Felhívás a Secret közösségnek

Kedves teremtő barátaim!

Az oldalon egyre gyakrabban jelennek meg olyan idézetek, melyeknél nincs feltüntetve, hogy pontosan kitől származik. Kérlek titeket, hogy tartsuk tiszteletben a szerzői jogokat, és ha mindenképp más gondolatait idézitek, akkor jelöljétek meg, hogy mi a forrása (szerző és a mű címe, és ez esetben tényleg csak egy-egy idézet legyen a műből, és ne egy teljes fejezetet adjatok közre, mert azzal biztosan nem szerzünk Örömet a szerzőnek... :)

Én legjobban annak örülök, ha saját írásokkal, saját gondolatokkal gazdagítjuk egymást, és közben persze a csendes olvasóinkat is. Hiszem, hogy mindannyian értékesek vagyunk, kitűnő gondolataink vannak, melyek építő hatással vannak személyiségünkre, lelkünkre, és épp ezért találtunk egymásra itt, ezen az oldalon!!

A fórumban elmondhatjátok saját siker-történeteiteket azzal kapcsolatban, hogy mit valósítottatok meg a vonzás törvényének, illetve a SECRET c. filmnek a segítségével. Már több ilyen siker történetet olvashatok most is a fórumban, de biztos vagyok benne, hogy még sok száz lesz ami hitet ad másoknak is, hogy boldog és sikeres életet éljenek!

Szeretettel ölellek beneteket!

Üdvözlettel,
Secret Admin

Hozzászólásokismétlés a tudás anyja

ismétlés a tudás anyjagondolatok...:)

Az élet rögös útját olyan simára csiszolhatjuk amilyenre mi képzeljük el. A problémákat mi követjük el és nekünk kell megoldani.
A feladatunkat itt a földön csak abban az esetben tudjuk megtenni ha adunk lehetöséget a lélek fejlödésének.Csillám !!!

Ez jó !! De most éppen nem jut semmi eszembe ! Puszil:ÁgicaRemek gondolat! Alkossunk új secretes közmondásokat!

Tapasztalataink a közösség hasznára lehetnének.
Szokták mondani, az okos ember a más kárán , a bolond a sajátján sem.
Ám mivel mi pozitívan teremtünk, mi ezt úgy fejezhetjük ki:
"Az okos ember a saját sikeréből, a bolond a másikéból sem."

Vagy valami hasonló. :)

Na, mit szóltok az ötlethez?

Tényleg! Találjunk ki secretes tanulságos közmondásokat!Hiszen annyi minden okosat tanultunk már ezalatt a néhány hét alatt, mióta összeverbuválódtunk!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *