Hello

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek sikerélményem! Megvan a középfokú német nyelvvizsgám! :) Most tudtam meg az eredményt!

Azonban van valami,amit nem értek! Nem örülök neki! Vagyis jó,hogy megvan,de nincs az a kicsattanó öröm! A német tanárnőm jobban örült mikor elmondtam neki,mint én mikor megtudtam! Valahogy úgy vagyok vele,hogy nem is érdekel,ha nem sikerült volna! Ez szerintetek őrültség? Vagy mi a gond? Talán az,hogy nem is azért csináltam,mert én akartam?? tudom jól hogy csak azért csináltam meg,hogy a pontjaim jobban alakuljanak! és nem azért mert én akarok is valamit a némettel kezdeni.
De most ez hogy működik? Nem a szívem szerint cselekszek,de mégis magamért teszek? Van ilyen? tudom,hogy van,mert ezt élem át folyamatosan. :S sose azt teszem,amit igazán szeretnék!!
de lehet hogy csak hülyeségeket beszélek,és sajnálom magam,amiatt hogy tanulni kell??!!

Mit gondoltok erről??

Köszönöm!

És nyugodtan írjátok le amit gondoltok,még ha durva is! :D Nálam csak a kemény szavak hatnak!

Címkék:

Hozzászólások



Annyira boldog vagyok,hogy

Annyira boldog vagyok,hogy így megértjük egymást!! Mármint ezen az oldalon!! Nem is tudnám,mi lenne velem,ha nem találtam volna rá erre az oldalra!!!

Köszönöm,hogy segítségemre vagytok!! Annyira imádok itt mindenkit!!! Mikor reggel felkelek,első dolgom hogy elolvasom a bejegyzéseket! Aztán sose fekszem le úgy,hogy ne néztem volna meg ezt az oldalt ismét!!

És teljesen igazatok van a fent leírtakban,de azért nem olyan könnyű önmagunkat adni,és azt tenni amit igazán teljes szívünkből szeretnénk!
Valami,vagy valaki állandóan az utamba áll! De minden nap teszek valamit azért,hogy ez megváltozzon!!!

KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM hogy vagytok!! :) Már attól is jobb kedvem lett,hogy elolvastam válaszaitokat!! Teljesen igazatok van!!! :)

KÖÖÖSZÖÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!! :D



még valami

ne hagyd, hogy holmi társadalmi elvásárok, mások elvárásai miatt tegyél dolgokat. magadnak akarj megfelelni, ne másoknak. a saját boldogságodért tegyél dolgokat, ne mások szája íze szerint! tegyél dolgokat magadért is, ami neked okoz örömöt, nem pedig másoknak (pl. szülőnek, tanárnak) ne ők éljék a te életedet,és ne te éld mások életét (gyakran a szülők a gyereken keresztül élik ki kimaradt élményeiket), hanem magad életét éld, járd a saját utad, a saját örömödet.

hajnallány



hali

én az angol nyelvvizsgámmal voltam így anno. én is a pontok miatt csináltam, és mikor kijött a papír, meg sem néztem a százalékokat, annyira nem érdekelt :) viszont a németnél, mikor meglett ugráltam jobbra-balra. és persze nem kérdéses, melyik nyelvet használom a mai napig aktívan és foglalkozok vele örömmel :) mert azt a belső motivációmból nyertem, míg a másikat külső kényszerre csináltam. az angolt sem bánom, mert írtó hasznos, de a papír nem igazán érdekelt.
hajnallány



Én aztán nem bírálok senkit sem, Csillagom. :-))))

Csak az veszi a szavaimat bírálatnak, aki félti az anyagi egzisztenciáját attól, hogy leírom az igazat.
http://www.youtube.com/watch?v=vn9XJiYYq-8



Szólj Origaminak:-) Ő profin bírál mindenkit:-)

...tedd azt amit szeretnél, minden a Te döntésed!
Gratula a vizsgához!

Csillagvirágos ölelgetésem

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető: www.petocsilla.mlap.hu
www.csillagviragos.shp.hu
csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27