Mi a véleményetek a tantra szexről?

olvastam egy cikket a cosmopolitan-ben a tantra szexről és felkeltette a figyelmemet! A lényeg: a végletekig vissza tartott orgazmus! Szerintetek ez nem mazoizmus egy kicsit? :P Mert őszintén szólva csomóan azzal küzdenek hogy egyáltalán a közelébe kerülhessenek és akkor még "tartsák magukban"?
Jó vicc! :) Nah erre vagyok kiváncsi! Vajon vki már próbálta? és mennyire volt jobb?

Címkék:

HozzászólásokKedves Babamanó!

Sokkal jobb:)
Gyakorolni kell:)Nos én a tantra szexnél

Nos én a tantra szexnél többre tartom a lelki vonatkozásokat. Szerintem ennek a világnak hasznosabbak is, hiszen ma a gyógyítás és a szeretethez való visszatérés korát éljük. A www.tantrarandi.hu oldalon lehet olvasni a programok milyenségéről. Ezeket a programokat én nagyon hasznosnak tartom, mert a férfiaknak és a nőknek egy olyan csodás légkört biztosít, ahol rengeteg gyógyulásnak ad lehetőséget. Érintés művészete, érintkezés, és legfőképpen megtanulni a célorientáltság nélküliséget. A mai világ túl van zsongva és vezérelve, és ezen szemüvegen keresztül tekint a férfi női kapcsolatokra is, ahol persze mindig valamilyen céllal közelít a férfi a nőhöz, vagy fordítva... nos ezeken a programokon lehetőség nyílik egy teljesen más kapcsolódási forma megélésére. Itt nem a megismerésen és nem is a randizáson van a hangsúly, noha arra is van lehetőség, hanem magán a kapcsolódáson. Hallottam már embert elítélően beszélni erről a programról, de az az ember nem próbálta ki, így nem mérvadó. Akik igazán bátrak, és szeretnének kipróbálni valami újat, azok biztos merészen belevágnak a megtapasztalásba.:)Szerintem inkább az egymásban való...

elmélyedésről van szó. Nem tudom, hogy mit írt a cosmo, de ha így közelítette meg, ez így felületes.

lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.huaz utazas a fontos

szerintem nem egeszen igy van, en ugy gondolom, ugy van ez, mint mikor haladsz a celod fele, de magat az utazast is megeled, tehat nem az orgazmusra rakod a hangsulyt, es kello figyelmet , idot forditasz arra, hogy nem testbol, ill nem csak abbol, hanem szivbol, lelekbol szeretkezel, es akkor az orgazmus testi gyonyore eltorpul a lelki osszeolvadas mellett. Szerintem ha egy par ez iranyba mozdul, ezen elvek miatt, tehat nem csak sima huzzuk a masikat, akkor csodas kapcsolatnak neznek elebe, mert valahol a legmelyebb onvalojukat adjak ehhez.
Udv

http://www.youtube.com/watch?v=dtBnfJvf6eQ