Tegnap érdekes dolog történt. Sürgősen rendelnem kellett az univerzumtól...

Tegnap érdekes dolog történt. Riportalanyra volt szükségem,mert akit a múlt héten hívtam,lemondta.Nemrég olvastam a Rendeld meg az univerzumtól című nagyszerű könyvet,gondoltam,itt az idő kipróbálnom!

Az univerzum pontosan az általam meghatározott időpontban nem csak, hogy leszállította a riportalanyt, hanem egy nagyszerű, csodálatos embert, lelket, férfit is megsimerhettem személyében.

Hol bujkáltak eddig ezek a zsenik előlem?! Mi a csudáért találkoztam eddig annyi ütődöttel, és soha sem ilyen nagyszerű, nagyszabású spirituális, valóban NAGYBETŰS EMBERREL?

Tudom, már itt ezen az oldalon MIND tudjuk! :)))

A vendégem Mihálka György alkotóművész volt. Géniusz a javából! És boldog házasságban él. Mostanában csupa harmónikus kapcsolatban élő házasságokkal, és benne valóban olyan férfiakkal találkozom, akikre fel lehet nézni. Na nem csupán a 180 cm magasságuk miatt, hanem azért, mert annyira nagyszerű emberek, lelkek, szellemek. Szóval, nem jutok szóhoz az ámulattól! Pedig ez nálam nagyon ritka!!! :)))

A tegnapi csodáról szóló írásom elolvasásáért kattints az alábbi linkre:
Tanulva tanítunk, tanítva tanulunk
http://otrolahatra.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=73404

Legyen csodás napotok kedveseim!
SZERETLEK BENNETEKET! . . . ÉS GYUSZIT ÉS MAGAMAT IS!

Csillátok
www.5rol6ra.hu
És ne feledjétek! TI vagytok saját életetek sugárzó Napocskái, senkimás a világon!:D

Amikor ideig jutottan a szöveg olvasásakor: "Hol bujkáltak eddig ezek a zsenik előlem?!" ... tutira azt gondoltam, hogy az én zsenikémmel hozta össze a jószerencséje Csillát, de tévedtem. :)