Megint a Ti segítségeteket kérem!!!

Úgy szeretnék egyszer már csak azért írni, hogy mennyire nagyon Boldog vagyok, vagy azért, hogy segíthessek valakinek.

Sajnos ismét én kérek segítséget Tőletek.

Anyukám tegnap volt CT-n, kiderült, hogy daganata van, rosszindulatú, és mivel mi nem sokat értünk ehhez, ma elmentem az én orvosomhoz, aki megnézte a leletet, és őszintén megmondta nekem, hogy sajnos nem jók a kilátások. Nem egyszerű daganat, és bár még nem tudjuk milyen stádiumban van, de jót nem tudott mondani. Most nem akarom részletezni, a lényeg, hogy a végén még azt is mondta, hogy hívjam bármikor bármi van, segíteni sajnos nem tud, csak beszélget velem, és lelkileg segít.... Ezzel elárult mindent. Szörnyű volt.

Neki nem mondtam meg, és remélem más sem fogja. Bár előbb vagy utóbb talán magától is rájön, vagy ha nem, akkor az orvosok közlik vele.
Félek, ha megtudná, feladná, és azt nem akarom. Hiszem, hogy amíg hisz, addig van remény!

Most igyekszem mindenféle alternatív gyógymódot felkutatni, és rábeszélni, hogy próbálja ki.

Szeretém a segítségeteket kérni, hogy ha tudtok ajánlani valamit, akkor írjátok meg nekem!!!!!!

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eddig a termoterápiát, a búzafűlevet nézegettem. Meg Dr. Dávid Tamást, akinek van valamilyen készítménye, de még nem mélyedtem bele.

Ezenkívül természetesen lelki segítséget is szívesen fogadok, mert most nagy szükségem lesz rá.

Köszönöm Nektek előre is!!!!!

HozzászólásokMég valami...

Majdnem elfelejtettem, hogy ez a "The Secret", a Titok Honlapja. Elfelejtetted a vonzás törvényét? Te alakítod a saját világodat. Változtass magadon és "rendelj" egy egészséges anyukát!
Ez nem vicc, bár szerintem az is lehetne, ha nem lenne annyira igaz. Csak néha annyira elfelejtjük.
Puszi!

FruzsiSegíthetek?

Drága Elinor!

Mivel néhány hónapja testközelbe kerültem a témával (rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak e mellemben), leírnám a saját gondolataimat a dologról.
Először is számomra nem kétséges, hogy az embernek tudnia kell az állapotáról, mert csak saját maga döntheti el, hogy meg akar-e gyógyulni! A második alapvető dolog, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség! Tehát bármi is a baja az édesanyádnak, joga van tudni róla (ha akarja), mert csak ő maga "gyógyíthatja meg magát".
Természetesen szükség van a test és a lélek terápiájára is, ezért sokat tudsz segíteni Te is. Legfőképpen azzal, ha erős a hited abban, hogy meg fog gyógyulni. Ez óriási lelki támaszt ad egy rákos embernek.
A test erősítésére, energetizálására, és az új sejtek táplálására rengeteg gyógymód létezik, és ezekből már Te is ismersz néhányat. Én magam is legalább ötfélét használok, ha konkrétan érdekel, szívesen leírom részletesen, de most csak címszavakban elsorolom: méregtelenítés, lúgosítás, vitaminok és ásványi anyagok pótlása, plusz oxigén a sejteknek, és energia testnek, szellemnek és léleknek.
Lehet, hogy ez most túlságosan bonyolultnak tűnik, de ha azt vesszük, hogy ez az állapot sok-sok év alatt, kb. 10 negatív tényező hatására alakul ki, éppen itt az ideje egy kis életmód- változtatásnak.
Lehet, hogy többet tudnék segíteni, ha anyukáddal személyesen is kapcsolatba kerülhetnék, legalább e-mail formájában, és tudnánk, hogy szüksége van-e egyáltalán a segítségünkre.
Egyébként én nagyon jól vagyok, több az energiám, mint fél éve, és egyre több örömet találok az életben. (egy ideje rendszeres olvasója vagyok a vicc-fórumnak, sőt tegnap óta gyarapítom is a készletet.)
Ja, igen ez is egy fontos része legyen az életnek: napi 3 perc intenzív nevetés!

Szeretettel ölellek benneteket, és minden jót kívánok! Puszi!

Fruzsi

"Véletlenek nincsenek, csak csodák."Elinor Kedves,

Az elmúlt napokban nem voltam itt, úgyhogy csak most tudok válaszolni.
Én bioboltban vettem tönkölybúza magot és termesztettem is jó ideig. Nem kell megijedni tőle, tök egyszerű az egész. Darálót pedig ne vegyél sokezerért, mert nem érdemes. Én a nagymamám régi mákdarálójával daráltam le és a levét ittam minden reggel és este. De magát a füvet is meg lehet rendelni, akkor nem kell vele foglalkozni annyit.
Ezen kívül mélyfagyasztott állapotban is lehet rendelni a Net-ről. Ezzel csak az a gond, hogy egyszerre több adagot kell rendelni, mert különben a szállítónak nem éri meg és így drága:-)
Ha minden kötél szakad és SOS kell, akkor az előre elkészített, gyógyszertárban kapható búzafűlé koktél is használ, ezt iszom már régóta én is, a családom is.
A kapszulát nem próbáltam, szerintem annak kicsi a búzafű tartalma:-)
Ja, olyan erős a méregtelenítő hatása, hogy az első héten még a zöld színt is megutáltam, annyira megviselt, de ez hamar elmúlik. Ezt jobb, ha tudod:-)

Emellett Kombuchát iszom, azt is tudom ajánlani.

"Az élet szép."

Carmen RoseKedves Elinor!

Bár sok gyógymód van ami segít. Én elsődlegesnek még is azt tartom a legelsőnek, hogy megtalálni az anyukádban rejlő haragot, félelmet, negatív hozzá állást ami azt kreálta. Hol van a daganat?
mondok példát.
- gyomor: meg nem emésztett dolgok, sérelmek
- tüdő: maga az élet elutasítása
-bőr: a külvilággal való konfliktus
-mell: anya, lánya kapcsolat helytelen hozzá állása, félelmek ezzel kapcsolatban
-vese: legtöbbször párkapcsolati problémák
-máj: folyamatos haragérzet bármivel is kapcsolatban
-szem: az élet torz látása
satöbbi.....

Ha ez meg van, onnantól könnyebb tovább haladni. Ki kell beszélnie, lehet soha nem mesélt róla, itt az idő. Ha már beszél róla az jó.
Először fájdalmas de utána hamar jön a gyógyulás. Csak szembe kell nézni azzal a fájdalommal, haraggal, bármivel.
Ha ez is meg van, a sok gyógymódból választás is könnyebb. Én ezzel kezdeném.

Sok sikert kívánok és kitartást neked, nektek.Ganoderma

Elinor Kedves !

A sok-sok tapasztalat után merem ajánlani a ganoderma gombát, a rákkutatás területén nagyon nagy eredményeket érnek el vele, egy Malaysiai cég termékei márc. 4-étől Magyarországon is elérhetők, nézd meg a honlapom és ha kérdésed van várom: http://www.kavelady.egeszsegeskave.hu , van egy ganoterepauta akivel együtt dolgozunk az Ő tapasztalatai és tanácsai alapján bizton állithatom,hogy nincs gyógyithatatlan betegség. A búzafűlé akár minden mellett iható, nagyon fontos ásványi anyagokat tartalmaz és lúgosit, ha tudod megoldani bioboltban kapható vetőmag és kockánként 2-3 naponta vetegetve és ollozva , préssel kipréselve , frissen fogyasztva a legjobb. Lehet kapni prést is 10 ezer ft-ért, bioboltba érdeklődjetek.
Ja és ami legfontosabb ÉLETMÓD VÁLTOZTATÁS, táplálkozás , gondolkozás, szokások megváltoztatása, elengedés, megbocsájtás, agykontroll.
Szorítok !!! Ha tudok segítek, csak kérd és megadatik !!

Szerető öleléssel : Mártika

Soha ne felejts el mosolyogni, mert nem tudhatod,hogy mikor szeret bele valaki a mosolyodba !Köszönöm!

Köszönök minden segítséget, igyekszem megtalálni a legjobb megoldást!

Kedves Carmen Rose! Találtam több helyen búzafűlevet, de fogalmam sincs honnan lenne legjobb beszerezni, vagy itthon is el lehet ezt készíteni?
Írd már majd meg kérlek, hogy ti honnan szerzitek be. Köszönöm előre is!Hatha ez segit...

Kedves Elinor!

Edesanyam nehany eve nagyon beteg volt, senki nem tudta megmondani mi a problemaja, de mar hajszal hijan toloszekbe kerult. Rajta a Vargha gyogymod segitett, van amikor mar ok sem tudnak segiteni, de akkor megmondjak...Nem kuruzslas, egyre inkabb elismert modszer, talpnyomogatassal rakenyszeritik a testet a helyes mukodesre es a betegsegek visszafejlesztesere...Probald meg felhivni oket es az elso atvizsgalasra a Vargha professzorhoz bekerulni, mondd meg hogy nagyon surgos es igy talan egy honapon belul tud fogadni Titeket. Ha bekerultel es tud segiteni, akkor pedig a Maricat nagyon ajanlom, o a legjobb, kerjetek ot talpnyomogatonak. Nem a legolcsobb modszer, de nem is olyan halalosan draga es ugy gondolom hogy az ember egeszsege minden penzt meger...vagyis mi anno igy alltunk hozza es Edesanyam ma 58 evesen jobban fut mint en 23 evesen:):):) Persze O is nagyon meg akart gyogyulni, de a ket dolog egyutt - az akarat es a Vargha modszer- csodakat tett, szo szerint csodakat...

Sok sikert kivanok es gyogyulast Anyukadnak!Kedves Elinor!

A búzafűlé az egy csoda, ajánlani tudom. Mi már évek óta isszuk és saját tapasztalatból mondom: használ:-) Nincs lehetetlen, ezt ne felejtsd el! Tudatosítsd magadban, amit eddig itt olvastál és hallottál. Segíteni fog. Erőt és kitartást kívánok! Ha bármiben segíthetek, írj!

"Az élet szép."

Carmen RoseSzia Elinor!

Esetleg a hangterápia is segítene.
Én most csinálok egy második menetet.
Ez 4 kezelésből áll.
Jelentősen méregteleníti a szervezetet.
A cisztám a 4-ére ment össze.
Az eltárolt stresszt is feloldja fokozatosan.
Ha szeretnél, telefonszámot, keress meg az oldalon keresztül.

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!
http://noionmegvalositas.wordpress.com/
lollipopKedves Elinor!

Anyukád meg tud gyógyulni, mert nincs halálos betegség...
Kérlek tedd meg, hogy felhívsz és elmondom mit kell tennetek!
Csillagvirág 20/ 9 27 22 27
Holnap 11-ig elérhető vagyok és aztán 12-13 óra között!
Aztán este 8 után!
Minden rendben van, meg fog gyógyulni!

Ölellek: Csillagvirág

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Drága Elinor Sajnos nem

Drága Elinor

Sajnos nem tudok gyógymódok keresésében segíteni, de lelki segítséget bármikor. Tudom min mész át, két évvel ezelőtt édesapámnál is rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, én vele együtt csináltam végig, mindig mellette voltam. tehát ha bármiben segíthetek lelki téren irj, bármikor és még egyszer mondom bármikor....én megpróbálok segiteni

Sok sok ölelés és millió puszi
Evelyn