Októberi programok!!! Balatonkerülő biciklitúra-október 5-6-7; pécsi találkozó október 27-28

Drága Teremtő Barátaim!

Mindenkit arra kérnék, hogy bármelyik programra jönne jelezze nekem!
Mindkét esetben kell szállás így hát csak akkor tudunk érdemben lépni, ha tujduk hogy kik jönnek!
Bringa túra részletes útvonal holnapra várható!

Pécsi találkozóra is várom a jelentkezéseket is és azt is kinek milyen árban elfogadható a szállás!

Jelentkezni: csilla@kyara.hu vagy 20/9 27 22 27

Csillagvirágos ölelgetés

HozzászólásokDrága Weronika!

Soha nem voltame gy nagy túrabajnok, egyszer Badacsonyban emgértünk egy felhőszakadást a campingben, benn voltunk a sátorban a hegy oldlaon, és el kezdett alattunk hullámozni a sátor alja, a gyerekeim nagyon élvezték, én nem annyira! Alattunk folyt le az esővíz.
Aztán mikor egyik ismerősöm felvontatott engem a Zengőre, megfogadtam, ha egyszer leérek, sohatöbbé! Olyan meredek volt, hogy majdnem összecsináltam magam, igaz, a Kilátóból gyönyörű volt körben a táj, ám, a kilátó is éltveszélyes volt, nem lépcsők vezetnek fel, hanem vasrudakra kell lépkedni. Még felfelé hagyján, ám lefelé...
Szóval, bocsánat, de azóta nagyon meg vagyok elégedve az engem körülvevő alföldi síksággal és már az is örömet okoz, hogy folyó sincs a közelben.
Hazudok! Tudjátok, hogy Nyíregyházán folyik egy Gangesz?
Biz Isten lefényképezem Nektek, mert ezt látnotok kell. Nyíregyházán folyópart is van, anélkül, hogy lenne folyó.
Üdv: Csillátok

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Biciklitúrások :)

Csilla. Lehet tandemet is bérelni :DDDDD
Egyébként. A másik Csillával már beszéltük. Szállást, bringát tudok szerezni, viszonylag olcsón, viszont előtte legalább 1 héttel kell pontosan, h hány főnek kell szállás, és hánynak bringa. Ill. jó lenne tudni, h milyen jellegű szállás legyen, bár gondolom sátraznimár nem akartok :)

"Ha a miérted elég erős, a hogyan jön magától"
V.Drága Csillagvirágunk!

Én mindenképpen ott leszek 27.-28.-án.

Szeretettel ölelgetlek!

KrisztiAzért Pécset nem úszod meg:)))

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!Drága Csillagos Virágom!

Sem biciklizni nem tudok... olyan jól, sem közel sem vagyok, ám szívem-lelkem Veletek van, Veletek lesz azon a bizonyos másik síkon!
Szeretettel: Csillátok :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *