Ki mint vet úgy arat

Minden cselekedet(ünk) erőhatást vált ki, amely ugyanolyan töltéssel tér vissza hozzánk...

Tegnap éjjel álmatlanul forgolódtam az ágyamban, és rádöbbentem valamire.

Volt egy kapcsolatom pár évvel ezelőtt. Szerettem a srácot, de azt vettem észre, hogy ő falakat állít elém, amelyeken nincs ajtó, és nem mehetek át... Nem beszéltük meg, de azt éreztem nem veszi a kapcsolatunkat komolyan. Ekkor butaságot csináltam. Miközben ő megvolt nekem, más pasikkal is randiztam. Arra gondoltam, ha találok valakit, akivel szorosabb kapcsolat alakul ki, akkor szakítok a sráccal. Erre nem került sor, viszont engem dobott a srác.

Most megkaptam a 'büntetésemet'.

A srác, akiről az előző bejegyzésekben írtam, (legutóbbi kapcsolatom, Csabi) bevallotta, hogy a kapcsolatunk alatt lefeküdt azzal az ex-barátnőjével, aki folyamatosan zaklatta. Tudtam a csajról, hiszen végig asszisztálta a 'románcunkat'. Először csak legyintettem, nem vettem komolyan, mert hittem a páromban, aki azt mondta, hogy azt a kapcsolatot már ezer éve lezárta. És megvezetett.

A sors furcsa fintora ez.

Anno szerettem azt a srácot, akit megcsaltam.
Most engem csaltak meg.
Visszakaptam mindent.

A dilemmának nincs vége. Csabi azóta is keres, hiányzom neki, folytatni szeretné. Nem tudom mit tegyek. Igen, megcsalt, de tudom, hogy szeret. Az előző barátomat én is megcsaltam, pedig szerettem. Az érzést ismerem...

HozzászólásokKedves Secret Admin!

Sajnálom, pedig nagyon boldog voltál. :( Remélem újra rendben van a lelked!s kedves cherry "A testi

s kedves cherry "A testi kapcsolat egyfajta biológiai szükséglet, és sokszor semmi köze az érzelmekhez..."

ehhez annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy ha szerelmes vagyok egy nőbe, és valami oknál fogva hoszabb ideig nem tudunk együtt lenni, és már "kopog a szemem az éhségtől" és lehetőségem lenne egy másik, álomszép nővel henteregni, akkor bármennyire is kívánom biológiailag azt a másik nőt, eszembe sem jutna megcsalni azt akit szeretek, mert tudom hogy saját magamat köpném szembe ezzel. még akkor sem, ha örök életemben bánnám, hogy egy álomnőt hagyok ki emiatt. a hűség számomra egy sokkal nagyobb élmény, mint egy-két kósza kúrás, a pillanatnyi vágyak miatt. nálam ez így működik, és abban hiszek hogy ez hosszú távon sokkal inkább hozzájárul a boldog élethez, és lesz egy olyan nő aki majd értékeli. és lehet hogy a mai világban ezzel én vagyok a defektes, vállalom, de nem tudok mit tenni ellene, születési rendellenesség :)milyen frankó ezt most

milyen frankó ezt most visszaolvasni, saját hozzászólásom után egy hónapon belül meg is csaltak engem is, én hülye meg megbocsátottam... de kár volt, mert utána jöttek a még nagyobb pofonok, zaklatás, lejáratás, megalázás...

jó látni és visszaolvasni magam, hogy volt idő, amikor még tudtam értelmesen gondolkodni dolgokról :)) s kezdek visszatérni végre a normális kerékvágásba.

ha valaki megcsal, az egyértelmű jele annak hogy nem szeret. hiába magyarázkodik, nem szabad bedőlni az üres szavaknak! s ha hiszel, jönnek a még nagyobb pofonok szép sorban... s miért: OK és OKOZAT törvénye. saját magadból csinálsz hülyét. ne hagyd! annyi lehetőség van, amit a sors számodra tartogat, s amiről még nem tudsz! nem kell ragaszkodni egy olyan emberhez, aki nem őszinte.

s a te történetedből a tanulságot már le is vontad. vissza ne akard csinálni, mert már nem lehet. egy eltört bögrét sem akar senki összeragasztani, vagy ha mégis, csak emlékként felteszi a polcra, de inni már nem fog belőle...

:)kedves cherry. bocs hogy ezt

kedves cherry. bocs hogy ezt írom, de szerintem ez baromág. miféle biológiai szükséglet az, ha valaki szerelmes, hogy közben más után vágyakozik?? gáljanival értek egyet ebben :-) sztem aki megcsalja a párját testileg az nem szereti igazán...Kedves GálJani!

Szerintem a legtöbb férfi, aki megcsalja a párját testileg, még szereti. Én akkor nevezem igazi megcsalásnak a megcsalást, ha már érzelmileg is egy másik nőhöz kötődik. A testi kapcsolat egyfajta biológiai szükséglet, és sokszor semmi köze az érzelmekhez...Igen érdekes dolog ez...

Igen érdekes dolog ez... számomra ez oximoron.. "megcsalt de tudom, hogy szeret"???????
Talán csak szeretnéd, hogy szeressen..
Bizonyára furán állok a dologhoz, és IGEN férfi szemmel látom a dolgokat.. :))))de a kettő szerintem kizárja egymást, aki szeret nem csal meg..
A szeretet mutatója, hogy nem csalnak meg..

GÁL JANI.. :DDDDDDÉn ezt azóta tudom,

Én ezt azóta tudom, amióta egyszer régen valakinek bosszúból kárt okoztam (ma már nem tenném, de nem /csak/ emiatt hanem sokat változtam) és rövid időn belül más formában, de teljesen hasonló károm keletkezett. Ez igen egyértelmű jel volt :)

ez vagyok én
http://rakom.freeblog.hu/Milyen igaz... valóban

Milyen igaz...
valóban mindent, amit másoknak okozunk - akár jót, akár rosszat - azt mind-mind visszakapjuk..
kivétel nélkül...
Jó volt most ezt olvasni.. kicsit eszembe idézni ezt...Kedves Cherry!

Érdemes lenne Csabival találkoznod, és meghallgatni őt, hogy mit szeretne.
A vádaskodást, sértődöttséget félretenném, és megnézném tudatosan, hogy ő magába nézett e.
A legfontosabb, hogy kifejezhesse, hogy őszintén megbánta amit tett.
Ha nem a józan belátás vezrli, hanem csak a benned való reménykedés, akkor nem engedném vissza.
Ettől tenném függővé a kapcsolat folytatását.
Ha csak a megbocsátásodban reménykedik, de ő maga nem hajlandó változtatni a viselkedésén, akkor ezt is a tudtára adnám, és nemet mondanék neki. Lássa azt, hogy nincs könnyű dolga veled.

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://www.youtube.com/watch?v=RaHgxfZZEm4&feature=related
lollipop - a Csillagközi NyomozóMost elgondolkodtam az

Most elgondolkodtam az írásodon....valahogy nekem mindig úgy alakul az életem, h vagy valakivel 1x re szeretünk valakit, vagy nekem kell 2 srác közül választani...Én még soha nem csaltam meg senkit, hűséges vagyok....a párom viszont most másvalaki miatt hagyott el....De rájöttem, h. mesélte, h őt a korábbi bnői megcsalták(talán ezért bíztam benne, h akkor ő nem tenné meg velem) és úgy érzem most átadta azt a fájdalmat, pedig tudhatja milyen....Ugyanakkor, anno én is vaciláltam 2 fiú közül, majd döntöttem, persze rosszul, meg is bántam utána, h nem így kellett volna, mert a másik még hónapokkal későb is keresett, talán tényleg szeretett, de nekem már nem kellett....Így sajnos, megértem a páromat is és tudom milyen érzés,döntött, de nem engem választott....Visszakaptam én is mindent.....amit én okoztam...Persze ettől még nem jobb semmi, s hiába bocsájtanék meg a páromnak, ő már nem keres.