A vonzás Törvénye v2.0

a vonzás törvényeÚgy gondolom, hogy frissítésre szorulnak az elavult szoftverek.
Aki úgy gondolja, hogy nem, tiszteljen meg azzal, hogy a véleményét úgy írja ide, hogy azzal nem kelt közfelháborodást. :)
Nos azért is szükséges néha frissíteni, mert ugyan rengeteg intelligens segítőkész ember van itt, és rengeteg olyan, aki szeretné a segítségünket kérni, ezért olvasgatjuk egymás hozzászólásait, ami miatt, fejlődünk, de sokszor összezavarodunk.
Eme zavarodottságunktól, elfelejtünk néha mással törődni, és elfelejtünk letisztítani magunkban dolgokat.
Rengetek mindenről van itt szó és rengeteg nézőpont van itt. Mindegyik tökéletes, és helyénvaló, függetlenül attól, hogy bárkinek is van e szakképesítése róla, mert tapasztalom és hiszem, hogy egy egyezményes bizonyítványnak, vagy oklevélnek, diplomának mondott papírnak még nem kellene feljogosítani embereket arra, hogy másokat kontárnak, magukat pedig szakembernek mondja, hiszen egyéni minden vélemény, és hozzáállás, valamint nem a papír az, ami elmondja hogy mi a legoptimálisabbat, hanem a tapasztalat. Az élet a legjobb tanár és nem a másik.
Szóval véleményem szerint eljött a frissítés ideje, de igazából leírom magam megerősítése végett, így is legalább ezzel a leírással is csak erre koncentrálok, és ha olvasod, akkor meríts belőle annyit, amennyit szeretnél. Ha van véleményed írd le bátran, bár nem ez a lényeg. Ha hozzá akarod tenni a tapasztalatod az is okés, bár szintén nem ez a lényeg, éppen amiatt, hogy eleve össze vagyunk zavarodva néhányan kicsit.
Tehát egy alap dolgot írok le, ami felfrissíti a vonzás törvényével kapcsolatos felfogásod.

Vonzás Törvénye: A hasonló rezgésű, a hasonló rezgésűt vonzza.
Ez természet, így nincs mit vitázni rajta.

A lényeg a megértésén van. Ha érted, akkor értesz mindent és pofon egyszerű lesz az életed, valamint félelem mentes. Ezt leírom megint, mert lehet, most fogom elvenni tőled a félelmeid nagy részét: FÉLELEM MENTES!!!

Ha érted, nem kérdezel többet, mert tudod, hogyan kell megváltoztatni a körülményeidet. Ha érted, nem félsz, attól, amitől itt és máshol is annyira félünk, mégpedig a mások cselekedetei. Ha érted, akkor tudod, hogy nincs mitől tartanod, mert mindenki azt tesz amit csak akar, és az nincs hatással az életedre, mert nem vonzod.
Lehet bárki kontár, papír nélküli, képzetlen, akkor is ha ezt érti, mindent ért. Ehhez pedig nem kell tanulni. Sokat nem az biztos.
A figyelmed, mint isteni eszköz az, amivel meghatározod, hogy mi történjen az életeden. Amire sokat figyelsz, ahhoz sok energiát közvetítesz, azaz RÁHANGOLÓDSZ, felveszed annak rezgését és VONZOD a törvénnyel.

Nincs mit innentől kezdve írni. Mindössze ennyi az, amit tudni kell. A többi NEM A MI DOLGUNK!
Ülj le, vagy tégy amit jónak látsz, amitől örömöd lesz, csak élvezd az életet. MERT MOSTANTÓL KEZDVE NINCS MITŐL FÉLNED!
ÉRTSD MEG? HOGY VONZASZ MINDEN PILLANATBAN! Olyan rezgést veszel fel, amilyen az, amire figyelsz.
Egy dolgot kell csak begyakorolni, hogy meg tudd tenni, hogy az ami zavar, le tudd venni róla a figyelmed, mert CSAK AKKOR FOG ELTŰNNI AZ ÉLETEDBŐL, sehogy máshogy.

Kellemes teremtést kívánok.

 

Kedves Vibrocil !

Jó olvasni az írásaid ! Köszönöm !

Szeretettel: LeilaKöszönöm szépen!

ezzel rendben is van minden, de másra gondoltam...

kifejteném máshogy:

mit mondhatok azon kívül egy éhes embernek, mint hogy mi a baj? mit segítsek? hogyan jön ez össze a gondolj csak magadra, vond el a figyelmed, érezd jól magad dologgal, mármint pl. nálam?

ő sem tudja... az tuti, hisz éhes... ő sem tudja elvonni a figyelmét, a jól érezni dologról ne is beszéljünk.

az a félelem fizikai félelem... a Maslow piramis alja, bárki kerülhet oda... a kisember a hónap végén: a gyermekének mit ad enni?
egy ilyen kisembert vajon mennyire érdekli a közösség ereje, egy vénusz project, a környezetvédelem, a világvége, a hozzáállásunk megváltoztatása, az önmegvalósítás? a rezgések mibenléte és hatalma? az érezd jól magad dolog?

aki éhes, fázik, annak ezt hogyan magyarázzam el? S a félelem magyarázatát sem feltétlenül érti meg.

Köszönöm türelmed.

Szióka. Mára ennyi :-)
Asszem.Félelem nélkül rezegni.

Kérlek...
... segíts azzal, hogy a félelemről leküzdéséről írsz kicsit. Akiknek ez nehezen megy, mert éhes, fázik és nincs célja, nincs barátja, nincs álma már...

Hogyan ne féljen egy gyermek, egy érzelmileg kiszolgáltatott, egy erőszak áldozata, egy nélkülöző
ebben segíts kérlek !

a másik kérésem:

Akik a beléjük nevelt kódjaikat, mintáikat nem dobják ki... mert képtelenek rá, nem befogadóak, nem nyitottak... te hagyod őket élni, ők viszont nem tartják be ezt, nem hagynak élni... kibeszélnek, bántanak, az élni és élni hagyni alapelvet teljesen elvetik, birtokolnak (irígységet, javakat, pénzt, félelmet, mohóságot, irigységet), nem látnak és nem is akarnak...

önvédelem miatt... akkor a figyelmem elvonom tőlük?
Ne foglalkozzam velük?

Csak mosolyt adhatok akkor nekik, ugye, ez marad?

Ez marad továbbra is...?

mindig oda jutok, hogy magunkat kell rendesen összerakni... ahogy eddig is írtam, és ahogy te is írod.

A félelem annyira nehéz téma. Csak olyan nehéz, mint a "Dobd ki, ürítsd ki, töltheted..." (ÁLomkereső)
Annyira nehéz nem félni. Jól szeretni. Szabadnak hagyni a másikat.

Félelem nélkül rezegni.

Kérlek
segíts azzal, hogy a félelemről leküzdéséről írsz kicsit. Akiknek ez nehezen megy, mert éhes, fázik és nincs célja, nincs barátja, nincs álma már

Nagyon megköszönöm!Az Elfogadás Művészete

Már említettem, hogy nekem speciel a Titok elolvasása csak kezdő lépés volt. Sok nyitott kérdés maradt számomra, melyeket a vonzás törvénye témájú egyéb forrásokból kaptam meg.
Eszerint létezik az Elfogadás Művészete, aminek az a lényege, hogy mások teremtését úgy kell elfogadnunk, ahogyan van. Ha folyton azon rágjuk magunkat, hogy ki mit csinál rosszul, nem valószínű, hogy előrébb juthatunk. Talán mindig érdemes a saját házunk táján sepregetni először.
Balogh Béla mondja a Tudatalatti tízparancsolata CD-n: "Ha valaki idegesít vagy zavar, annak okát elsősorban magamban kutatom" Ha egy kicsit ennek a gondolatnak a mélyére tekintenünk és sikerül magunkba mélyednünk, talán azt is megláthatjuk, hogy amikor firtatjuk valaki diplomáját, hozzáértését, anyagi tevékenységét - meglehet, hogy a saját kudarcélményünk tesz féltékennyé. Ez nem szégyen. Ez egy természetes emberi megnyilvánulás, önkorlátozó hiedelem, amit ki lehet javítani.
---
zollerke
http://zollerke.wordpress.com/
Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen. - Albert EisteinNagyon szuper! Köszi

Nagyon szuper!

Köszi mindenki nevében.

Remélem minden kedves segítségkérőnek adtunk ezzel kiindulóponoto.

Még egyszer köszi!

Ui.: Igen a panaszkodás nem kell, de az, hogy tudjuk most hol állunk, azt kell tudni, csak ne álljunk meg!

Tökéletes!!!Szia Vibrocil! Közben

Szia Vibrocil! Közben kimásoltam és kitettem átírva tegezősbe. :) Szerinted jó lesz így?Én még azóta is olvasom,

Én még azóta is olvasom, amióta betetted a linket és hát megmondom, hogy nagyszerű az ilyen ember, aki ilyen nagyszerűen humorosan le tudja írni. Nehezen tiudtam abbahagyni az olvasását, csak annyira jöttem, hogy ezt közöljem. Érdemes beleolvasni, és alkalmazni.
Én nagyszerűen értem amiről hadovál.

Minden jót nektek!kedves Vibrocil! nagyon

kedves Vibrocil!

nagyon örülök az írásodnak, sok igazság van benne és szerintem ki tudjuk tenni a címlapra, vagy valahová kiemelt témaként a fórumba, mit szólsz? megírnád egy külön témaként, én pedig kiemelem felülre!

jamboval is egyetértek egyébként, épp én írtam korábban arról hogy nyugodtan panaszkodj ha úgy érzed ettől megkönnyebbülsz, bár tényleg jobb más felé terelni a gondolatokat, mert a sok panaszkodás csak halmozza, és vonzza a többi bajt. úgyhogy az igazság az hogy egy pici panaszkodás, de ott nem szabad megrekedni, csak épp átlendülni vele a magasabb rezgésű tartományokba... ahogy esther és jerry is megírta, a mélyről felfelé vezető úton vannak lépcsők, és ezek az úton egy fontos lépcső lehet a panaszkodás, csak nem álljunk meg ott, hanem vigyük tovább a gondolatainkat a vágyaink és álmaink felé!!

:)kedves naccs! nagyon kösz a

kedves naccs! nagyon kösz a linket, tetszett a blog, főleg a Kiszelion és Pákólia bolygókról szóló bejegyzés. :) igen, valahol ott az igazság amiről az szól, szeretet és elfogadás együtt. mindenki szabad, és azt csinál, amit akar, de vállalja is a tetteiért a felelősséget :) ehhez nem kellenek még jogszabályok se, egyszerűen az ÉLET ismerete.ajánlom

Nagy érdekes dolgot olvastam ma a Szabó Eszter blogjában. (szaboeszti.hu)ha tehetitek, nézzétek meg, mindenkinek ajánlom, úgy tűnik, hogy egyszerű logikával, lazán, minden kétséget kuzáróan bizonyítani tudja a Titok létezését. Nagyon érdekes és vices olvasmány, okos ez a lány, érdekes, amit ír. Sok titokkal kapcsolatos könyvet olvastam már, de ilyesmiket egyikben sem hallottam még, szerintem nagyon érdekes.
Gondoltam, hatha titeket is érdekel, mert szerintem lenyűgöző.Az érzés a lényeg, ami figyelmeztet, mint egy jelzőcsengő...

Egyet értek Jambo!

Bár óriási tévedés, hogy a kibeszéléssel megoldja, vagy feloldja, először segít. Ez tény és igaz.
Ám amit itt leír, már nem először teszi.
És nem is abban van a kellemetlen, ha itt leírja, hanem sokakban együttérzést és sajnálatot ébreszt. Na ez viszont már olyan energia, amit felé közvetítenek, ráadásul véleményként le is írják, hozzátéve a tapasztalatokat, segítségként, hogy - berátom ne félj, nem te vagy az egyedüli - Ám ez nem segítség.
Ösztönözni úgy egy embert, hogy tudom mi a vágya, bennem is olyan érzéseket ébreszt, aminek messze magasabb a rezgése. Ezzel igazán csak kellemes energiával lehet ösztönözni a segítségkérőt.
Nem a szavakon van a hangsúly, amit ide leír. Bármit írhat. Az érzés amit közben érez, csak az számít, csak az vonz. És ha tovább ugyan azzal az érzéssel írsz, beszélsz, legyen az bármilyen vágyad, nem kapod, azaz nem vonzod magadhoz azt, mert azok csak szavak, de az érzés mögötte, ami minduntalan figyelmeztet arra, hogy éppen milyen a vágyott dologgal szembeni érzésed, az teljesen ellenkező irányú és tovább fenntartod azt, amitől éppenhogy meg szeretnél szabadulni, csak ez számít.

Érted az elképzelésem most már? Nem kell! Nem fontos, csak javaslat.:)

Egy kicsit gondold át a javaslatodat:)Többen vannak akik csak itt írhatják ki magukat , mert nincs lelki bizalmasuk.Már pedig az okoza a legtöbb megbetegedést ha magunkba fojtjuk!Olvasd el a " gyógyúlásról"bolgot:"A GYÓGYULÁS AZ IGAZSÁG KIBESZÉLÉSÉVEL KEZDŐDIK(PALLADIO
"Mivel konfliktusokat nem mindig tudjuk elkerülni pld ha váratlanul ér, vagy mert átmenetileg nincs meoldása,ezért NAGYON FONTOS(NEM CSAK BETEGEKNEK)IDŐBEN OLDANI AZ ÉRZELMI KONFLIKTUSOKAT!EHEZ A LEGJOBB MÓDSZER AZ HOGY KIMONDJUK KIBESZÉLJÜK KIÍRJUK A VALÓS ÉRZETTEINKET!Miért,mert:"Amikor kimondjuk az érzelmeinek, - még akkor is, ha nem mondjuk meg az okot, hogy miért érezzük magunkat rosszul – azonnal oldódik az érzelmi blokkunk"
Ahoz hogy belebetegedj alapfeltétetel hogy magadba folytva éld meg- Elszigetelten megélt = nem beszélünk róla. Érzéseinket nem beszéljük ki magunkból, magunkba fojtjukőket. Vagy azért mert nincs kinek elmondani, vagy azért mert nem akarjuk: ne sajnáljanak, ne nevessenek rajtam, ne tudjanak róla, nehogy felhasználják ellenem, stb.-
de ugyan ez forditva is hat ha nem tartod magadban nem is betegedsz meg!!!Erre nagyon jók a barátok a lelkitámaszok akik előtt ki merünk nyilni-ha egészségesek akarunk maradni rendszeresítsünk magunknak ilyen lelkibizalmast "
(Alfajáró gyógvyulás blog)Kedves Admin Barátom!!

Javasolnék valamit.

Ha meg tudod oldani, akkor ezt a javaslatot valahogyan a főoldalra mindig olvasható formában valahogyan betenni azoknak, akik segítséget kérnek az itteni jó szándékú emberektől:

Javaslom, minden segítségkérőt, hogy ne azt írja le, hogy mitől került ebbe a helyzetbe amibe van, mert az írással olyan élesen koncentrál arra, ami körbeveszi és zavarja, hogy csak tovább fenntartja azt, vagy ha olvassa is, vagy ha beszél róla.

Ehelyett írja le azt, hogy mit szeretne azzal kapcsolatban. De itt is figyeljen arra, hogy ne azt írja le, hogy miért akar változást, hanem csak azt, amit szeretne, figyelve arra, hogy arról amit ír, csakis kellemes jóérzései legyenek. Ha valamilyen gondolat, amit éppen le szeretne írni kellemetlen érzést gerjeszt benne, akkor áljon le az írással, lazítson, nyugodjon meg és ezután fojtassa.

Segítek instrukciókban ha szükséges.

Ui.: Azért javaslom, mert azt vettem észre, hogy aki segítség kéréssel fordul itt meg, előszeretettel írja le azt, hogy mi a gondja. Azok akik olvassák pedig, beleesnek abba a hibába, de ez is csak azért, mert az olvasással ráhangolódik és nehéz optimális megoldást nyújtani, vagy még éppen megerősítik azzal, hogy egyetértenek és hozzátaszik a saját tapasztalatukat, gerjesztve ezzel tovább a kellemetlen helyzeteket.
Ha pedig azt írja a Kedves segítségkérőnk, hogy mit szeretne, azzal azok, akik olvassák éppen erre hangolódnak és a segítség nagyszerű lesz, és az olvasó is hozzájárul az energiájával.
Nos talán ennyi érv éppen elegendő!

Szóval rajta!Még hozzátenném, hogy

Még hozzátenném, hogy mindazok, aki itt a fórumon olvasnak, írnak, hozzászólnak, mindenkinek kivétel nélkül tökéletesen igaza van. Néha belekeveredünk vitába, mert az emberi hülyeség az mindig ís csak azt akarta, hogy rátukmáljuk másokra a véleményünket, és hogy bebizonyítsuk, hogy igazunk van. Csakhogy kedves Barátaim, nincs mit bizonyítani. Nincs abszolút igazság, csak egyéni, de az tökéletesen igaz. Miért? Bármire is akarsz bizonyítékot keresni, legyen az önigazolás céljából, hogy megmutasd, hogy igenis igazad volt, vagy legyen bármilyen szándékkal, egyben mindig biztos lehetsz!!!

Mindig megkapod a bizonyítékot.
Na hát éppen ezért van ennyi vélemény, és ezért jön létre újabb, mert egymás véleményei keverednek, ami befolyásolja a figyelmünk irányát.
Egy a lényeg, akkor fordítsd oda a figyelmedet amire akarod, ha annak gondolata miatt jóleső örömöt, megkönnyebbülést érzel. Ellenkező esetben keress ilyet amitől megkönnyebbülsz, életerőt kapsz, amivel vissza kinyitod magadban az ajtót, hogy haladhass az jólét energia áramával a boldogságod felé.

Szeretettel Nektek, MindenkinekKedves Vibrocil:-)

MIndig szerettem az írásaid.
KÖszönöm,ennek most itt van a helye, és ideje:-)
Szeretettel:Ercsike