsőre is :-)))))

Ölellek és ma van életed legszebb napja! :-DDBeus :-))))) Szerintem már

Beus :-)))))

Szerintem már most is méltó vagy rá :-))))

Köszönöm a Gyöngéd indián nevet, Zsuzsiéval összerakva én vagyok a Gyöngéd Gyógyító :-DDD Ma ennek a jegyében fogok dolgozni :-)))

Nagyon ölellek és mosolygós napot kívánok, MoncsiDrága Zsuzsi :-DD Én ezzel

Drága Zsuzsi :-DD

Én ezzel kívánok Neked ma csodaszép reggelt : http://www.youtube.com/watch?v=hbAAeTC_280

És én a magam részéről a Zsuzsi a Csupaszív indián nevet választanám neked:-DDD Persze a Derű mellé :-))))Drága Csepp!Én kívánom,

Drága Csepp!

Én kívánom, hogy a vágyacskáid már MOST váljanak valóra...

Hmm és ezt duplán is kívánom, mert egy klikkre kétszer is elment :-DDDDrága Csepp! Én kívánom,

Drága Csepp!

Én kívánom, hogy a vágyacskáid már MOST váljanak valóra...

Szeretettel: MoncsiKedves Deryl! Nagyon

Kedves Deryl!

Nagyon örülök, hogy találsz hozzád szóló gondolatokat itt. Kívánom, hogy váljanak hasznodra neked is és a hozzád fordulóknak is :-)))

Gyönyörű napot kívánok szeretettel:

MoncsiDrága Moncsi

Köszönöm, hogy vagy nekünk...olvasgattam a napi tanácsokat és hirtelen olyan jó érzés kerített a hatalmába...megnyugvást és boldogságot éreztem...Köszönöm még egyszer.

Sok sok puszi
EvelynMoncsikám!:))))

Nagyon köszönöm Neked a mindennapi tanításokat!Ma reggel Rád gondoltam a teraszon üldögélve...Olyan szépen esett az eső,kortyolgattam a kávémat,és az jutott eszembe hogy Angliában ez szinte mindennapos.Na jó enyhe túlzással.:)))De nekem ez olyan jó volt...:)Persze aki gyakran élvezheti ezt,inkább jobban örül a ragyogó napsütésnek...:)))Most inspirálva vagyok az időjárás által(mondhatni..)
Vidám szép napot kívánok!
SzeretettelZsuzsi (())Drága Moncsikám...

Mindennap olvaslak....,de most egyszerre köszönöm meg a tanításokat.Ölellek sok szeretettel :Ágica
Szép estét kívánok!