La La Love You - feeling from Lolli

Az összeállítás csütörtökig látható.
Kellemes élvezeteket és képzelődést kívánok a kedves látogatóknak! :)))
Lolli

http://www.etsy.com/treasury_list.php?room_id=71723

Címkék:

HozzászólásokSzuper! Már van /nem/idegenvezetőnk! :)))

fghhhkfhjghsLolli

és nemcsak nézni, belemerülni teljesen...mélyen beszivni azt a csak tengerpartra jellemző ,,fenyő-só,, illategyveleget,hallgatni kabócák sajátságos hangját, a sirályok ricsajozását. Tavaly Isztrián nyaraltam Cittanova városkában, ott rengeteg sirály él. Hihetetlen, de utánozták az emberi hangokat, sőt még a kutyáét is.
Ha összehozunk valamit, majd én leszek a tolmács, tudok horvátul. Éééééés olyan dolgokat amiket te készitesz Lolli nem láttam ám ott. Sőt még tiffanyüvegezőket sem,az viszont az én hobbim.
Uh, most nagyon ,,haza,, akarok menni, pedig idén nem hiszem hogy összejön.Offoljatok! Banikó, HG folytassátok itt nyugodtan!

Én is vágyom a horvát tengerpartra, még együtt össze is hozhatunk valamit!
Imádom a tengert hosszú órákig nézni! :)))Lolli!

Klasszak ezek a képek, összhang -ez a legjobb kifejezés rájuk.Ez jellemzi a kezed munkáját is.H.G.-nek

De jó nektek, imádom a horvát tengerpartot!Meg mindegyiket, ahol hegyek is vannak.Olyan mintha előző életemben ott éltem volna. 44 éves vagyok, és az utóbbi 25 évemben folyamatosan odavágyom. Pár éve a dubrovniki várban jártunk, elfogott valami otthon érzés-ugyanakkor a lányom végigorditotta az egészet, szinte menekülni akart onnan.Furcsa dolgok..
Melyikre költöztök, és hogy sikerült ez? Irnál erről kedves H.G.? Csak azért, mert mi is ilyesmit tervezünk a kedvesemmel, de nem tudjuk még hogy kezdjünk bele.
Hogy ne kutyuljunk bele Lolli blogjába, irhatsz priviben is.Drága Lolli!

Gratula! Nagyon klassz összeállítás. Vidám, színes, életörömöt sugárzó. Köszi, hogy megosztottad velünk. :)

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)Kedves H.G. Köszönöm!

lollipopmegnéztem..

az eveart-ot is...jade nagyon szééépeket csinálsz.....én biztos vevőd leszek....és már tovább is küldtem pár embernek, meg a másik esküvős szájtot is.....soksoksikert NekedH.G. az ajándékdobozokat csinálom az ékszerekhez... :))jaj de széééép

...megnéztem...olyan de olyan szépek....ezt te csinálod???...csak mert én és a kedvesem kiköltözünk egy horvát szigetre az ősszel, és jövő szezonra szeretnénk egy standot a tengerparton, amin ilyen szép dolgokat árulnánk...örülnék....
Egyébként én bútortervezéssel foglalkozom...tehát a szépséggel is részben...:)...ha te csinálod, akkor gratula, fantasztikus arány- és színérzéked van:)..és szuperul vannak befotózva....HAJRÁÁÁ:)
szeretettel:Hajdu Gabi