A jóslással fel kell hagyni!

sZIAsztok!

Az emberek hajlamosak jósokhoz fordulni,mivel én is,de rájöttem,hogy csak a roszra hivják a figyelmemet,azért többet nem! Ez felerősiti amit én nemakarok! A csodát akarom,amit szeretnék az életem megváltoztatásában!

üdv..margaretta

HozzászólásokZsuzsamama Tényleg nem kell

Zsuzsamama
Tényleg nem kell a jóslás, csak a LÁMPÁS, ami előre világít az ÚTON. Csak azt mondja meg valaki: hol az a lámpás?A bizonytalanság megerősítése

Szerintem sem kell jóshoz menni,mert nagyon nehéz függetleníteni magunkat a "jövendő mondásától" . Hiszen úgyis ott motoszkál benned az a lehetőség is amit mondott , és azt gondolod az biztosan úgy lesz mert egy jósnő mondta. Véleményem szerint választani kell a két út között. Vagy magad teremted meg a saját valóságodat, vagy előre kukucskálsz , és azt a lehetőséget vondoz be.
A jósnő megkérdezése meg amúgy is a saját belső bizonytalanságot jelenti , és ezen csak mi tudunk saját magunk változtatni .
Springértem e a filmet? Jós-lásra válasz

Persze. Annanelly, igen is meg nem is. A mindennapokba átültetni úgy, hogy ott a Család, akik inkább a negatív, a lehúzó oldalt képviselik, nálunk legalábbis, mert nincsenek azon a rezgésszinten, ahol Én, és ez által a közelítés a célravezető módszer, ami tudjuk, elvesz az energiánkból. És magamról látom, hogy bár a hozzáállásomban hiba nem nagyon van, mert pl. "hálakövet" is alkottam magamnak, és ha csak rátok gondolok, de persze másból is töltekezem, Hála és Szeretet ügyileg, nos nem vagyunk "Könnyű" helyzetben, és minden apró segítséget, ami erősíteni tud minket, megkell ragadnunk. És, mint említettem, még véletlenül sem a jós-lás az, amit a Tarot kártya ad, hanem energiája segítségével megkönnyíti Utunkat. A Tarot bölcsessége Időtelen. Aki elfogadja az Energiáit, csak nyer általa, belőle. Az egész életünk Tapasztalás szerzés. Nincsenek jó vagy rossz történések, csak jó vagy rossz tapasztalatok, amelyeknek következményét kell megértenünk, így elsajátitjuk a leckét, és megint egy fokkal magasabb szellemi szintre emelkedünk. A negatív történések megélése sokkal kedvezőtlenebb, mégis, ha felismerjük tanulságait, nagyobb tapasztalásokat élünk meg, mintha csak jó dolgok történnének velünk. Anikómargaretta Kedves

margaretta

Kedves hozzászólok!

Örömömre szolgál,amiket írtatok nagyon megoszlanak a vélemények,de mint tudjuk,ha jóshoz fordulunk akkor bizonytalanok vagyunk,és ezt a Vonzás Törvénye visszajutatja nekünk vagy másik lehetőség,hogy elvész amit akarunk!

Én ezt úgy éltem,meg folyton arra gondoltam,hogy mikor fog ez és ez bekövetkezni! Amióta foglalkozom a Titokkal azóta már nem teszem a napi jóslásokat sem, mert én kaptam napi jóslást a netről sőt szakértőtöl is kértem tanácsokat! Ezt is megszüntettem! Minden gondolatomban az öröm és hála kivánságaim vannak! Ést ezt akarom érezni megtapasztalni a beteljesülést,már többször is voltak olyan dolgok mik valóra váltak számomra és most tudatosabban teremtek meg mindent magunknak a családomnak!

Bizom a teremtés erejében az én energiámban! Kivánok mindenkinek jót!
Várom a továbbiakban is a véleményeket!
margarettajóslás? kell ez?:)

Ha már megnéztük a filmet, és meg is értettük, minek a jóslás? A sorsunk tőlünk függ, nem?jós-lás, vagy rossz-lás

Tarot kártyával foglalkozom 7 éve már. Megvettem Osho tarotját, ami maga a CSODA! Az illusztrációk is az értelmezése is egyszerűen lenyűgöző. Amikor megkérnek rá, hogy rakjam ki a kártyákat soha nem ezt mondják, hanem azt, hogy Anikó, mikor jósolsz nekem? És Én már régen felismertem a felgyorsult világ megváltozásában azt, hogy jósolni nemcsak hogy nem érdemes, mert nem viszi az Illetőt előre az, amit a kártya mondana, de még inkább hátráltatja is. Mert tényleg, a változtatás képessége is bennünk van. Egy dolog az, ha olyan esetben kérdezem a kártya energiáját, ami egyértelműen segítség a kérdező számára, pl. választás előtt áll: Kit válasszon? Merre induljon? Megtegye a szakítást, vagy ne? Változtasson e, vagy ne? Na ilyenkor szokott a kártya, a Tarot segíteni bölcsességével, amely időtelen. És aki ebben megfogadja a tanácsát a Tarotnak, mindig jobban jár, mert előrébb kerül a megoldásához. Aki nem, nos Ő is, de késéssel. Mert azután rájön, hogy mégse ez volt a jó döntés. Ilyen esetem is van. Örömömre szolgál, hogy el is merte mondani! Mindenképp jó egy egy kérdésnél tapasztalt kártyavetőt megkérdezni, ám nem jósoltatni, hanem döntéséhez energiát kérni.a jóslással kapcsolatban

veronika

Vitathatatlan hogy vannak akik látók és sokszor meglátnak bizonyos dolgok eljövetelét életünkben, de a helyzet az, hogy :
1 mint a Bibliai és más proféciák amik nem következnek be, csak lehetőségek..ezért mondja még a Biblia is hogy még Isten sem tudja mikor lesz E világnak vége ( ami egy új világ kezdetét jelenti ). Szabad akarattal rendelkezünk, s ezért ami lehetőségnek látszik nem biztos hogy be is következik. Egy jós látja a különböző lehetőségeket s ami úgy néz ki hogy be fog következni, de te döntöd el hogy mi történjen. Különösen ha gyakorlod a szándékos teremtés módszerét.
2Vannak parrallell universumok, dimenziók ahoé az erősen elképzelt változatai életednek valóban létrejönnek, de nem itt a 3dimenzióban. Lehet hogy amikor olyan jóslást kapsz ami nem jön be, a nem teljesen tisztán látó látó egy parallell világban lemenő eseményt lát s közöl veled.
veronikaSzerintem sem kell a

Szerintem sem kell a jóslással felhagyni, csak jól megnézni, kihez mész. Egy látó barátommal beszélgettünk sokat erről a témáról és én úgy értettem meg a legjobban a dolgokat, amikor elmondta, ha Te egy látónál/jósnál stb. vagy, ő az ABBAN A PILLANATBAN általa érzékelt dolgokat tudja Neked elmondani, hogy minek a legnagyobb az esélye, hogy bekövetkezik, de olyan nincs, hogy bármi előre meg lenne írva, mint az a filmben is elhangzik. Világunkban a szabad akarat működik: ahogy kilépsz az ajtón, már Te döntöd el, hogy jobbra indulsz el, vagy balra, és onnantól már változik minden az előző pillanathoz képest. Te vonzod be a dolgokat, és ha a jósnál hallottakra koncentrálsz, Te teszed jóssá, mert bevonzod az általa mondottakat!

LHát igen!

margaretta

De honnan tudja az ember,hogy csak jót fognak mondani! Én azért írtam le a véleményemet, a Titok cimü filmben arra hivták fel a figyelmet,hogy saját magad vagy az életed kovácsa! Mindenkinek van próblémája és itt jön a képbe a vonzás törvénye a titkot megismnertem, és már nincs szükségem jósra én magam vagyok az én jósom ! Bizom az energiámban !!!

margarettaJó-slás

Szerintem elsősorban azzal a jóssal kell felhagyni, aki csak rossz dolgokat mond. Margaretta, szerintem te nem jósnál, hanem rosszasnál voltál. :))))