Égi jel :)

Ma d.e. a felhők közül egy szív rajzolódott ki. Anyukám szólt, én meg lefotóztam (csatolva).
Aztán felmentem a társkereső oldalra, ahol próbálkozom társat találni.
Sok fénykép,de ......csak egy arc vonzott. Megnéztem. Tudom, egy fotó nem minden, de nagyon tetszett. Az érdeklődési köre is, meg amit magáról írt.
Aztán kiléptem.
Napközben az eszemben járt, és rájöttem, még a nevét sem tudom, annyira az arcát figyeltem, pontosabban a szemeit.
D.u. visszavonzott a kíváncsiság. Már tudom a nevét:)
Aztán ért a meglepetés, hogy amilyen színű lakásban készült róla egy fotó, az jelent meg előttem VÁGYKÉNT 1-2 hete.
Most kértem, az Unit, hogy 3 napon belül kapjak választ, és elengedtem a gondolatot azzal a mondattal, hogy: Már elkezdtem vonzani az ideális társamat!

CsatolmányMéret
szív 001.jpg219.5 KB
szív 002.jpg223.75 KB
Címkék:

Hozzászólásokjó estééét :)

mi újság Magával, Kedves? halad a "csitulással"? :)
nekem nem volt túl sikeres az utam... illetve, ahogy nézzük... de ez bonyolult egy kicsit :(
és most azt sem tudom, hogy mi van igazából...
pedig jel az volt... lépten-nyomon :)
na mindegy... türelem, türelem...

szép estét Csilli :)
puszi
timidrága vagy!

Köszönök mindent, amit írtál. Nem baj, ha hosszú volt!:))
Reggelre azt a választ kaptam, hogy: belső béke, belső csend.
Ez így igaz! Először magamban kell megtalálnom a békét, a szeretetet, és akkor...
Neked az elkövetkező hétre nagyon sok boldogságot kívánok:)

puszi,
CsilliKedves Encike!

A nővérem is ezt szokta mondani, már ami zárójelben írtál....és igazatok van!

Csillikedves Csilli...

én most nem leszek egy hétig, de gondolok Rád addig is :) addig biztosan alakul valami, ha máshogy nem, hát magadban :)
Ügyes legyél, és hajrá ;)
puszi :)Kedves csilli

AMIG ELNEM ENGEDED A RÉGIT ADDIG NINCS HELYE AZ UJNAK HOVA LÉPNI AZ ÉLETETBE TUDOM KÖNYÜ MONDNAI DE HIDD EL TAPASZTALATBOL BESZÉLEK::gyönyörü az élet mindenki szämära ha hadjuk egymäst békésen toväbb lépni..(nem azért szeretlek amilyen vagy hanem azért aki lehetek melleted)szia :)

kora délután láttam hogy írtál, de holnap repülök haza, és ma volt egyedül szabad délutánom, szóval rohangálás :) meg hirtelen ötletem sem volt, hogy mit is...
tegnap este nekem is eszembe jutott ám, hogy olyan lelkesek vagyunk ;) és néha csak azért kapunk dolgokat, amik "jelek", hogy kicsit megregulázzanak.. ezt az én életemből tudom már :) de el is hessegettem a gondolatot :) ez tuti nem az... persze, az ember egyből kételkedik egy picit, jön a hülye egó, hogy de izé..
ne is törődj vele szerintem :)
a türelem meg igen.. nekem sem erényem :)) mottóm a mindent akarok, de azt most blabla ;)
de már tanulom... és tessék Neked is türelmesnek lenni... itt a secreten is van erről klassz írás, hogy a türelmetlenséggel csomó mindent elront az ember. mindennek megvan a maga ideje, és különben is, amíg nem válaszol, van időd magadra, a gondolataidra..
és hmm... miért várod a választ Kedves, ha még nem vagy biztos magadban? ;) ha kísért a múlt? akkor hova jöjjön ez a csinos úriember Hozzád? :))
értem ezt a szakításos dolgot, de ha belegondolsz, legtöbbször tényleg csak a kényelem, megszokás miatt maradnak együtt az emberek, még ha nem is olyan jó az a kapcsolat... viszont az nem elég.
először is: próbáltátok feljavítani? vagy hagytátok a süllyesztőben..
másodszor: önmagad voltál abban a kapcsolatban? a gondolati szinten kapcsolódás nagyon fontos, az alapja egy igazi kapcsolatnak, de az lehet ettől egy mély baráti is, nem feltétlenül szerelmi...
harmadszor: ha már ott tartottatok, hogy szakítás, akkor fogadd el ezt most... persze, hogy birizgált, mivel nem Te "dobtad" szó szerint... de ha ezt szeretted volna, akkor legyél hálás inkább, megadtad neki az "örömöt" (rossz fogalmazás, de érted :D), hogy ő mondhassa ki, és ha van dolgotok együtt, úgyis megtaláljátok egymást, de lehet hogy egy kiadós beszélgetés kell, és látjátok, hogy nem akartok együtt mégsem. Attól még nagyon erős szeretet, vagy kapcsolat lehet köztetek, de ahhoz, hogy az ember együtt éljen valakivel...
szóval.. ha úgy érzed, hogy gondol Rád, és nem tudsz így tovább lépni (amúgy meg elég friss szakítás egy hosszú kapcsolat után, szóval érthető, hogy még nem vagy fitten túl rajta), akkor próbáld meg elrendezni magadban, hogy mennyire fontos ő, mit szeretnél még tőle, illetve, hogy az kölcsönös-e (szerelmi vagy baráti, mindegy, mindenhez kell, hogy kölcsönös legyen).
És légy türelmes MAGADDAL! kérlek :)) adj időt magadnak, elrendezni az érzéseid, a múltad. azt már tudod, hogy mit szeretnél, hát csinálj helyet neki igaziból ;) mert amíg nem zártad le az előzőt... nem tud hova jönni az új.
és miért ne lehetne az új, az álompasi az IGAZI? hol van az előírva, hogy mindenki csak átmeneti? :)
kábé ezeket csinálom végig én is most ;) összes exet "elzavartam", férjemmel megvolt a válóperünk "végre", mivel 4-5 éve külön vagyunk :) és hihetetlen szinten együtt voltunk még utána is, a legjobb barátokként, az egyetlen ember volt, akiben maximálisan bíztam, és miután szétmentünk is nagyon szerettük egymást :) szóval van ilyen :) úgyhogy megértelek ;) és most ennyi év után értünk el oda, hogy "elszántuk" magunkat a válóperre, és ezzel már tényleg szabaddá tettük magunkat. szóval nekem is most varródtak el a szálak, és azt hiszem, ez kell is ahhoz, hogy megtaláljon végre a másik fél...
hmm... szóval most írtam egy csomót, főszervezők majd jól kitiltanak az oldalról :) remélem nem "terheltelek" vele, és... na jó, remélem hogy nem gáz hogy ennyit és így :)

használd ki, hogy van időd, rendezd az ex-szel, és akár ha annak kell folytatódnia, hát legyen.. ha tudod, hogy mire van szükséged, mire vágysz, akkor csak elalvás előtt kérdd az Angyalaidat (vagy Istent), hogy küldjenek egy jelet, amiből érteni fogod, hogy merre indulj :)

sok puszi, és jó "rendezkedést" ;)...hát, nem tudom

Olyan lelkesek vagyunk:), de nem kaptam választ. A türelem nem az erényem, azt hiszem, ezt meg kell tanulnom még. Tudod, "Adj türelmet Uram, de azonal!":)
A másik, hogy az előző kapcsolatom "kísért". Nemrég lett vége (kb. 2-3 hete) 5 év után, bár az utóbbi 2 évben csak úgy elvoltunk. A kényelem:-P, a megszokás...stb., de vele mindig úgy voltunk, hogy éreztük egymást. Ha nem voltunk együtt, akkor "hallottuk" egymás gondolatát, ha meg együtt voltunk, akkor szavak nélkül is megértettük egymást. Mégis mindketten másra vágytunk, magunkban és egymásban, ezért nem működött. Aztán kimondta, hogy szakítsunk, mert én ezt szerettem volna magamban. Meg is kaptam. Utána rossz volt, de elengedtem őt, és megnyugodtam. De 2 napja ismét érzem, hogy gondol rám, és úgy érzem, így nem tudok továbblépni.
Lehet a netes "álompasim" sem az igazi, de úgy érzem, a múltam gátol.
Ettől szerinted hogy lehetne megszabadulni?

Csilliááá :))

tényleg?? hát erre "várt" Ő is, hogy legyen miért bejelentkeznie!!! jujjj de jó :))
tényleg jók a megérzései, Kedves... ;)
és ez nem jófejség, csak őszinte drukk, de azért köszönöm ;)
a szerelem meg kortól független... (szerencsére, halleluja :D ) hiába vagyok 33, én is akkorákat sóhajtozom néha, hogy aki annál nagyobbat...na hát olyat nem lehet :)) és most először vagyok úgy, hogy nem érdekel, mi lesz a vége... (eddig azért görcsöltem kicsit a kapcsolatoknál, mert ideje lenne egy klassz családnak :( )
de most nem akarom tudni, csak élvezni, érezni ezt a szeretetet, amit kapok, és amit én vagyok képes nyújtani... és rájöttem, hogy ez is felszabadultabbá tesz, és így még sokkal csodálatosabb! :) (persze azért titokban kacsintgatok "felfelé", hogy ha ez az egész tényleg ilyen, amilyen, akkor szívesen "megtartanám" :DD )
az nagyon klassz, hogy a lányodnak is szimpatikus... jól hangzik ez az egész ;) szóval tessék csak izgulni, szívet öltöztetni, süssön csak a nap és a többi... :)
hát ez nagyon klassz, tényleg :))

szorítok továbbra is (nem mintha szükséged lenne rá), és ha jelentkezel a "fejleményekkel", annak örülni fogok :))

köszönöm, és puszi! :))...írtam:)

Őszintén, és akkor.........végre bejelentkezett (villámgyorsan).
Most adok neki egy kis (el)gondolkozási időt.:)
A lányomnak is megmutattam a fényképet és csak annyit mondott: Anya! Ő nekünk kell. Szerezd meg, de gyorsan:-D
Imádom!:)
Te meg nagyon jó fej vagy! és köszi, hogy szorítassz!
Mindenképpen jelzem, hogy mi történt;-)

Izgatott vagyok, de nagyon:-)), mint egy kamasz;-)

puszinos Drága ;)

tessen csak írni :) mert ugye, ki tudja.. lehet hogy már egy hónapja nem.. de most fog :) igen-igen, ez mindig tánc a szakadék szélén, és én most pont azt tanul(gat)om (végre, ennyi idős fejjel :D ;) ), hogy nem szabad féltenem annyira a szívem, mert honnan is lenne bármire biztosíték? bele kell vágni, mert kockázat nélkül nincs győzelem ;)
hajrá, én szorítok ;)Drága Csigabugo!

Köszönöm szépen. Igen, a szerelem a legcsodáslatosabb dolog a világon.
Nálam most a helyzet az, hogy itt vívódom magammal:) Írjak-e neki vagy sem. Mert már lassan 1 hónapja nem lépett arra az oldalra, ahol én vagyok. Most, hogy ezt leírtam, lehet nem veszíthetek vele semmit, ha megpróbálom. Adok magamnak egy esélyt:)
Aztán majd meglátjuk. Az sem baj, ha nem most. Tudom, hogy úton van felém a Társam:)
Az érzéseimet / megérzéseimet követem. Abból baj nem lehet:)

Neked is sok puszi:)

Csilli:)

Drága Csilli, ez nagyon jóóó! :)

muszáj gyorsan elmesélnem, hogy.. hmm... szóval nem egyszerű történet, de megismerkedtünk Valakivel, és mivel én Írország, ő meg Magyarhon, és amúgy is bonyolult a történet, szóval éppen icipici válság volt, és nem tudtam, hogy mi lesz, és csak vívódtam, éppen se telefon, se internet, se idő, hogy megbeszéljük.. és erre mindenhol szívek bukkantak fel :))
a felszeletelt hagyma közepe (!) szívalakú volt (persze én is lefényképeztem), ugyanaznap éjjel, ahogy sétáltam hazafelé munkából, a sötét aszfalton észrevettem egy még sötétebb foltot (a sötétben ;) ), ami szintén szívalakú volt :)
és másnap már nem volt ott, de meg van a kép róla :) és másnap otthon az asztalon, ahogy a névnapi virágom levelei "könnyeztek", szívalakú cseppet ejtettek :) és minden szabályos, gyönyörű szívalakú volt! :)) úgyhogy tudtam, hogy semmi baj.. és holnapután már utazom haza, és végre találkozni fogunk megint! olyan gyönyörű boldogság van a szívemben, hogy hihetetlen :) Neked is ilyen csodálatosan szépet kívánok, és úgy tűnik, érkezik is viharos gyorsasággal ;)
a szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog a világon! :)

sok puszi :)Drága vagy:)

Köszi szépen.
Neked is sok szeretet, puszi és ölelés:))

CsilliKedves Csilli74!

Ez nagyon jóóó!!
Sok sikert kívánok neked!! Sikerülni fog. (Love)) :-)
Sok-sok szeretet, puszi & ölelés!!! (K)
http://www.youtube.com/watch?v=51Lv9vs6xwo